USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

MYP Lideri Yılmaz’ın kitabı kaynak oldu

MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz’ın kitabı dünyadaki 4 üniversiteye kaynak oldu.

MYP Lideri Yılmaz’ın kitabı kaynak oldu
01-04-2016 19:22
Google News

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz tarafından 2012 tarihinde kaleme alınan ‘’Bir İbrahim Kavgası Türk İslam Davası , İsrail Oğulları Gerçeği ’’ adlı eseri Amerikan Hopkins Üniversitesi ve İngiltere’nin Shiffield Üniversitesi Genetik Araştırmalar Bölümünün Başında bulunan ve İsrail oğullarının genetik kodlarını GPS yöntemi ile kan üzerinden araştıran Prof. Eran Elhaik ve dünyaca ünlü diğer genetikçilerin yaptığı geniş bir araştırmaya Kaynak eser oldu.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz tarafından 2012 tarihinde kaleme alınan ‘’Bir İbrahim Kavgası Türk İslam Davası , İsrail Oğulları Gerçeği ’’ adlı eser 4 üniversiteye kaynak oldu. Yılmazın eseri Amerikan Hopkins Üniversitesi ve İngiltere’nin Shiffield Üniversitesi Genetik Araştırmalar Bölümünün Başında bulunan ve İsrail oğullarının genetik kodlarını GPS yöntemi ile kan üzerinden araştıran Prof. Eran Elhaik ve dünyaca ünlü diğer genetikçilerin yaptığı geniş bir araştırmaya Kaynak eser oldu.

OXFORD TARAFINDAN YAYINLANDI

Oxford yayınlarınca 3 Mart 2016 tarihinde yayınlanan ‘’Localizing Ashkenazic Jews’’ adlı İsrailoğulları'nın genetik olarak hangi topraklara ait olduğunu araştıran coğrafi çalışmanın sonunda bu genetik araştırmalara kitabı ve yazışmaları ile destek olan Ahmet Reyiz Yılmaz’a özel teşekkür edildi.

YILMAZ’IN İDDİALARI KAYNAK OLDU

Ahmet Reyiz Yılmaz’ın kitabındaki iddialara göre Türk İslam Davası Anadolu başta olmak üzere Doğu Karadeniz’inde içinde olduğu Hazar bölgesinde verilen 5000 yıllık Hz. Nuh sonrası başlayan bir süreç. Bu süreçte Hz. Nuh oğlu Yafes ile devam eden peygamberlik Yafes oğlu Gomer ya da diğer adı ile Türk ile devam ediyor. Nuh torunu olan Gomer ya da Türk üç oğula sahip. Bu çocukların adları ise Aşkenaz, Togarmah ve Rifat. Bütün Türkler ve Türk Halkları bu üç oğulun soyundan devam ediyor. Hz. İbrahim sonraki kuşakta ortaya çıkıyor ve Yaradılışın başında Türklerin ve Türk Halkların Kadim Atası olma görevini yerine getiriyor. İsrail Oğulları Hz. İbrahim ve İshak soyu. İbrahim ve İshak ise Türk. Mısır'da Firavun ile mücadele eden İsrail Oğulları Hz. Musa ve Kız kardeşinin oğlu büyük komutan Yuşa ya da Yeşu dahil hepsi antik dönem Türk büyükleridir. Yılmaz’ın kitabının son baskısının İngilizcesi ise ilgili üniversiteler tarafından merakla bekleniyor. Haziran ayında ‘’ Bir İbrahim Kavgası Türk İslam Davası , İsrail Oğulları Gerçeği’’ adlı eseri Amerika ve dünya da eş zamanlı İngilizce yayınlanacak kitabın son baskısı bütün dünya da ses getirecek bir çalışma olarak görülüyor.

Yılmaz’ın iddialarına göre, Kuran-ı Kerim dahil bütün Kutsal metinlerin ana konusu olan İsrailoğulları kesin olarak Anadolu Türkleridir. İshak ise Anadolu Türklüğünün atasıdır. “Osmanlı imparatorluğuna verilen Ben-i İshak unvanının kaynağı Millet-i İbrahim ve İshak soyu olmamızdır” diyen Yılmaz, “Misak-ı Milli sınırlarımızın kaynağı Tevrat’tır. Kur’an da bu mirası açıkça yazar. Biz Türkler ne yazık ki okumayan ve araştırmayan yalnızca kulaktan dolma bilgilerle konuşan bir milletiz.

Anadolu Türklüğünün üst kimliği Hz. İbrahim ve sekiz oğludur. Bölgede yaşayan Kürtler , Laz, Çerkez, Boşnak ne kadar halk var ise hepsi Kur’an’da ve diğer kutsal kitaplarda yazan Hz. İbrahim milleti olarak tanımlanan Millet-i İbrahim’dir. Tarafımdan 2012 yılında yazılmaya başlanan ve dünyaca en üst seviye de isim yapmış dört üniversitenin genetik araştırmalarına dahi referans olan bir kitabın henüz ülkemde tartışılmamış ve konuşulmamış olması ise son derece üzücüdür. Sanırım Yüce Allah’ın ‘Oku’ emri en fazla bizim ülkemizi ilgilendiren büyük bir mesele olsa gerek. Zira cehaleti yüzünden bugün büyük acılar çeken bu millet okumamanın ve tarihini unutmanın ağır bedelini ödüyor” ifadesini kullandı.

Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:“Kürtler bir Türk boyudur dedim daha önce. Kız alıp vermemizin gerekçesi de bu ırk birliğidir. Ne Kürtler ne de diğer Türk Halkları ırk bağımız olmayanlara Müslüman olsa da kız verip almayız. Ermeni ve Yunan ile kız alıp vermeyiz. Sonradan Araplaşmamış Türki olmayan Müslüman Arap ülkeleri ile de aynı dine mensup olsak ta kız alıp verme geleneğimiz yoktur. Bizim Kürtlerle kız alıp vermemiz dinsel temelli değil tamamen ırksal temellidir. Bu nedenle kimse Kürtlere vatan aramasın Kürtlerin Balkanlardan Hazara uzanan bir ülkesi vardır. Milleti ise Halil-ü Rahman İbrahim Milletidir. İbrahim ise Türk’tür”. 

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ