?>

Haluk Levent’i satışlar başladı!

Ali Mevlüt Kaya

3 hafta önce

Ali Mevlüt Kaya yazdı;

Haluk Levent’i satışlar başladı!

Geçen hafta “Haluk Levent ve Ahbap!” (*) başlıklı yazımızda hem Haluk Levent hem de diğer dernek ve vakıflarla ilgili fikrimizi belirtmiştik.
Bu hafta, ilk günden itibaren Haluk Levent’i satanların içinden bir isimden bahsedeceğiz!
Örneğin; derneğin kurucularından Alper Çelik, 'etkin pişmanlık' kapsamında Levent’in aleyhinde ifade verdi.
Ece Üner, Hüseyin Küçük, Fatih Eke, Yeliz Kaya, Oğuzhan Uğur, Zafer Yay yine aleyhte ifade verdiler.
Son olarak tanık sıfatıyla Ece Üner, Gökhan Özoğuz ve Öykü Serter, Haluk Levent ile para alışverişi yapmadıklarını ve kendilerini kandırılmış hissettiklerini söylediler.
Neticede öyle bir durum oluştu ki, Haluk Levent tek başına dernek kurmuş ve dolandırmış!..

Beraber dernek kurdukları bile sattı…

Yukarıda bahsedeceğimizi belirttiğimiz isim; Mahsun Kırmızıgül!..
Geçen hafta, Haluk Levent’e yaptığı iyiliği başına kakarak bir paylaşımda bulundu ve o paylaşımı okuyanlardan, ‘helal olsun; Mahsun, karışmadığı gibi geçmişte iyilik yapmış, Ahbap olayında da uyarmış’ diyenler olmuştur!

Önce Mahsun Kırmızıgül’ün o paylaşımı…

“Nerden nereye….

Bir Haluk Levent hikayesi…
Biz seninle aynı dönemde aynı hayalleri kuruyor, aynı heyecanları yaşıyorduk. Bir gün milyonlara ulaşacağımızın hayalini kuruyorduk. Aynı yapım şirketinde, aynı çatı altında şöhret basamaklarını birlikte tırmandık.
O yıllarda sen, nasıl olduysa korkunç bir borç sarmalının içine düştün. Edindiğin kötü alışkanlıklar başına büyük belalar açmıştı. Borçların yüzünden seni Adana Karataş Cezaevi’ne, rahmetli yapımcımız Hilmi Topaloğlu ve Özcan Deniz’le birlikte bizzat biz götürdük.
O günlerde sekiz ayrı bankaya olan borçlarını kapatabilmen için, Star TV’de yaptığım diziden kazandığım parayla borçlarını ödedik. Yeniden ayağa kalkman için elimizden geleni yaptık.

Sonra hayat hepimizi farklı yollara savurdu…

Yıllar sonra Ahbap Derneği’yle yaptığın yardımları, ihtiyaç sahiplerinin yanında oluşunu gördükçe içimden, “Haluk Levent o karanlık günleri geride bıraktı. Çok şükür küllerinden yeniden doğdu.” diyordum. Attığın her adımla gurur duydum.
… Hayat sana milyonlarca insanın ömrü boyunca ulaşamayacağı imkânlar sundu.
Ama ah be Haluk…Şu kötü alışkanlıklarından neden kurtulamadın? Neden?
Depremde ölen insanlar için, dünyalar güzeli, o çok özel kızının hatırı için, bile o masalara bir daha oturmamalıydın. O ekranlara bakmamalıydın. O tuşlara hiç dokunmamalıydın. Keşke ellerin kırılsaydı da bu alışkanlıklara bir daha dönmeseydin.
Depremde insanlar evlatlarını, annelerini, babalarını toprağa verirken, kendi yaralarını sarmaya çalışırken milyonlarca insan elindekini avucundakini devletin kurumları yerine sana gönderdi. Sana güvendi. Milyonlarca insan sana ışık yaktığı halde o karanlığın içinden aydınlığa çıkamadın. Neden o ışığı göremedin? Neden o kötü alışkanlıkların için doğruluktan ve dürüstlükten ayrıldın?
Hayat bu kadar ucuz muydu Haluk? Birkaç dakikalık heyecan uğruna, bunca sevgiye, bunca güvene, bunca emeğe sırt çevirmeye gerçekten değer miydi?”
Haluk Levent’i yerden yere vuran Muhsun Kırmızıgül, depremde şu paylaşımı yapmış…

“@Mhsnkrmzgl, Maddi yardımda bulunma istiyorum” diyen binlerce mesaj alıyorum. Bağışta bulunmak istiyorsanız Ahbap derneğinin hesaplarına gönderebilirsiniz İş Bank 1021-1380059 TR120006400000110211380059 İş Bank USD hesap TR320006400000210212150262 İş bank EUR hesap TR150006400000210212150277”

Hakkında çıkan haberler…

Mahsun Kırmızıgül, 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından sosyal medya hesapları ve video platformları üzerinden yayınladığı mesajlarda, kendisine ulaşan hayırseverlere doğrudan Ahbap Derneği'ni işaret ederek bağış çağrısında bulunmuştur.”
Ayrıca Ahbap Derneği adına bölgede çalışmalara da katılmıştır…

Örnekler…

Mahsun Kırmızıgül sosyal medyadan çağrı yaptı: 'Lütfen yardım etmeye devam edin!'
Mahsun Kırmızıgül, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki yıkıcı depremlerin ardından afet bölgesine gitti. AHBAP Derneği ile koordineli şekilde çalışan Kırmızıgül, depremin en çok etkilediği illerden olan Adıyaman'daki son durumu paylaştı.
Kırmızıgül, yakın arkadaşı ve meslektaşı Haluk Levent'in kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile koordineli şekilde yardım çalışmalarına katılıyor.”

15.02.2023 Cumhuriyet Gazetesi

Mahsun Kırmızıgül paylaşıp yardım istedi; Samandağ'da 200 kişi muz serasında yaşıyor
AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent de ihtiyaçları için seraya birçok ürün gönderdiklerini, alan açılırsa çadır ve tuvalet temini yapacaklarını duyurdu.

23.03.2023 DHA Haber Ajansı

Mahsun Kırmızıgül: “Deprem bölgelerine telefon dağıtın”
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afet bölgesine giden ve Ahbap Derneği ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını söyleyen şarkıcı, oyuncu ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.
Kırmızıgül, depremzedelerin yakınları ile iletişim kurmasının önemini vurgulayarak, teknoloji şirketlerine çağrıda bulundu.”

23.02.2023 Odatv

Mahsun Kırmızıgül 15 gün sonra yeniden afet bölgesinde.
Yakın arkadaşı Haluk Levent'ın başkanı olduğu Ahbap Derneği koordinesinde afet bölgesinde 21 gün geçiren Mahsun Kırmızıgül, en çok yıkımın olduğu Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay’da ekibiyle birlikte yardım çalışmalarına katılmıştı.”

16.03.2023 CNNTÜRK

*

Yardım talep etmiş ve deprem bölgesinde çalışmalara da katılmışsın eyvallah!
Kimin adına; Ahbap Derneği adına, dernek başkanı ve yanındakilerle!..
Haluk Levent’in dolandırıcı olduğunu biliyordun, niye derneğin banka hesap numaralarını paylaştın?!

Niye birlikte çalıştın?!

O zaman Haluk Levent eller üstünde tutuluyordu ve basın hep yanındaydı… Dolayısıyla Mahsun da gündeme geliyordu!
Haluk Levent henüz düşmemişti!..

Düştü ve sattı!..

Benzerini Ahmet Kaya’ya yapmıştı!..
Ahmet Kaya'ya çatal-bıçak atılan 12 Şubat 1999 tarihinde Magazin Gazetecileri Derneği ödül töreninde "Yılın En İyi Sanatçısı" ödülünü alırken Kaya’nın yaptığı konuşma nedeniyle salonda Serdar Ortaç’ın mikrofonu eline alıp kışkırtmasıyla başlayan olaylarda, 10. Yıl Marşı söylemiş ve Mahsun Kırmızıgül de, alkışlarla eşlik etmişti!
Reha Muhtar’ınMemleketim’ şarkısını söylettirmesine de aynı şekilde eşlik etmişti!
Sonra devran döndü… O gün Ahmet Kaya’nın linç girişimine marşla-şarkıyla destek verenler, Ahmet Kaya’cı oldu!..
Ahmet Kaya kaçmayıp, tutuklansaydı, adını anmayacak-lardı!..

Bir şarkı şöyledir:

“Ne gariptir şu insanlar

Sen yüceysen çoktur dostlar

Hele düş de gör halini

Ayrı düşer bütün yollar.”
Allah, iyi insanları ‘iyi gün dostları’ndan korusun!..

.

Ali Mevlüt Kaya, dikGAZETE.com

(*) https://www.dikgazete.com/yazi/haluk-levent-ve-ahbap-9275.html

YAZARIN DİĞER YAZILARI