USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Rusya-Ukrayna Savaşı'nda 2 yıl geride kaldı

Rusya'nın, Batı ile NATO'nun kendi sınırlarına yaklaşacağı ve Rusça konuşanları koruma gerekçesiyle başlattığı Ukrayna'daki savaşın ikinci yılı tamamlandı.

Rusya-Ukrayna Savaşı'nda 2 yıl geride kaldı
24-02-2024 12:27
Google News
Kiev

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, 2 yıl önce 24 Şubat'ın sabahında duyurduğu "özel operasyon"nun başlamasıyla Rus ordusu, Ukrayna topraklarına girdi.

GÖRÜŞ- Ukrayna-Rusya Savaşı'nda belirsizliklerle dolu bir yıl dahaFotoğrafıyla Rusya-Ukrayna Savaşı'nın simgesi olan Olena Kurilo savaşın ikinci yılında evine döndüBM Güvenlik Konseyinde ülkeler, Rusya'nın Ukrayna topraklarından çekilmesini istediDışişleri Bakanlığından Rusya-Ukrayna Savaşı'nın 2. yılına ilişkin açıklamaKırım'ın ilhakının 10'uncu yılında 52 ülke, Rusya'yı Ukrayna’nın topraklarından çıkmaya çağırdıBM: Ukrayna'daki gereksiz savaş tüm dünyanın jeopolitiğini yeniden şekillendirdi

Rus askeri birlikleri, Ukrayna'nın Donetsk ve Luhansk bölgelerinden Kiev yönetiminin kontrolündeki yerlere, aynı anda Rusya sınırından Harkiv, Sumi ve Çernigiv ile Belarus üzerinden Çernobil bölgesine giriş yaptı.