USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Rus araştırmacı Kamkin: İstanbul görüşmeleri Türkiye’nin uluslararası prestijini güçlendirdi

Rusya’nın kıdemli araştırmacısı Kamkin, İstanbul görüşmelerinin Türkiye’nin uluslararası prestijini güçlendirdiğine dikkat çekti

Rus araştırmacı Kamkin: İstanbul görüşmeleri Türkiye’nin uluslararası prestijini güçlendirdi
02-06-2025 18:12
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya Bilimler Akademisi Primakov Dünya Ekonomisi ve Uluslararası İlişkiler Ulusal Araştırma Enstitüsü'nde kıdemli araştırmacı olan Aleksandr Kamkin, “İstanbul görüşmeleri Türkiye’nin uluslararası prestijini güçlendirdi” dedi.

Govorit Moskva Radyosu’na İstanbul’da yapılan Rusya-Ukrayna görüşmelerini değerlendiren Rus akademisyen, Ankara’nın rolüne dikkat çekti. 

Kamkin, "Bu müzakere sürecinin asıl kazananı Türkiye'dir. Bu, her şeyden önce uluslararası arenada prestij, arabulucu bir ülke, müzakereler için kendisini bir platform olarak sunan bir ülkedir. Burada, maksimum PR ve tanıtım Türk tarafından gelecektir. Bu alanda mümkün olduğunca çok diplomatik puan toplamaları onlar için avantajlıdır" dedi.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ