USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Iğdır-Ağrı karayolu çatışma nedeniyle ulaşıma kapatıldı

Ağrı Dağı eteklerindeki Pamuk Geçiti’nde çıkan çatışma devam ederken, ulaşıma kapatılan Iğdır-Ağrı karayolunda ise onlarca araç bekletiliyor.Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde bir grup PKK’lının Iğdır-Ağrı karayoluna doğru hareket ettikleri tespit e

Iğdır-Ağrı karayolu çatışma nedeniyle ulaşıma kapatıldı
11-08-2015 13:34
Google News

Ağrı Dağı eteklerindeki Pamuk Geçiti’nde çıkan çatışma devam ederken, ulaşıma kapatılan Iğdır-Ağrı karayolunda ise onlarca araç bekletiliyor.
Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde bir grup PKK’lının Iğdır-Ağrı karayoluna doğru hareket ettikleri tespit edildi. Görüntü alınması üzerine Iğdır’ın Erhacı köyü ile Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Karabulak köyü yakınlarında yol çift taraflı olarak trafiğe kapatılırken, bölgeye askeri birlikler sevk edildi. Bölgede çıkan çatışma devam ederken, trafiğe kapatılan yolda ise uzun araç kuyrukları oluştu. Sürücüler, yolun yeniden ulaşıma açılmasını bekliyor. Gazetecilere açıklamada bulunan araç sürücüleri, İran’a gitmek için yük aldıklarını, yolun trafiğe kapatılmasından dolayı beklediklerini söylediler.
Bölgeye sevk edilen askerlerle birlikte hava destekli operasyonun devam ettiği öğrenildi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ