USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

NBA'de rekorlar kıran Alperen Şengün şampiyonluk yüzüğü hedefliyor

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Houston Rockets forması giyen milli basketbolcu Alperen Şengün, NBA'de all-star seçilmek ve şampiyonluk sevinci yaşamak istediğini söyledi.

NBA'de rekorlar kıran Alperen Şengün şampiyonluk yüzüğü hedefliyor
20-01-2023 11:03
Google News
Houston

Son dönemde ortaya koyduğu performans ve kırdığı rekorlarla spor kamuoyunun gündeminden düşmeyen Alperen Şengün, Texas'ın Houston kentindeki Türk Başkonsolosluğunun yeni hizmet binasının açılışında Anadolu Ajansının sorularını yanıtladı.

Alperen Şengün'den NBA'de kariyer rekoruAlperen Şengün'ün NBA'deki performansı ABD basınında

NBA'de en iyi oyunculardan biri olmak istediğini belirten 20 yaşındaki milli basketbolcu, "Kariyer planlamam all-star seçilmek ve NBA'de şampiyon olmak. Umarım uzun yıllar Houston'da kalırım. Burada kırabileceğim rekorlar, kazanabileceğim şampiyonluklar olduğunu düşünüyorum." dedi.

???? Alperen Şengün, #NBA'de şampiyonluk yüzüğünü hedefliyor

???? "Kariyer planlamam all-star seçilmek ve NBA'de şampiyon olmak. Umarım uzun yıllar Houston'da kalırım. Burada kırabileceğim rekorlar, kazanabileceğim şampiyonluklar olduğunu düşünüyorum." https://t.co/7jx2bUbwE6 pic.twitter.com/lytPUzG3gE

— AA SPOR (@aa_spor) January 20, 2023

Houston'da ailesini ve ülkesini temsil ettiğini aktaran Alperen, "Takım için de kendim için de her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Yapabildiğimin en iyisini yapmak zorundayım. Rekorlar benim için güzel bir anı. Kırabileceğim rekorları kıracağım. Mutluyum." ifadelerini kullandı.