USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Neden Cumhurbaşkanı adayı oldum?

Neden Cumhurbaşkanı adayı oldum?
03-02-2023

Türkiye'de siyasi ortamın kirlenmişliği herkesin dilinde. Sokağın sesi gösteriyor ki neredeyse hiç kimse bu seçimlerden umutlu değil. İnsanların ortak düşüncesi bir soruda cisimleşiyor: “Ne değişecek?

Ekonomi çöküş içerisinde, sağlık çöküş içerisinde ve en kötüsü umut çöküş içerisinde.

Defalarca aynı yöntemi deneyen insanların umutsuzluğu sokağın yüzü haline gelmiş. Metroya, dolmuşa, otobüse, uçağa bindiğinizde gördüğünüz şey bir asık suratlılar cumhuriyeti.

Seçimler, insanların nazarında değişen yüzlerin değişmeyen iktidarlarını temsil ediyor. Yani aslında 'elde var sıfır'. Buna rağmen aynı insanlar eski paradigma ile hareket etmekten kendilerini alıkoyamıyorlar.

Peki ya “çözüm” ne? 

Sokağın nazarında hiçbir çözüm yok!.. O yüzden bu seçim, kararsızların seçimi. Ancak kararsızların ne ayrı bir partisi, ne de herhangi bir partiden beklentisi var. 

Genel kanaatlerine göre; “kim gelirse gelsin Türkiye'nin içerisinde bulunduğu durum asla değişmeyecek” zira Türkiye, yozlaşmış siyasetçilerin kendi çıkarlarını ve emellerini gerçekleştirmek amacıyla örgütlü mücadele ettiği bir arena haline gelmiş.

Tam da burada büyük bir çıkmaz var: Kararsızlar, gücün yozlaştırdığının farkındalar ama gücü talep etmekten de geri durmuyorlar.

Benim, bağımsız ve partisiz Cumhurbaşkanlığı adaylığım tam da burada bir turnusol kağıdı gibi duruyor:

Toplum bir yandan tahtaya ismini dahi yazamayan yöneticiler görmek istemiyor ama öbür taraftan entelektüel birikimi olan ve de halkın içinden, daha önce siyasetle işi olmamış kişilerin siyasete istikâmet verme çabasını da hor görüyor, küçümsüyor.

Bir yandan herkesin parası kadar konuşması gerektiğini düşünen iş adamlarının meclise girmesinden rahatsız ama öbür taraftan arabası dahi olmayan, sade bir evde oturan birikimli insanların beceriksiz olduğunu düşünüyor.

Kısacası çalanları sevmeyen ama çalmayanları da beceriksiz gören toplumsal bir şizofreni ile karşı karşıyayız.

Bu öyle bir şizofreni ki; derdi anlatanlara "problemi anlatıp durma! çözüm ne? Çözüm?" diye soran ama problemi ortaya koyanların çözüm için kolları sıvadığını gördüğünde onlarla alay eden bir delilik!

Ülke eski Brezilya ya da Arjantin dizilerinden farksız kirli umutlarla dolmuş. 

Siyasetçileri beğenmeyenler siyasetçilerin yolundan giderek kısa sürede köşeyi dönme derdi içerisinde. Buna “şark kurnazlığı” da diyebilirsiniz, başka bir şey de…

Aslında vatandaş, siyasetçileri beğenmiyor ama bir yandan da onların partizanlığını yapmaktan  geri durmuyor. 

Adeta öğrenilmiş çaresizlik

Kim bilir belki partili bir tanıdık vasıtasıyla iş bulunacak, statü yükselecek, liyakatsız makam elde edilecek, köşeyi dönme fırsatı elde edilecek…

İşte can alıcı mesele de bu.

Hiçbir şeyin değişmeyeceğine kanaat eden insanların, bu değişmeyen düzendeçarkın kazananı” olma istekleri içerisinde bulunduğumuz toplumsal çöküşü daha da tetikliyor. 

Nihayet öyle bir manzara var ki; Türkiye Cumhuriyeti bayrağı adeta bir kenara atılmış  ve yerine canhıraşça parti bayrakları sallandırılıyor.

Halk, 6'lı Masa ile iktidar pastası arasında sıkışmışlığı yaşarken ve bu sıkışmışlığın kendisini boğacağını da gün gibi apaçık bilirken bu ikisi dışında yer alan hiçbir figüre de dönüp bakmıyor. 

Bu figürlerin onların sağlıklarıyla ilgili koruyucu bir adım atmış olması ve hatta canlarını korumak için mücadele etmeleri de genel olarak önemli değil.

Bilecik Belediye Başkanı Vekili Mızrak Subaşı gibi poz vermeleri yeterli.

Aslında halk, bunu yaparak kendisini küçümsediğinin farkında, bunu yaparak kendisini yozlaştırdığının da farkında, bunu yaparak geleceğini ipotek altına aldırdığının çok daha farkında. 

Biliyor ama yapıyor!

Zira “çalıyor ama çalışıyor” mantığını işleten bir toplumun, farkında olmaması mümkün görünmüyor. 

Esasında karşımızda duran şey, sol edebiyatın bağrında işlenen "ezilmiş, mazlum halk" teması ile geçiştirilebilecek bir olgu değil.

Daha çok, tercihlerinin sonuçlarını kabullenemeyen bir sorumsuzlar topluluğu. 

Elbette bu topluluğu oluşturan çok sayıda etken var…

Bunlardan en önemlisi benim kanaatime göre medya ama bilgi çağı denilen bir çağda hayati konularda karşımıza çıkan cehalet, bir mazeret değil, bir tercihtir.

Sonuca gelecek olursak:

Öncelikle bir hak ve sonra halk hareketi olarak örgütlenen “Nehir Hareketi” vasıtasıyla Cumhurbaşkanlığı adaylığım, halkın gerçekten bir çıkış yolu isteyip istemediğinin, başa gelen karbon ayak izinin, aşı pasaportu zorunluluğunun, PCR genelgelerinin, yapay et yemenin, seyahat hürriyeti kısıtlamasının, anayasa gaspının halk tarafından ne derece istenip istenmediğinin bir göstergesi de olacak.

Zira bu yazıda saydığımız küresel ajandaları yapmayacak, uygulamayacak bir iktidar, halkın ‘Yeni Dünya Düzeni'nde elinden alınması planlanan son özgürlük kalıntılarını koruyacak demektir.

Zira var olan hakları korumak, yarın yok olduklarında onlar için mücadele etmekten daha elzemdir.

Özgürlük, kaybedildiğinde değeri bilinecek herhangi bir şey değildir çünkü kaybedildiğinde kölelik başlar.

Şahsımın partisiz ve bağımsız Cumhurbaşkanı adaylığı, tüm bu elim tabloyu gördüğü halde uyanmayıp, ikna edilmek için şımarıkça bekleyenlerin değil, bilinçle hareket edenlerin hak mücadelesidir.

.

Erkan Trükten, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Zafer Türe
Zafer Türe 1 yıl önce
Hocam, YSK'da sizin adayliginiz icin toplanan imzalarin sayisini kim denetliyor veya tutanak tutuyor. Resmi rakamlara kesinlikle inanmiyorum. Tipki depremdeki ölü sayisi gibi.
ZEALLA KÖK
ZEALLA KÖK 1 yıl önce
Sizi destekliyorum.
Levent Cengizoğlu
Levent Cengizoğlu 1 yıl önce
Türkiye – Ankara’da amerikan sistemi yayını MK – ULTRA-TELEGRAM-BIO HACKER’da hedef kişiyim, bu sistem yayınında ahlak dersi veriyoruz biz iyiyiz denmekte!!! Siz kimden izin alıp bu yayını yapıyorsunuz?!!! Kimden izin alıp insanların zihnine 7/24 bağlanıyorsunuz?!!! Sizde ve sistemde ahlak var mı ki! Ahlak dersi vereceksiniz! Siz önce insanların özeline saygı göstermeyi öğrenin!!! Ahlakı olmayan ahlak dersi veremez!!!

Sayın araştırmacı yazar Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Erkan TRÜKTEN kusura bakmayın yazınızla alakasız bir yorum oldu. Saygılarımla.
Levent Cengizoğlu
Levent Cengizoğlu 1 yıl önce
Türkiye – Ankara’da amerikan sistemi yayını MK – ULTRA - TELEGRAM - BIO HACKER’da hedef kişiyim, bu amerikan sisteminde adalet denmekte ve istenmekte, benim vicdan muhasebeme göre bugüne kadar hayatta benim maddi (olarak kaybım kesinlikle çok fazla tartışmasız) ve manevi kaybımda daha çok kaybettirdiklerimden.

Sayın araştırmacı yazar Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Erkan TRÜKTEN kusura bakmayın yazınızla alakasız bir yorum oldu. Saygılarımla.

Not : 23.01.2023'te bu yorumu yapmıştım. (parantez içinde eklediğim bölüm bugüne ait) (AYDINLIK, VERYANSIN TV ve sayın yazar Abdurrahman DİLİPAK / HABER VAKTİ)
Levent Cengizoğlu
Levent Cengizoğlu 1 yıl önce
Türkiye – Ankara’da amerikan sistemi yayını MK – ULTRA - TELEGRAM - BIO HACKER’da hedef kişiyim, bu sistem yayınında biz bu sistemdeyiz diye korumaya çalışıyorlar en çok utanması gereken ama en çok utanmayan özellikle kafası kapalı kıçı açık Cumhurbaşkanı ve diğer siyasetçiler kimlerse sizler daha iyi biliyorsunuz bu siyasetçileri, bürokratları, basın yayın'cıları, iş dünyasındakileri, STK'cıları. Sanırım sistem sahibi amerika, Rusya ve Çin'in en çok merak ettiği kişiler kendileri ile anadan üryan, kendinden çıkanın bile kayıt altında olduğu, anlaşmalar imzalayan, yemek yiyen ülkemizin yöneticisi siyasetçileridir. Cumhurbaşkanı seçimi kaybetmezse iktidarda kaybettiğinde amerika'da kısaca amerika'sını yapıyor. Sistem sahibi ülkeler birbirine denk ama biz icazetle açıp icazetle kapattığımız bir sistemde kısaca küreselci çete'nin reklamını yapıyoruz DİJİTAL DECCALİYETE 2045'e giden yolda. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Götüm açık diye davul çalanlara Allah akıl fikir versin!!! Bu sistem daha öncede vardı ama verilen görevi ((World Ekonomik Forum Başkanı Klaus SCHWAB (Dünya Ekonomik Forumu Başkanı Schwab: Türkiye, dijital dönüşümde liderlik üstlenebilir)) yerine getirmek ve iktidarda kalmak yada icazet almak için herşeyi yapmayı mübah sanıyor!!!

Zihin okumanın daha tam olarak mümkün olmadığı halinin görüntüleri şu anda herşey net!!!

https://cilginfizikcilervbi.com/zihin-okumak-neredeyse-mumkun-oldu/

Sayın araştırmacı yazar Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Erkan TRÜKTEN kusura bakmayın yazınızla alakasız bir yorum oldu. Saygılarımla.
Levent Cengizoğlu
Levent Cengizoğlu 1 yıl önce
Türkiye – Ankara’da amerikan sistemi yayını MK – ULTRA - TELEGRAM - BIO HACKER’da hedef kişiyim, bu sistem yayınında kızını para için sattı dendi. Bunlar böyle şerefsiz insanlar, secdede küfür edip Allah'ın orduları diyebilen insanlardan ne beklenir!!! Sayın araştırmacı Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Erkan TRÜKTEN kusura bakmayın yazınızla alakasız bir yorum oldu. Saygılarımla.
Barış kuruçelik
Barış kuruçelik 1 yıl önce
Merhabalar Türkiye Cumhuriyet’inin duyarlı bir vatandaşı olarak birkaç hususu dile getirmek istiyorum.Bu deprem de tekrar gördük ki para ve oy uğruna binlerce vatandaşımız vefat etti.O kadar çok soru var ki akıllarda çalınan inşaat malzemesinden kesilen kolonlardan imza atan ve denetleyen bürokrasiden imar affından bir sürü şey var.Madenlerde de aynı şeyleri yaşadık ders alınmadı.Ben Trabzon Akçaabatlıyım burda bile bir sürü sıkıntı var verilmeyecek imarlar verilmiş bürokrasi ve denetim yapanlar hesap vermeli sonuçta imza karşılığında neler verilmiş (para ,ev v.b)Kamuda imza yetkisi olanların mal varlıkları banka hesapları herşey araştırılmalı hesap sorulmalı yargılanmalılar.Belediye hastane üniversite ihalelerinde bile bir çok pis koku var birçok imza yetkisi olanların mal varlıkları artmış daireler araba para
Sonuçta sözde zenginler kamuda çalışmıyor.Aldıkları maaş da belli
Kimileri mal artışı anlaşılmasın diye birilerinin üzerine ev para vb verilmiş .Bu ülkede yüzbinlerce 5 li çete var sözde burjuvazi denen kesim ve bağlı oldukları bankalar zaten ülkeyi insanları soymuşlar çalmışlar.Milyon dolarlar gayrimenkuller alınteri çalışarak bu ömre sığmaz bunlar.Bankalar olmayan parayı yok dan var ederek faiziyle insanlara satıyorlar.Bir de özellikle imza yetkisi olanlar kendilerini padişah görüyorlar makamın sahibi kendisiymiş gibi kibirlenme bu sapkın kişilerin maaşını zaten halk veriyor bunu unutuyorlar.Bunları gündeme getirirseniz Büyük milletimize iyilik yapmış olursunuz Dinen de bir zorunluluktur.Lütfen bu sorunların sürekli dillendirilmesi gerekir üzerini kapatmayın konuşun lütfen teşekkür ederim
Levent Cengizoğlu
Levent Cengizoğlu 1 yıl önce
Türkiye – Ankara’da amerikan sistemi yayını MK – ULTRA - TELEGRAM - BIO HACKER’da hedef kişiyim, bu amerikan yasadışı sisteminde birde anlaşamam var Levent seninle denmekte, ne anlaşması, kimle anlaşma?!!! Soysuz, sopsuz cibilliyetsiz vb. Daha ağıra doğru gidiyor yazmak istediklerim anla!!! Ben yazıp yalanlamaktan bıktım sen bıkmadın yalan dolandan!!! Sayın araştırmacı yazar Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Erkan TRÜKTEN kusura bakmayın yazınızla alakasız bir yorum oldu. Saygılarımla.
Levent Cengizoğlu
Levent Cengizoğlu 1 yıl önce
Türkiye – Ankara’da amerikan sistemi yayını MK – ULTRA - TELEGRAM - BIO HACKER’da hedef kişiyim, bu amerikan yasadışı sisteminde biz iyiyiz denmekte laf ola beri gele!!! Yani ben hariç siyonisti, masonisti, satanisti, pedafoliği, Şeytanla işbirliği yapanı, küreselci çetecisi, teröristi, uyuşturucu baronu vd. Kısaca siz kimlerden oluşuyorsunuz biz iyiyiz derken?!!! Bu sistemde dünyanın her yerinden insan bu konuşmalarda bana akıl verip biz iyiyiz diyebilir. Adliyede ve emniyette bir sürü insanla karşılaşıyorum bu insanlar ne suçlar işlemişte buralardalar belli değil bunlarda benden iyiler nasıl bir mantık!!! Ayrıca bu sistemde Cumhurbaşkanı babasına küfür eden Bilal ERDOĞAN ben siyonistim, tavistok'çuyum tavistok'çular iyi insanlar dedi!!! Allah böyle bir Cumhurbaşkanı adayı en önemlisi Cumhurbaşkanından korusun bizleri!!! Herşeyini babasına borçlu olan böyle birisi anahtar teslim siyonizme teslim eder bizi, babasına bunu söyleyen bize neler yapar?!!! Sayın yazar kusura bakmayın yazınızla alakasız bir yorum oldu. Saygılarımla.
Levent Cengizoğlu
Levent Cengizoğlu 1 yıl önce
İlk sipariş bebek yolda!!!
Dünya, genetik müdahale ile hastalık riskleri ortadan kaldırılan ilk bebeğin doğumunu bekliyor. Bu gelişme,‘süper insan’ teknolojisinde çığır açacak.
https://www.posta.com.tr/bilim-teknoloji/ilk-siparis-bebek-yolda-2221438

Sipariş bebeklerin önü açılıyor!!!

CRISPR teknolojisindeki yeni bir gelişme, kendi genomumuza ne kadar müdahale yapmamız gerektiğine ilişkin etik tartışmaları tekrar gündeme getiriyor. Yapılan yeni araştırmalar, yakın gelecekte sipariş usulü bebeklerin yolunu açabilir.

https://www.gazeteduvar.com.tr/bilim/2017/08/01/siparis-bebeklerin-onu-aciliyor

Not: İsteyen herkes evlenmedende kısa bir süre sonra çocuk sahibi olacak, sperminizi verip taşıyıcı annede kullanabilirsiniz!!!

NESNELER ARASI İLETİŞİM, TRANSHUMANİZM,... DİJİTAL DECCALİYET REKLAMINA DEVAM!!!

Sayın araştırmacı yazar Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Erkan TRÜKTEN sizler gibi ülke yöneticilerimiz olduğunda bu teknolojik gelişmeler karşısında ne gibi kanunlar çıkarmamız ve tedbirler almamız gerektiği hakkında ülkemizin kafa yoracağına eminim. Saygılarımla.
Levent Cengizoğlu
Levent Cengizoğlu 1 yıl önce
Türkiye – Ankara’da amerikan sistemi yayını MK – ULTRA - TELEGRAM - BIO HACKER’da hedef kişiyim, bu sistem sonunda insanlık cephesi ile küreselci çete karşı karşıya gelecek ya beş yüz milyonluk bir dijital deccaliyet oluşacak yada insanlık kazanacak projenin zaman çizelgesine göre 2045 görünmekte en fazla artı beş sene deseniz 2050 gerçekleşirse çok uzun bir süre gibi görünsede insan ömrüne göre uzun ama insanlık için okyanusta bir damla. Rusya ve Çin teknolojide insanlık cephesinin en önde giden ülkeleri bence bu cepheye nüfusu, jeopolitik, jeostratejik konumu hemde teknolojik gelişim konusunda deneyimli insan kaynağı ile dünyanın en iyi yazılımcılarına sahip olarak Çin'in sınır komşusu Hindistan eklenmeli o zaman güç dengesi insanlık cephesi adına çok güçlenir. Çin ve Hindistan'ın sınır sorunlarına çözümler üretecek stratejiler, çözümler ve görüşmeler üretmek insanlık cephesi için çok önemli bir görev ülkemizde ki bilgi, birikime ve bu bağlantılara sahip insanlar insanlık için çok önemli bir görev üstenebilirler diye düşünüyorum. Uluslararası ilişkiler konusunda ilk aklıma gelen birkaç isim Onur ÖYMEN Türk Diplomat, Prof. Dr. Emin GÜRSES, Prof. Hasan ÜNAL vd. Aklıma gelmeyen daha nice diplomat ve bilimadamı, basın yayın, iş adamı vd. İlişkileri geliştirme adına görev üstlenebilirler. Sayın araştırmacı yazar, Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Erkan TRÜKTEN sizler gibi bu konuya vakıf ülke yöneticilerimizin olması bu gibi konularda eminim çok hızlı gelişmeler sağlayacaktır. Saygılarımla.
Levent Cengizoğlu
Levent Cengizoğlu 1 yıl önce
Türkiye – Ankara’da amerikan sistemi yayını MK – ULTRA - TELEGRAM - BIO HACKER’da hedef kişiyim, bu yayını yapanlar senin gibileri hitler gibi yakmak lazım demişti. Kısaca söylenenin altyapısı bu olsa gerek;
Prekürsör deneyleri
MKUltra (wikipedia) programı 1945 yılında başladı ve bu konuyla ilgili Joint Intelligence Objectives Agency (Ortak İstihbarat Ajansı) kuruldu, bu kuruma doğrudan yetki verildi. Çalışılan bazı bilim adamları işkence ve beyin yıkama olarak tanımlanan suçlardan, bazıları da Savaş suçu işlemek ve Nazilik suçuyla yargılanmıştır. Hitler döneminde başlamıştır, zihin okuma ve zihin kontrol projesi, bu altyapının üzerine MK ULTRA projesi başlatılmıştır. Rusya Federasyonun bu sistemi tam olarak desteklediğine emin miyiz? Yoksa ülke çıkarları olan durumlar için mi destek verdi? Bence ülke çıkarları için!!! Benim için akıl hastası çok suçlu bir kişilik denmekte kesinlikle doğru değil öyle olsa 4 senedir ilaç kullanmayan paranoid şizofreni bir kişi bir kaç günde kendini Ruh Hastanesine zor atar, suçlu bir kişilik olsa önce suç üstü yapılır sonra bu yayın yapılır demek ki bende suç işleyecek bir kişilik ruh halide yok. Sayın yazar kusura bakmayın yazınızla direk alakası olmayan bir yorum oldu. Saygılarımla.
Levent Cengizoğlu
Levent Cengizoğlu 1 yıl önce
Türkiye – Ankara’da amerikan sistemi yayını MK – ULTRA - TELEGRAM - BIO HACKER’da hedef kişiyim, bu sistemde yaşananları ve ileride yaşanması muhtemel olanları yabancı ülke büyükelçiliklerden başlayarak özellikle amerika karşıtı ülkelerin meclislerinde görev yapan siyasetçilere kadar sonrasında amerika siyasetine yakın ülkelerde dahil kısaca herkese ulaştırmaya çalışacağım küreselci çete'nin (siyonist, masonist, tavistockçu, satanist, pedafolik ve şeytanla işbirliği yapan küreselci çete) en fazla beş yüz milyonluk bir dijital deccaliyet oluşturacağı kendine yeni bir başlangıç yaratacağını duyurmaya çalışacağım çünkü insanlık tehlike altında ülkemizde bazı kesimlerde akıl tutulması var bu gerçek yerine başka şeylerin peşine takılmışlar günü kurtarmaya çalışıyorlar.

Uzayda bir işgal var amerikanın starlink'leri vasıtası ile ne yapacak bu starlink'ler haberleşme ve internet diye kabul ediliyor yani bize öyle reklamı yapılıyor bizim haberleşme uydularımız var internetimizi oradan verebilecek teknolojimizin olduğuna eminim. Nasıl ki kara, deniz ve hava saha sınırları varsa ülkelerin uzay sınırıda olmalı izinsiz hiçbir ülke kullanamamalı uydularını gönderememeli. Aslında yapılmak istenen belli tek dünya devleti (dijital deccaliyet) görmek isteyen her yerden bu saldırıyı görür. Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az. Adamlar davul çala çala geliyorlar.

Not: SpaceX şirketi ile gönderdiğimiz Türksat uyduları Kazakistan'da bulunan Baykonur uzay üssünden neden gönderilmemektedir?

Sayın yazar Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Erkan TRÜKTEN yazdıklarınızda ne kadar haklı olduğunuzu düşündükçe ve okudukça her geçen dakika daha iyi anlıyorum. İyi günler ve iyi çalışmalar dilerim. Saygılarımla.
Levent Cengizoğlu
Levent Cengizoğlu 1 yıl önce
Türkiye – Ankara’da amerikan sistemi yayını MK – ULTRA - TELEGRAM - BIO HACKER’da hedef kişiyim, aşağıda kendimce açıklamaya çalıştığım konu ile ilgili referans gösterdiğim linkteki filmde (Neuralink vb. Takılarak gerçekleştirilecek diye düşünülmekte ama İnşallah filmde ki gibi böyle kolay bir yöntem yoktur yada olmayacaktır.) aynı konuyu görebilirsiniz. Cep telefonu baz istasyonları zihin okuma ve zihin kontrol makinaları ile birebir aynı mantıkta bu yüzden ileride 5G,6G,7G... Bağlantı hızı arttıkça herkes zihin kontrolüne tabi tutabilir üzerine psiko motor ilaçlarla takviye ile korku, panik vb. Şoklar yaratılarak bu teknolojiden haberi olmayan insanların teslim alınmaları çok kolay olur bu yüzden cep telefonu baz istasyonu ve bağlantı hızı çok önemli dikkat edilmeli okuduklarımdan öğrendiğim kadarı ile.

Sayın Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Erkan TRÜKTEN kitabınız, köşe yazılarınız ve YouTube programlarınızda belirttiğiniz Dijital deccaliyet (Deccal kitabınız) ne kadar haklı olduğunuzu görmekteyim sizler sayesinde ülkemizin başına ne denli büyük tehlikeler açılabileceğini öğreniyorum sayenizde.

İyi günler ve iyi çalışmalar dilerim. Saygılarımla.

https://vk.com/video-44600258_456239884?list=67baa047e387ec8a75
Gerekmez
Gerekmez 1 yıl önce
Kalsın böyle sıkıntılı bir dönemde bölücülük en son isteyeceğimiz şey. Siz cumhurbaşkanı olacağınıza kadar üslubunuzu düzeltiniz, insanlara çok aşağılıyıcı şekilde hakaret etmeyiniz, efendilik neymiş öğreniniz sonra kamuoyuna seslenirsiniz, gerekirse aday olursunuz.
Ayhan Pekdemir
Ayhan Pekdemir 1 yıl önce
Sizi her zaman destekliyorum
Ali tabanca
Ali tabanca 1 yıl önce
Yolunuz açık olsun
Esin tabanca
Esin tabanca 1 yıl önce
İyiki varsınız teşekkür ediyorum
Levent CENGİZOĞLU
Levent CENGİZOĞLU 1 yıl önce
Sayın Erkan TRÜKTEN Cumhurbaşkanı adayı olarak kendi web siteniz ve mail adresiniz vb. kitlesel erişim araçlarınıza ben ulaşamadım belkide benim eksikliğimdir. Yazılarınızda ve YouTube videolarınızda görürsem çok memnun olurum. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Saygılarımla.
Levent CENGİZOĞLU
Levent CENGİZOĞLU 1 yıl önce
Sayın Erkan TRÜKTEN Cumhurbaşkanı adaylığınız hayırlı olsun eminim çok başarılı çalışmalara imza atacaksınızdır. Günümüzün ve özellikle geleceğimizin nesneler arası iletişim, dijital takip, vücuda çip, transhumanizm,... DİJİTAL DECCALİYET'e giden süreçte olduğunu fark eden keskin bir zekaya sahip olduğunuzu ve sistem dışında farklı düşünceler üretebilecek kapasitede olduğunuzu gösteren en önemli göstergenin bu olduğunu düşünüyorum. Ülkemizin sizin gibi genç yerli, milli düşüncede olan ve gelecek tehlikeyi önceden fark edebilen liderlere çok ihtiyacı var. Şimdiden Cumhurbaşkanı adaylığı çalışmalarınızda başarılar dilerim. Saygılarımla.
Bilal-yılmaz
Bilal-yılmaz 1 yıl önce
Siyaset arenasında, kokuşmuşluğu, çürümüşlüğü gördüğümden,
Şahsi çıkarlarını öncelikli kılan partilerin ve siyasetçilerin artık bu vatana ve millete bir faydasının olmayacağını öngördüğümden.
Partisiz, bağımsız Cumhurbaşkanı adayı
Sayın ERKAN TRÜKTEN'i destekliyeceğim.
Dr. Radik Maden
Dr. Radik Maden 1 yıl önce
Tamamen katılıyorum ve destekliyorum.
Sevgi Ayyıldız
Sevgi Ayyıldız 1 yıl önce
Erkan bey çok mutlu oldum adaylığınız için. Rabbim yolunuzu açık etsin. dualarımızdasınız. İmza zamanını bekliyoruz. İnşallah hak ettiğiniz mertebeye ulaşırsınız.
Muhsin
Muhsin 1 yıl önce
Adaylığınız hayırlı olsun hocam. Pandemide tanıdım sizi. Bizleri uyandırdınız. ailem ve ben size çok şey borçluyuz. seve seve sizin için imza vermete hazırız. Selametle