USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Hatayspor, Süper Lig'de yarın Sivasspor'a konuk olacak

Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında yarın deplasmanda EMS Yapı Sivasspor ile karşılaşacak.

Hatayspor, Süper Lig'de yarın Sivasspor'a konuk olacak
29-09-2023 10:28
Google News
Mersin

Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak ve saat 13.30'da başlayacak mücadeleyi hakem Murat Erdoğan yönetecek.

Ligin 6. haftasında 2-0 geriye düştüğü Trabzonspor maçını 3-2 kazanan Akdeniz ekibi, sezonun geride kalan bölümünde topladığı 10 puanla 5. sırada bulunuyor.

Hatayspor'un rakibi EMS Yapı Sivasspor ise 6 puanla 15. sırada yer alıyor.

Ligin ilk haftasında konuk ettiği Yılport Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Sivasspor, ikinci haftada deplasmanda Gaziantep FK'yi 3-1 yenmiş, sonraki karşılaşmada ise iç sahada Bitexen Antalyaspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Dördüncü haftada Beşiktaş'a deplasmanda 2-0 yenilen Sivas temsilcisi, beşinci haftada evinde MKE Ankaragücü'ne 3-1 mağlup olmuş, altıncı hafta karşılaşmasında ise deplasmanda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalmıştı.

Ligde yaptığı 6 maçta rakip fileleri 11 kez havalandıran Hatayspor, kalesinde 6 gol gördü. Bordo-beyazlı ekibin gollerinin 4'ünü Dele-Bashiru kaydetti.

Fenerbahçe ve Galatasaray'la birlikte ligde yenilgisi bulunmayan 3 takımdan biri olan Hatayspor, 2 galibiyet ve 4 beraberlik yaşadı.

Bordo-beyazlılar, Sivasspor maçına teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki antrenmanlarla hazırlandı.

Dün akşam saatlerinde Sivas'a giden Hatayspor kafilesi, bugün yapacağı idmanla karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayacak.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ