USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan&Hayat

Günlük Hayatınızı Kolaylaştıracak En İyi 5 Mobil Uygulama

Günlük Hayatınızı Kolaylaştıracak En İyi 5 Mobil Uygulama

Günlük Hayatınızı Kolaylaştıracak En İyi 5 Mobil Uygulama
20-09-2022 17:14
Google News

Meta Title

Günlük Hayatı Kolaylaştıran En İyi Uygulamalar

Meta Desc.

Günlük hayatınızı çok daha kolay, pratik ve keyiflihale getirecek en iyi beş mobil uygulamayı seçtik. Onları hemen şimdi telefonunuza yükleyebilirsiniz.

 

Günlük Hayatınızı Kolaylaştıracak En İyi 5 Mobil Uygulama

Akıllı telefonunuza yüklenebilecek en iyi Android ve iPhone uygulamalarını mı arıyorsunuz? Belki de, Türkçe online casino deneyiminizi çok daha keyifli hale getirecek bir uygulama istiyorsunuzdur, kim bilir? Amacınız ne olursa olsun, iTunes ve Google Play Store'da milyonlarca uygulama bulunur ve günlük hayatta en kullanışlı olanları bulmak doğalolarak zordur. iOS veya Android cihazlarda günlük hayatınızı kolaylaştıracak en iyi uygulamaları bulmakta zorlanıyorsanız, bu makale tam size göre demektir: Sayısız uygulama test ettik ve özelliklerini analiz ederek ne kadar faydalı olduklarına baktık. Bu uygulamaların hepsini de telefonunuza yüklemek isteyeceksiniz.

Google Haritalar

Google Haritaların her mobil cihazda yüklü olması gerekiyor. Bu, hedefinize kesin bilgilerle ulaşmanıza yardımcı olabilecek dünyanın en popüler ve ücretsiz navigasyon uygulaması. Diğer bir deyişle, bir yerden başka bir yere gitmek artık çok daha kolay hale geliyor. Google Haritalar, sizi mümkün olan en kısa sürede doğru hedefe yönlendirecek sanal yardımcınız. Gecikmelere neden olabilecek gerçek zamanlı trafik verilerini gösteriyor ve en hızlı rotaları öneriyor. Sahip olduğu diğer özelliklerden bazıları şunlar:

• Birden fazla konum ekleyin

• Bir park yeri kaydedin

• İki tekerlekli araçlar için de rota tavsiyeleri alın

• Ses komutlarıyla kullanın

Bu uygulama Play Store'da 100 Milyondan fazla kez indirildi ve Apple App Store'da navigasyon için bir numaralı uygulama olarak listeleniyor. Bu kategoride pek çok navigasyon uygulaması olsa da, güncelleme sıklığı, ücretsiz olması ve diğer Google servisleriyle entegre çalışabilmesi nedeniyle, Google Haritalar ilk seçeneğiniz olmalı.

Microsoft To-Do

Çalışan bir birey olarak, gündeminizde daima çok fazla iş olduğundan eminiz. Toplantılar, sunum hazırlama, Zoom çağrıları gibi görevleri takip etmek her zaman kolay değildir, zaman zaman önemli bir işi bile unutabiliriz. Bu gibi durumlarda akıllı uygulamalar bize yardımcı olabilir ve Microsoft To-Do, bu kategorideki en iyi seçeneklerden biridir. Bu uygulama sadece günlük işlerinizi yönetmekle kalmıyor, aynı zamanda ekibinizin görevlerini de takip edebiliyor. Özellikle ekip üyeleri arasındaki görev dağılımı bakımından çok faydalı ve takım verimliliğini artırmanıza yardımcı oluyor. Uygulamanın temel özellikleri şunlar:

• İşiniz veya eviniz için ayrı listeler hazırlayın

• Son teslim tarihlerini takip edin ve hatırlatıcılar ekleyin

• Oluşturduğunuz herhangi bir hatırlatıcı veya göreve dosya, bağlantı veya not ekleyin

Office 365 desteği olduğundan, diğer ofis uygulamalarından da erişebilirsiniz. Tamamen ücretsizdir ve iOS & Android cihazlarla uyumludur. Anlık bildirimlerle hiçbir işinizi unutmamanızı ve hem iş hem de gündelik hayatınızı çok daha planlı bir şekilde yürütebilmenizi sağlar.

WhatsApp

Bu uygulamanın bir tanıtıma ihtiyacı var mı? 2009'da piyasaya sürülen WhatsApp, yıllar içinde giderek daha popüler bir mesajlaşma uygulaması haline geldi ve bir milyardan fazla aktif kullanıcısı bulunuyor. Arkadaşlarınız veya aileniz yurt dışında olsa bile sadece hücresel veriyi kullanarak görüntülü arama yapabilirsiniz. Telefonlarda olduğu gibi bilgisayarlarda da çalışır. WhatsApp’ın öne çıkan özellikleri şunlar:

• Parmak İzi kilidi kullanarak WhatsApp'ı güvenli hale getirin

• Seçtiğiniz kişilerin hikayenizi görmelerini engelleyebilirsiniz

• “Mavi Tık” olmadan mesajları okuyabilirsiniz

• WhatsApp mesajlarına otomatik cevap verebilirsiniz

• Canlı konumunuzu gerçek zamanlı paylaşabilirsiniz

• İster iş ister aile için Gruplar oluşturun

Tüm özellikler ve uygulama ücretsizdir. Google Play Store ve Apple App Store'dan kolayca indirilebilir. Son zamanlarda gizlilik bakımından bazı tartışmalara neden olmuşsa da, WhatsApp halen en kullanışlı ve yaygın anlık mesajlaşma uygulaması sayılıyor. Tarayıcısı olan herhangi bir cihazdan web sürümüne de ulaşabilirsiniz.

CamScanner

Cam Scanner, belge tarama ve paylaşma konusunda dünyanın bir numaralı uygulamasıdır ve Time dergisi tarafından da “en iyi 50 uygulamadan biri” olarak seçilmiştir. CamScanner, yalnızca Google Play Store'da 100.000.000’dan fazla indirmeye sahiptir. Bu uygulama ile kameranızı kullanarak herhangi bir belgeyi tarayabilirsiniz. Metni otomatik olarak tanıyabilir ve farklı etiketlerle kaydeder. Temel özellikleri şunlardır:

• Notlar, makbuzlar, faturalar, kartvizitler gibi her türlü belgeyi hızla tarar ve dijitalleştirir

• Tüm metinleri akıllı kırpma ve otomatik iyileştirme ile optimize edebilirsiniz

• OCR (optik karakter tanıma) özelliği sayesinde harfleri tanır ve düzenlenebilir bir dosya olarak kaydedebilir

• PDF veya JPEG formatındaki belgeleri sosyal medyada paylaşabilir, belgenin indirme bağlantılarını e-posta yoluyla gönderebilirsiniz

• Cam Tarayıcı ile 30'dan fazla ülkeye faks gönderebilirsiniz

Günlük hayatınızda pek çok evrak elinizden geçiyorsa ve onları dijital hale getirmek işinizi kolaylaştıracaksa, CamScanner sizin de favori uygulamanız olacak demektir.

Authy

Cep telefonlarınızın güvenliği, günümüzün en önemli sorunlarından biri haline geldi. Akıllı telefonların giderek artan kullanımı ve büyüyen mobil uygulama pazarı, bilgisayar korsanlarının cep telefonlarını hedeflemesine neden oldu. 2012 yılında piyasaya çıkan Authy ise, çevrimiçi hesaplarımızı mobil cihazlarda daha güvenli hale getiriyor. Bu bir 2 faktörlü kimlik doğrulama uygulaması ve tüm hesaplarınızı koruyabilir. Authy, normal şifrenize ek olarak, tek seferlik rastgele bir şifre yaratıyor ve el bir güvenlik katmanı elde etmenizi sağlıyor. Buna ek olarak, şu özelliklere sahip:

• Cihazınızı kaybetseniz bile şifreli bulut yedeklemesi ile hesaplarınızı halen kurtarabilirsiniz.

• Akıllı telefonlarınız ve diğer mobil cihazlarınız arasında kolayca senkronize olabilir, her yeni cihazda sıfırdan QR kod taratmanız gerekmez.

• Çevrimdışı olsanız bile kullanabileceğiniz güvenli kodlar oluşturur. Uçak modundayken bile güvenli bir şekilde kimlik doğrulaması yapabilirsiniz.

• Authy, Bitcoin cüzdanınızı da iki faktörlü kimlik doğrulama ile koruyabilir. Coinbase, CEX.IO, BitGo ve benzeri şirketler için en iyi 2fa sağlayıcılarından biridir.

• Facebook, Dropbox, Amazon ve diğer binlerce çevrimiçi hizmeti destekler.

Authy, çevrimiçi güvenliğinizi artırmak için kullanabileceğiniz en iyi uygulamalardan biridir ve tüm mobil platformlarda kullanılabilir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ