USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

#ErkanTrükteneİmza süreci başladı! 100 bin imza için haydi hayırlısı #TürkiyeİçinYap

13. Cumhurbaşkanlığı adaylık başvurusu YSK tarafından kabul edilen Erkan Trükten için 100 bin imza süreci başladı, 27 Mart’a kadar sürecek #ErkanTrükteneİmza sürecinde öngörülen limitin kat kat üzerine çıkılması bekleniyor

#ErkanTrükteneİmza süreci başladı! 100 bin imza için haydi hayırlısı #TürkiyeİçinYap
22-03-2023 08:42
Google News

HABER MERKEZİ

13. Cumhurbaşkanlığı adaylık başvurusu Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından kabul edilen Erkan Trükten için 100 bin imza süreci, bugün itibarıyla (22 Mart) başladı. 27 Mart mesai bitimine dek sürecek #ErkanTrükteneİmza sürecinde öngörülen limitin kat kat üzerine çıkılması bekleniyor.

“ÖNCE HAK!..”

Cumhurbaşkanı adayları içersinde farklı duruşu ve gençliği ile dikkat çeken Erkan Trükten, “Önce Hak” sloganı ile ve “Türkiye İçin Yap!” diyerek Cumhurbaşkanlığı için yola çıktı. 

Trükten'in bu konudaki ifadesi şöyle: “Hak arama mücadelesinde bizim ittifakımız, hakkı üstün tutanlarla. Nice azlar nice çoklara galip gelmiştir! Önce HAK!

Bağımsız ve partisiz cumhurbaşkanı adayı olarak çıktığı yolda, küreselci kadroların Türkiye’den kovulacağı fırsatı için çözümün çok basit olduğunu kaydeden 13. Cumhurbaşkanı adayı Erkan Trükten, “Çözüm basit; 100.000 imza. Şimdi sıra bizde!” dedi.

Trükten; “13. Cumhurbaşkanlığı adaylığımız YSK tarafından resmen kabul edilmiştir. Tüm Türkiye'ye hayırlı uğurlu olsun. Yarından itibaren imza süreci başlayacak! İmza süreci 22-27 Mart! Türkiye için yap!” diyen Trükten, “neden 100 bin imza” sorusuna karşılık olarak yayınladığı listede ise çarpıcı noktalara işaret etti.

Bu yüzden 100.000 imza!

Dünya Sağlık Örgütü tarafından Kovid 19 sürecinde dayatılan haksız ve hukuksuz uygulamalara karşı çıkışı ile bilinen Erkan Trükten’in, çeşitli sorulara verdiği net cevaplarla, diğer adaylardan ayrıldığı noktalara dair başlıklar halindeki listesi şöyle:

BİLGEHAN BİLGE: VEFA BORCU…

Erkan Trükten’in Cumhurbaşkanı adaylığı için Op. Dr. Bilgehan Bilge de şu ifadelerle desteğini açıkladı:

“Emperyalizmin dayattığı insanlık dışı, faşist pandemi politikalarını ve hala artarak devam eden aşı yaralanmalarını hayatım boyunca unutmayacağım.

Erkan Trükten yol arkadaşımdır.

Cumhurbaşkanı adaylığı için imzam onun ismi altında olacak.

Bizde söz namustur. Vefa borcudur.”

NEDEN CUMHURBAŞKANI ADAYI OLDU?

Neden Cumhurbaşkanı adayı olduğunu daha önce dikGAZETE.com'daki köşesinde açıklayan Erkan Trükten, Türkiye’deki siyasi ortam ve “Ne değişecek?” sorusu ile gündemde olan umutsuzluğa işaret ettiği yazısında, insanların seçime dair bakış açılarını da değerlendirmiş ve “Çözüm ne” sorusu karşısında kararsızların kanaatlerine de işaret ederek, partisiz ve bağımsız bir cumhurbaşkanı adayı olarak hak ve özgürlükler noktasında yapılması gerekenleri anlatmıştı.

Cumhurbaşkanı Adayı ve dikGAZETE.com yazarı Erkan Trükten’in “Neden Cumhurbaşkanı adayı oldum?” başlığı altındaki köşe yazısının tamamına şu linkten ulaşabilirsiniz: https://www.dikgazete.com/yazi/neden-cumhurbaskani-adayi-oldum-5288.html

Erkan Trükten kimdir?

Yazar Hakkında” bölümünde dikGAZETE’de yer alan Trükten hakkında bilgi ise şöyle:

Bulgaristan'ın Kırcaali ilinde doğdu (5 Ağustos 1980). Türk tarih araştırmacısı, yazar, tarih felsefecisi, dikGAZETE.com köşe yazarı, BBN Türk Büyük Resim eski Moderatörü.

Hayatı

Komünist lider Todor Jivkov'un Bulgaristan'da yaşayan Türklerin kimliklerini OrtodoksSlavHıristiyan olarak değiştirerek asimile etme politikasının sonucunda, bunu kabullenmeyen ve tüm mal varlığını Bulgaristan'da bırakan ailesiyle 1989 Temmuz'unda anavatanı Türkiye'ye göç etti.

Eğitimi

İlköğrenimini Bulgaristan ve Türkiye'de tamamladı. Orta öğrenimine Kağıthane Anadolu Lisesi’nde devam etti. Erkan Trükten, tarihin toplumsal kimlik üzerinde ideolojik bir araç olarak kullanıldığını küçük yaşta tecrübe ederek fark etti ve tarih eğitimi almak onun ilk hedefi oldu. Tarih eğitimini 1999-2003 döneminde İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde tamamladı. 

2004 yılında artık nispeten demokratikleşmiş Bulgaristan'a giderek Sofya Üniversitesi Felsefe Fakültesi'nden “Küresel Düşüş: Modernizm” tezi ile yüksek lisansını felsefe alanında yaptı. 

2006 Haziran'ında henüz 25 yaşında Elif Yayınları'ndan bir modern dünya eleştirisi sunan ve dayanışmacılık prensibi üzerinden şekillenmiş alternatif bir siyasi yönetim sistemi ortaya koyarak postmodernizmi modernizmin devamı sayan “Modern Sığlık/Metafizik Derinlik” kitabını çıkarttı. 

Trükten2019 yılında popülerliğini arttıran ve transhümanizmin insanı başkalaştıran projesini eleştirerek, ilkelden gelişmişe doğru bir medeniyet tasavvurunu ve hatta bu minvalde işlenen insanlık tarihini reddeden “Deccal Derin Devleti” kitabıyla bir tarih felsefecisi olarak gündeme geldi.

Meslek Hayatı

Çeşitli eğitim kurumları ve okullarda tarih öğretmenliği yapan Erkan Trükten, bir süre İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki kuruluşlarda engelli bireylere yönelik Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) danışmanlığı ve eğitimciliği yaptı.

Bazı medya organlarının tarih programlarına konuk olarak katıldı. Sivil toplum kuruluşlarında tarih felsefesi üzerine konferanslar verdi ve vermeye devam etmektedir. 

2014 yılında İstanbul Üniversitesi Avrasya Araştırmaları Enstitüsü'ne giren Erkan Trükten, ikinci yüksek lisans eğitimini yarıda bırakarak, yıllardır üzerinde çalıştığı “Deccal Derin Devleti” isimli kitabını bitirmeye yoğunlaştı. Kitap üzerinden söyledikleri o kadar çok konuşuldu ki, çeşitli televizyon programlarına çağrıldıktan sonra, yaklaşık iki yıl sürecek “BBN Türk” kanalının “Büyük Resim” programının moderatörü oldu.

P(L)ANDEMİ sürecinde, küresel işgal planına karşı, farklı sosyal medya ortamlarından kesintisiz olarak görüşlerini aktaran Erkan Trükten “Yeni Dünya Düzeni” adı altındaki küresel işgal planı çerçevesinde oluşturulmaya çalışılan “Deccalizm”e karşı mücadelesine devam ediyor.

14 Mayıs 2023 tarihindeki Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Bağımsız Aday olarak meydanlara çıkan Erkan Trükten, yoğun çalışma temposu arasında kitap çalışmaları ile dikGAZETE.com köşe yazarlığını sürdürmektedir.

Kitapları

- Modern Sığlık Metafizik Derinlik; 2018, Felsefe/ 272 sf. Elif Yayınları

- Deccal Derin Devleti; 2022, Araştırma/inceleme, 512 sf. Şira Yayınları/ Mona Kitap

Erkan Trükten Köşe Yazılarıhttps://www.dikgazete.com/yazar/erkan-trukten-176.html

.

dikGAZETE.com

Erkan Trükten: Son depremler ‘Milenyum Challenge’ operasyonu mu?

https://www.dikgazete.com/haber/erkan-trukten-son-depremler-milenyum-challenge-operasyonu-mu-817176.html

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Mucah
Mucah 12 ay önce
Kazara ülkenin başına gelseniz bu cehaletle 2 güne işgal ediliriz. Tavsiyem en yakın zamanda bir psikolog ziyareti yapınız. Aslında buraya yazmam bile zaman kaybı. Adamın yaptığı tablo muhtarlık seçimi tablosu gibi. Ek olarak, hak davasında falan değilsiniz, şeriatçı falan diye ayırmayacağım diyen adamın davası falan yoktur. Peşine takılmış bir kitle ne kitlersen kitle yiyor...
Mucah
Mucah 12 ay önce
Ülkeyi yönetecek adam kalifiye olacak, senden olsa olsa sıfır bilgi diktatör olur. Seni inceledim ve gördüm ki: Daha sen ve peşine taktığın çoluk çocuklar ortalama bilgili bir insanın çok gerisindesiniz. Matematiğiniz yok, paylaşımlara 1000 beğeni zor alırken o kadar parayı çöp ettiniz. Twitter ve telegram grubunuzda size destek veren ama eleştiri yapan tonla insan engelleniyor, bir de millet size gidip imza mı verecek, güzel hayaller. Kazara ülkenin başına gelseniz
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ