USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Takımlar kurayı değerlendirdi

FIAT Türkiye Kupası’nın kura çekimi sonrası takımlarının antrenörleri, yöneticileri ve sporcuları kura çekimi hakkında açıklamalarda bulundular.17-21 Şubat tarihleri arasında Bursa’da organize edilecek FIAT Türkiye Kupası’nın kura...

Takımlar kurayı değerlendirdi
01-02-2016 15:26
Google News
FIAT Türkiye Kupası’nın kura çekimi sonrası takımlarının antrenörleri, yöneticileri ve sporcuları kura çekimi hakkında açıklamalarda bulundular.
17-21 Şubat tarihleri arasında Bursa’da organize edilecek FIAT Türkiye Kupası’nın kura çekimi Levent’te bir otelde gerçekleştirilen basın toplantısıyle gerçekleşti. Toplantının ardından Anadolu Efes, Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank, Banvit, Darüşşafaka Doğuş, Pınar Karşıyaka, Demir İnşaat Büyükçekmece ve Trabzonspor Medical Park takımlarının antrenörleri, yöneticileri ve sporcuları kura çekimi hakkında açıklamalarda bulundular.

YILMAZ: "BU YIL YENİDEN KUPAYI KAZANMAK İSTİYORUZ"
Anadolu Efes Menajeri Alper Yılmaz, her sene Türkiye Kupası’nın özel bir organizasyon olduğunu belirterek, "Kazananın çok sevindiği ve kupayı müzesine götürdüğü bir organizasyon. Bu yıl yeniden kupayı kazanmak istiyoruz. İddialı bir şekilde kupada yer alıyoruz. Kolay maçlar olmayacak. İlk rakibimiz olan Pınar Karşıyaka ile maçımız kolay olmayacak. Finale kadar gidebilirsek kupayı da kazanmak istiyoruz. Bursa’da oynamayı çok özledik. Herkese başarılar" dedi.

ÇINAR: "İLK YARIDA GÖRDÜK Kİ TAKIMLARIN VE MAÇLARIN KALİTESİ ORTADA"
Pınar Karşıyaka Genel Menajeri Selim Çınar da, ilk gün oynayacak olmalarının avantaj olabileceğini vurgulayarak, "Sakatlıksız bir organizasyon dilerim. İlk yarıda gördük ki takımların ve maçların kalitesi ortada. Tüm takımlara başarılar diliyorum" diye konuştu.

ONAN: "KUPA BİZİM İÇİN DAHA ANLAMLI"
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan, kupada favoriler olmadığının ve günlük performansların ön plana çıktığını hatırlatarak, "Sezon başında da mağlubiyetimizi Demir İnşaat Büyükçekmece’den almıştık. Rakibimize de kupada başarılar diliyorum. Bursa’nın hak ettiği yeni salonda turnuvayı oynayacağız. Kupa bizim için daha anlamlı. Mustafa Koç’u kaybettik, kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. FIAT’a da sponsor oldukları için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe Erkek Basketbol takımı oyuncularından Melih Mahmutoğlu ise, "Öncelikle herkese hayırlı olsun. Zor maç olacaktır. Rakibimize ligde kaybetmiştik. Ancak kupayı kazanmak istiyoruz" dedi.

YALÇIMKAYA: "KUPADA ANLIK PERFORMANSLAR KONUŞULACAK"
Galatasaray Odeabank Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya ise, "Koç ailesine başsağlığı diliyorum ve FIAT ailesine de teşekkür ediyorum. Kupada anlık performanslar konuşulacak. Kazanmak için mücadele edeceğiz" dedi.
Banvit İdarecisi Turgay Zeytingöz, ligin kalitesine yakışan bir turnuva dilediğini belirterek, "Bu bakımdan diğer tüm takımlar kadar iddialıyız. Mustafa Koç’a baş salığı diliyorum. Bursa’da çok güzel maçlar oynayacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.
Banvit sporcusu Can Maxsim Mutaf da, "Kupa çok heyecan veren bir turnuva. Maç maç düşünüp kupayı kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

MAHMUTI: "AVRUPA ÇAPINDA VE KALİTELİ BİR LİG OLDUĞUNU BİLİYORUZ"
Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti, eski basketbolculardan herkesin yaşadığı kupaların genelde sürprizlere açık olan turnuvalar olduğunu belirterek, "Takımlar iddialı olmaya çalışır. Tüm 8 takımda aynı iddia ile buraya geliyor. Bu takımların ne kadar güçlü olduklarını görüyoruz. Ligimizin Avrupa çapında ve kaliteli bir lig olduğunu biliyoruz. Eşleşme için bir şey söylemeye gerek yok. Zor maç olacak. Ama taraftarlar için de keyifli bir turnuva olacak" diye konuştu.
Darüşşafaka Doğuş sporcusu Ender Arslan da yaptığı açıklamada, "Ligde önemli performanslar sergileniyor. Sakatlığın olmadığı bir turnuva diliyorum. Zor kupa ve zor yol. Hak edenin kazanmasını diliyorum" dedi.
Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Aydın ise, tüm taraftarlarını ve diğer rakip taraftarları Bursa’ya beklediğini söyledi.
Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Ömer Meriç ise, “Böyle anlamlı bir turnuvanın içinde olmaktan mutluluk duyuyoruz. Katılan tüm takımlar denk güçteler. Başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımızı salona bekliyoruz" dedi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ