USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Hatay’ı parsel parsel sattılar! Mı?

Hatay’ı parsel parsel sattılar! Mı?
23-02-2023

HATAY'I PARSEL PARSEL SATTILAR! MI?

Büyük İsrail Projesi’ni duymayanınız yoktur; Büyük Ortadoğu p-Projesi’ni de artık duymayan kalmamıştır diye zannediyorum. Bir de Filistin meselesi var onunu da kamuoyu biliyor. Hani, aralarında topraklarını satanlar yüzünden bir milletin başına gelenler, mevzu bu!

Depremin zor günlerinde kimi ‘Twitter’ hesaplarının profilinde Türkiye ve İsrail bayrakları birlikte dalgalandırılırken, deprem arama kurtarma çalışmaları için Türkiye'ye gelen İsrailli ZAKA ekibinden kurtarma görevlilerinin, ‘tarihi Tevrat'ı Türkiye'nin izni olmadan İsrail'e götürdükleri gerçeği ortaya çıktı!

Kim bilir ülkeden daha neler neler götürdüler! Zira İsrail Arama Kurtarma Ekibi, Türkiye'ye gelmeden önce gerek İsrail haber sitelerinde gerekse İsrail'in resmi kanallarında ekibin bazı elemanlarının yüzleri blurlanmış şekilde servis edilmişti!

Bana kalırsa bu yüz blurlama işi bir dikkat dağıtımı operasyonuydu ama neyse, bu mesele ayrı.

Bilindiği üzere halkımız biraz duygusaldır. Çok kolay da dostluk, kardeşlik, barış kelimeleri ile aldanmayı ister! Hele hele kötü bir olay olduğunda yardım eli uzattığını gösteren bir kişinin başka planları olabileceğini söyleyeni linç etmeyi de sever. 

Aklımız biraz sonradan gelir ama iş işten geçer!

İsrailli ZAKA ekibi, Tevrat kaçırma operasyonunu yaparken, en yakın zamanda bu ‘Tevrat'ı geri getireceklerine dair de söz vermişlerdi. 

Gerçekten de daha sonra aldıkları tepki sebebiyle eski tomarı İstanbul'da bir hahama teslim ettiklerini söylediler. Acaba hangi Hatay'a ne zaman teslim edecekler? 

Zira Hatay için uluslararası projeler şimdiden devrede!

Öyle bir Hatay Belediye Başkanı düşünün ki şehrinin neredeyse tamamı harap ve on binlerce insanın bedeni göçük altında, cenazeler kaldırılmamış ancak Hatay için bir reklam videosu çekerek "Karbon ayak izi”nden bahsedebiliyor!

Böylesine bir felaketin ve büyük ihmallerin sonucunda ortaya çıkan bu acı tablonun ardından, ilk çekilecek videonun içeriğinde "Karbon ayak izi" olması Maraş, Antep ve Hatay'da cinayeti işleyenlerinin 'Parmak izi’ne ulaştığımız anlamına gelir!

Oysa karbon ayak izi, iklim değişikliği bahanesi ile insanın şimdiye kadar elde ettiği beden hürriyeti de dahil, evrensel insan haklarına girmiş hakların gasp edilmesidir!

İstenilen şey, gerektiğinde yediğine, içtiğine dahi dünyayı kurtarmak bahanesiyle yasak getirebilen ve 24 saat gözetlenen bir köle insan modeli.

Bunun konumuzla ne alakasının olduğu bir soru sorabilirsiniz. Ama tasarlanan bu yeni dünya düzeninin kabul görmesi için bir takım merkezlerin ele geçirilmesi şart. 

Kendileri haricinde diğerlerini köle olarak gören bir kadro, manevi merkezler üzerinden bir plana girişmiş! 

Hatay da bu planın içinde.

Modern büyük İsrail haritasını göreniniz çoktur.

Hani şu Türkiye'nin Güneydoğu Bölgesi'nin haritanın içerisinde yer aldığı görsel. 

Haritayı böyle gösterince ve ismine de büyük İsrail deyince bunun mümkün olmadığını düşünmek daha gerçekçi geliyor!

Haklısınız!

Çünkü bu harita sadece yem!

Artık bu toprakları Yahudilere Yahova değil, Yahudiler içerisinde Musevi gibi görüben ama BAAL’e/ İŞTAR'a/ PAGAN TANRILARA inanan bir kadro vaadediyor.

Yani anlayacağınız Yahudiler de başka tür bir fetih için maşa olarak kullanılıyor!

Vadedilmiş Topraklar” demişken; Tevrat'ın kimi yorumcuları açısından Toroslar, kendi kutsal topraklarının sınırları içerisinde yer alıyor. 

Hatay, Antep, Urfa, Diyarbakır gibi yerler ise direkt olarak onlara ait olarak görünüyor. Elbette burada kullanılan kartlardan biri de Kürdistan ideali!

Bu arada hatırlatmakta fayda var ki Hz. Davut'un Krallığı bölündüğünde ikiye ayrılmıştı: İsrail ve Yahuda devleti. 

İsrail Devleti tamamen BAAL PUTUNA ibadet eden bir devlet idi.

Bilmem anlatabildim mi?

Üstelik Yahuda Devleti yıllarca bu devletle savaşmıştı!

Baal'e tapınanlar, o günden bugüne hiç boş durmuyor. 

İsrail Devleti adı altında düşündükleri proje, kesinlikle Yahova'ya inanan Yahudilerin projesi değil. 

Bu proje, Hz. İbrahim'in dinini, sunaklarında insan kurban edilen BAAL putu ile takas ettirme projesi.

Bundan dolayıdır ki 6 Şubat, saat 04.17'de yüksek ihtimalle yapay olarak tetiklenen bu deprem, aynı zamanda onlar için Baal putu adına bir kurban sunusu hükmünde idi!

Ve öyle görünüyor ki 2020'den itibaren gerek ülkemizde gerek dünyada tek göz sembolünün çok fazla görülmesi ve 666 vurguları bu ritüelin bir parçasıydı!

Tekrar Hatay ilimize dönelim; ben de gayet iyi biliyorum ki şu anda Hatay'da yabancılara toprak satılması yasak. Ancak kimi toprakların 2000'li yılların başında yabancılar tarafından satın alındığını ve bu satın alma sürecinin yıllarca devam ettiğini söylesem ne düşünürdünüz?

29 KASIM 2008 yılında Yeniçağ Gazetesi'nde bir haber yayınlandı. Haberin başlığı gerçekten çok çarpıcıydı:

"İsrail'in Hatay oyunu!"

Haberde Tapu Kadastro eski Genel Müdür Yardımcısı Orhan Özkaya, Hatay’da 2 bin 481 Suriye vatandaşının toprak satın aldığını (DİKKAT!.. O DÖNEMDE HENÜZ SURİYE İÇ SAVAŞI BAŞLAMAMIŞ) ama bu toprakların İsrail-ABD ortaklı dev şirketlere satılabileceğini iddia ediyordu.

Özkaya, 2008 yılında uyarıyordu:

"Hatay’da 'nüfus değişimi' yapılmak isteniyor! İleride 'referandum' hayalleri kuruluyor."

Suriye henüz bölünmeden kurduğu şu cümle daha çarpıcı: 

"Amaç Büyük Kürdistan’a Hatay’ı eklemektir. Bunlar Büyük İsrail Projesinin parçalarıdır”.

Bu haberden tam 4 sene sonra bir başka haber, canımızı yakacak derecede rahatsız ediciydi:

"Hatay topraklarının yarıdan fazlası son alımlarla birlikte yabancıların eline geçti!"

İşin özeti, Özkaya'nın uyarısı dikkate alınmadığı gibi, bu uyarı üzerine toprak satımı artmıştı!

2012 yılında Hatay'ın yarısının satıldığı haberleri medyaya düşerken İsrail de boş durmuyor, Türk Hava sahasını ihlal ederek Hatay üzerinde keşif uçuşu gerçekleştiriyordu.

Emekli Albay Mithat Işık, "İnternete çok tartışılacak bir ses kaydı düştü. Buna göre İsrail F-15 savaş uçakları 19 Ocak'ta Hatay ve çevresinde 1 saati aşkın süre alçak seviyeden uçuş yaptı." demiş ve eklemişti:

"Adana'dan kalkan F-16'lara 'vur' emri verilmedi!"

En son 2012 yılında kalmıştık…

Gelin şimdi filmi 3 yıl daha ileri saralım, Ahmet Takan'ın 4 EKİM 2015 tarihli "Sen de mi Putin?" başlıklı köşe yazısına ve burada TSK'da yetkili bir kurmayın Ahmet Takan'a aktardığı Hatay ve İsrail üzerine söylediği o çarpıcı sözlere odaklanalım:

"'Biliyor musunuz son yıllarda İsrail'den gelip Hatay'da doğum yapan hanımların sayısını' dedi. Bu rakamlarda çok büyük artış olduğunun hararetle altını çizdi ve 'Kimse buna dikkat çekmiyor. Gidişat çok vahim' diye ekledi. Ancak bu kadarını yazmak için müsaade alabildim.

Hatay'ın ne kadarının yabancılara devredildiği ne kadarının onların elinde olduğu mevzusuyla hesap yapmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. 

Burada önemli olan uluslararası sermayenin ve başta İsrail'in  Hatay üzerindeki emellerin hiç bitmemiş olması.

Haberler bunu gösteriyor.

Ayrıca asıl önemli mevzu 2000'li yılların başından 2011 yılına kadar işleyen süreçte, yabancıların Hatay'dan toprak satın almasının ne derece yaygın ve mümkün olduğunun gösterilmesiydi. 

Herkes bugüne odaklandı ancak bugünün felaketi, esasında düne ait!

Bu arada, deprem yardımı bahanesiyle ülkemize gelen İsrailli Zaka ekibinden bir askerin o ‘Tevrat'ı iade edip etmemesi de benim nazarımda önemli değil; çalmaya teşebbüs edebilmeleri ve çalıp götürmeleri, konuyu anlamak için yeterli!

Şu an bildiğimiz Hatay yıkıldı ve şehri yeniden inşa etmeyi tasarlayanların karbon ayak izi açığa çıktı. 

Yarın Hatay tekrar kurulacak ama ne kadarı gerçek anlamda bizim olacak?

İşte bu bizim bilincimize bağlı!

.

Erkan Trükten, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Faruk ölmez
Faruk ölmez 1 yıl önce
Biraz magazinel yaşamayı seviyoruz. Birazda,
Dünyanın en agresif milleti olduğumuz için, yapılacak deneyli TEMRİN çalışması ile, toplumu korku ve bıkkınlığa sevkederek, kuracakları apayrı bi dünya için,MODEL ülke çalışması var.
Başarılarsa bu kalıbı tüm dünyada kullanacaklar.
Levent Cengizoğlu
Levent Cengizoğlu 1 yıl önce
Türkiye – Ankara’da amerikan sistemi yayını MK – ULTRA - TELEGRAM - BIO HACKER’da hedef kişiyim, bu amerikan sistemi nesneler arası iletişimi Ukrayna ve Rusya savaşının barışla sonuçlandırılması için kullanmalı 7/24 kesintisiz bıktırana kadar Ankara ve İstanbul büyükelçilerini yada denk devlet yetkilileri arası görüştürmelerle.

Sayın araştırmacı yazar Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Erkan TRÜKTEN kusura bakmayın yazınızla alakasız bir yorum oldu. Saygılarımla.
Mücahid Korkmaz
Mücahid Korkmaz 1 yıl önce
Ona uymaya devam ederseniz, hem kendinize ederseniz hem de peşinizden gelen saf insanlara. Benden söylemesi...
Mücahid Korkmaz
Mücahid Korkmaz 1 yıl önce
biz de yaşadık sizin yaşadıklarınızı ama düşmanlık etmiyoruz kimseye. Daha fazla kendinizi rezil etmeyin isterseniz ve insanları da kendi nefsinizin yolunda heder etmeyin. Bu bir eleştridir ve sizi kimse bilmezken inceleyen ve kitabınızı alan birinden ihtardır. Bir yola baş koyduysanız sabır ve güzellikle işlerinizi çözünüz, iç düşmanınız olan nefsiniz sizin aleyhinizde çalışıyor. Ona uymaya devam ederseniz, hem kendinize ederseniz hem de peşinizden gelen saf i
Mücahid Korkmaz
Mücahid Korkmaz 1 yıl önce
bu yaptığınız suç değil mi, sizce de? Bu neyin kafasıdır, sizin anneniz, vb. babanız vefat etse biri bunun üzerinden konuşsa, atıp tutsa hoşunuza gider mi? Biz Türk milletiyizi kalitemizi bozmayız ve çizgimizi koruruz. Buradan hoşlanmıyorsanız ve hala bulgaristan kafası varsa sizde oraya yerleşebilirsiniz. Pandemi döneminde hükümet, devlet, vb. kim olursa olsun size zulmetse bile bu düşmanlık içeren tavrınız bize ve milletimize uymuyor biz de yaşadık sizin yaşad
Mücahid Korkmaz
Mücahid Korkmaz 1 yıl önce
hipnoz olmuş gibi inanan bir kitleyi peşinizden sürüklüyorsunuz. Arada çok tepki aldığınız zaman da depreme yardım gibi şeyler paylaşıyorsunuz. Çoğu saf iyi niyetli insanı manipüle edebilirsiniz ama bize çok ucuz geliyor bunlar.

İnsanlar ailesini, çoluğunu çocuğunu kaybetmiş, sizin gibi biri çıkıyor hesap soracağız vb. diyor tonla siyasi ve halkı kin ve düşmanlığa sürecek twit atıyor. Deprem gibi bir afet sonrası bu yaptığınız suç değil
Mücahid Korkmaz
Mücahid Korkmaz 1 yıl önce
Ne de bu halk geçmişte kendi istekleriyle bu ülkeye demokrasi getirildi, halk ne yapsın ne istiyorsunuz halktan? Öbür taraftan, açıp sizin telegram grubunu incelediğimiz zaman gayet iyi görebiliriz.

Elinizde çoğu zaman çok az veri var, belki dedikleriniz kısmi olarak doğru, fakat bunlar iddialardan ibaret ve kanıtlanmamış şeyler, saplantılar ve sembollerle bazı iddiaları gerçekmiş gibi göstermeye çalışıyorsunuz ve her dediğinize hipnoz olmuş gibi in
Mücahid Kormaz
Mücahid Kormaz 1 yıl önce
Sizi destekleyen insanlar da "sizin trolünüz" olmuyor mu, sizin bakış açınıza göre? Siz siyaset üstü bir şahış mısınız? Cumhurbaşkanı adayı olduğunuz zaman siz de muhalefet kümesi içine girmediniz mi! Böylelikle siz de sistemin parçası olmaya adaysınız ve trolleriniz var(bu sizin diliniz!). Çok rahatsız olduysanız bu sistemden, gidin de bu ülkenin kurucusunu hedef alın onun hakkında konuşun çok cesaretiniz var ise, gariban halk ne siyasetten anlar
Mücahid Kormaz
Mücahid Kormaz 1 yıl önce
İstediğiniz kadar böyle şeyler araştırın, paylaşın, bu halkın gözünden düştünüz artık, eski çizginizi korumadınız ve nefsinize uydunuz, ağzınızı bozdunuz, vb. ve sosyal medya ile hergün kendinizi daha çok rezil ediyorsunuz. İnsanlara hakaret ediyorsunuz ve bozuk bir dil kullanıyorsunuz, "iktidar-muhalefet trolleri, partizanlar" gibi kelimeler ağzınızdan düşmüyor. Ama, sonrasında ise cumhurbaşkanı adayı olduğunuzu söylüyorsunuz. Sizi destekleye
Meryem
Meryem 1 yıl önce
Topraklarımız satıldı üzerinde istedikleri keşifleri yapdı, milli güvenlik zafiyetine göz yumuldu, yapay depremlerle istedikleri ritueli yaptılar.Ülkemiz Baal Putu adına kurban olarak sunuldu. Güven duygumuzun tarumar olduğu yeniden Kurtuluş Savaşı verdiğimiz bu günlerde vatansever bir vatandaş yapmamız gereken tek bir seçeneğimiz kalıyor BAĞIMSIZ PARTİSİZ CUMHURBAŞKANI SEÇMEK.
???????? ???????? ???????? ???????? ???????? ???????? ???????? ???????? ???????? #BağımsızCB #Çare100Binİmza ????????

Emeğinize yüreğinize sağlık ERKAN Hocam.????????❤️???? ????? ????? ???? ???? ?????? ????