USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Muhalefete ’cambaz’ göndermesi

Sultangazi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayı Aziz Babuşcu, “Bizim oralarda, Karadeniz’de özellikle köylere gidip insanların ahırlarından ineklerini ucuz bedellerle satın alanlara cambaz derler cambaz. Bunla

Muhalefete ’cambaz’ göndermesi
23-04-2015 14:20
Google News

Sultangazi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayı Aziz Babuşcu, “Bizim oralarda, Karadeniz’de özellikle köylere gidip insanların ahırlarından ineklerini ucuz bedellerle satın alanlara cambaz derler cambaz. Bunlar birbirlerine cambazlık yapıyorlar” diyerek muhalefeti eleştirdi.
7 Haziran 2015’te yapılacak olan seçim çalışmalarına hız veren AK Parti, İstanbul’da seçim koordinasyon merkezlerini açmaya devam ediyor. Sultangazi Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayları Aziz Babuşcu ve İsmail Ergüneş, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış öncesi konuşma yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Sultangazi artık çok gelişti. Sultangazi yarınlara hazır. Artık yanı başında Kanal İstanbul var. Yanı başında dünyanın en büyük havaalanları, yeni büyük şehirler ve üçüncü yollar buradan geçiyor. Şimdiye kadar yönümüzü güneye dönüyorduk. Artık kuzeye dönüyoruz. Merkez ilçe oluyoruz. Geçiş hattında kalıyoruz. Sultangazi’ye gelen her 10 hizmetten 8’i ya hükümetin yatırımı ya da büyükşehrin yatırımıdır. Ama temin ediyorum ki bizim yaptığımız 10’da 2’lik yatırım da eğer bizde olmasaydı büyükşehir ve hükümet, cesaretimiz olmazdı” dedi.

“BUNLAR BİRBİRLERİNE CAMBAZLIK YAPIYOR”
Altunay’ın ardından söz alan AK Parti Milletvekili adayı Aziz Babuşcu, “Bizim işimiz gönüllere girmekte. Biz gönüller yapmaya geldik. Biz gönül süvarileriyiz. Atlarımızı gönüllere koşturuyoruz. Bizim kavga ile işimiz yok. Ama bu süreçte muhalefet cephesinin tavrına, tutumuna iyi bakmak ve o sorumluluk bilinci ile çalışmalarımızı çok daha emek sarf ederek, bir an bile boşluk bırakmayacak tarzda yapmamız lazım. Biz bu millete asla yapmayacağımız şeyi söylemedik. Ne söylediysek onları da yaptık. Peki bunlar ne diyor? Peki bunların bir tanesi asgari ücreti 5 bin lira olarak ilan ediyor. Bir tanesi bin 800 lira diyor. Bir tanesi bin 500 lira diyor. Bizim oralar da Karadeniz’de özellikle köylere gidip insanların ahırlarından ineklerini ucuz bedellerle satın alanlara cambaz derler cambaz. Bunlar birbirlerine cambazlık yapıyorlar” diye konuştu.
Muhalefetin vaatte yarıştığını söyleyen Babuşcu, “Çünkü o vaatleri yerine getirmek gibi bir sorumluluk hiçbir zaman taşımadılar. Öyle bir dertleri yok. Hedefi yüzde 35 olan bir siyasi partinin iktidar olma şansı var mı? Yok. İktidar olma şansı olmayan parti elbette ki bol keseden atar. Çünkü iktidar olma gibi bir iddiası yok. Yüzde 35’i kendisine hedef koymuş. Şimdi başka bir senaryo deniyorlar. Ne Cumhuriyet Halk Partisi, ne Milliyetçi Hareket Partisi ne de diğerleri. O uluslararası güç merkezleri gördüler ki bu AK Parti’yi al aşa etmek, Türkiye’yi hasta Türkiye haline getirmek için AK Parti’den kurtulmak lazım. Ama CHP ile bu iş olmadı. MHP ile de olmadı. Şimdi diyorlar ki MHP iki puan kaybederse bir şey olmaz. CHP üç puan kaybederse bir şey olmaz. Ama HDP’ye üç puan ilave ettirebilirsek barajı aşar ve Türkiye tekrar koalisyon dönemlerine, eski Türkiye’ye döndürürüz. Ve o zaman bizim çıkarlarımıza hizmet neden hasta bir Türkiye ortaya çıkar. Buna fırsat verecek miyiz biz arkadaşlar; vermeyeceğiz tabi ki. Biz genel başkanımızla, bilge genel başkanımızla, siyaset bilgesi genel başkanımızla ve bu hareketin doğal lideri Cumhurbaşkanımızla kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“AK PARTİ HERKESİN PARTİSİDİR”
AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ise, AK Parti’nin Türkiye’de kardeşliğin adı olduğu vurgulayarak, “AK Parti Kürtlerin partisidir. AK Parti Çerkezlerin partisidir. AK Parti herkesin partisidir. AK Parti Alevi kardeşlerimizin partisidir. AK Parti Sünni kardeşlerimin partisidir. AK Parti gayrimüslimlerin partisidir. Biz her rengin ve her kesimin partisiyiz. Biz onun için diyoruz ki hep birlikte Türkiye’yiz” ifadelerini kullandı.
Temurci, muhalefete de yüklenerek şunları söyledi:
“AK Parti olarak yaptıklarımızı bile incelemekten aciz olan bir muhalefet ile karşı karşıyayız. Biz dün il başkanlığında bir çalışma yaptık. Ne yapmışız? Sosyal yardımlarla ilgili Cumhuriyet Halk Partisi’nin söylediği yüzde 85’i biz yapmışız. Bunlar sadece bizim yaptıklarımızı takip etseler inanın Türkiye’ye çok daha büyük faydaları olur. Televizyon programlarında gördük. Sordu spiker. Bu kadar iş yapacağınızı söylüyorsunuz. Kaynak nedir? ‘Yanımda getirmedim’ ve en son dedi ki ‘Kaynak Kemal Kılıçdaroğlu benim’ dedi. Arkadaşlar biz kaynak Kemal diyenlere AK Parti’nin gücünü Sultangazi’de hissettirmek ve her yerde anlatmak zorundayız. Biz bu palavraları, bu milleti 1990’lara ve Türkiye’yi eskiye götürmek isteyenlere en ciddi cevabı 7 Haziran’da vermek zorundayız” dedi.
Konuşmaların ardından kurdele kesilerek Sultangazi Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ