USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Emre Altuğ otelci oldu

Ünlü sanatçı Emre Altuğ, Alaçatı'da aldığı 200 yıllık taş evi, bir marka ile ortak olarak butik otel ve restorana çevirdi. Ünlü pop sanatçısı Emre Altuğ, sahnedeki başarısını turizmciliğe de taşımış oldu.

Emre Altuğ otelci oldu
07-08-2016 15:32
Google News

Galatasaray Spor Kulübü'nün eski dönem ikinci başkanlığını yapan Turgay Kıran'ın teklifini geri çevirmeyen pop müziğin sevilen ismi Emre Altuğ, La Masion'a ortak olarak Alaçatı'da aldığı 200 yıllık taş evi butik otel yaptı. Turgay Kıran, Deniz Anapa ve Ferzan Kırhan; İstanbul Çırağan'da ve Bodrum Yalıkavak açtıkları La Masion'u Emre Altuğ ortaklığıyla Alaçatı'nın tarihi dokusunun oluşturduğu büyülü atmosfere taşıdı. La Maison ortakları Emre Altuğ, Turgay Kıran, Deniz Anapa ve Ferzan Kırhan, gazetecileri akşam yemeğinde ağırlayarak Alaçatı'nın tarihi dokusunda yerini alan butik oteli tanıttı.

Ortaklık hikayesini anlattı

Ortaklık içinde yer alışını anlatan pop müziğin sevilen ismi Emre Altuğ, "Ev sahibi kalbini açmazsa, karşısındakinin kalbini göremezmiş. Bizler çabuk kaynaşan, birbirini anlayan, aynı dili konuşan insanlarız. Kalbinde fesatlık olan insanlar olmadığımız için bu kaynaşma daha çabuk oldu. Turgay ağabey beni arayıp, 'Senin Alaçatı'da yerin varmış, Acaba birlikte değerlendirebilir miyiz?' dediği zaman, ben anahtarı hemen önüne attım, 'Buyur ağabey' dedim. Turgay Kıran çok değerli bir insan. Herkesin karşısına kolay çıkmaz. La Maison'u bir yere getirmiş. Şimdi burasıyla arşı alaya çıkacak. Bir gün Turgay ağabeyin ofisine girecektik, 'Dur, dur' dedi. Beni bir odaya soktu. Yan taraf toplantı odası, içerisi silme tabak, çanak dolu. Gördüğün, beğendiğin ne kadar tabak, çanak varsa hepsi orada. Kalitesini anlamak için elliyor. Alaçatı La Maison'a getireceklerinin en iyisini bulmaya çalışıyor. Turgay ağabeyin bu kadar işinin başında olması, en ince ayrıntıya kadar incelemesi beni çok etkiledi. Deniz hanım zaten burada şantiye şefi gibi. Bu kadar güzel ve kaliteli bir yerde, böyle güzel insanlarla bir arada olmaktan çok mutluyum" diye konuştu.

"Emre Altuğ, tam bir otelci oldu"

Galatasaray Spor Kulübü'nün eski dönem ikinci başkanlığını yapan Turgay Kıran da, Emre Altuğ, Deniz Anapa ve Ferzan Kırhan ile bir ortaklık yapmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu vurgulayarak, "Birlikte yeni bir sayfa açmaya çalışıyoruz. Çok da başarılı bir sayfa oldu. Açıkçası başta şüphelerim vardı, ama şimdi tam tersi. Emre Altuğ, tam bir otelci oldu. Deniz Anapa, 38 senelik ortağım. Her şeye o koşturur. O yapar, ben yaparmışım gibi gözükürüm" dedi.

"Dünyamıza bir ok gibi girdi"

İşindeki titizliği Emre Altuğ ve Turgay Kıran tarafından vurgulanan ortaklardan Deniz Anapa ise şunları söyledi:
"Her şeyden önce üç değerli ortakla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Turgay Kıran ile 38 senede başarılara birlikte imza attık. Ferzan Kırhan ile çok uzun süredir sektörde beraberiz. Emre Altuğ, aramıza girdi. Şöyle söylemek istiyorum; pat diye kalbinizin ortasına birisi girer ya, Emre bizim hem iç dünyamıza hem de iş dünyamıza bir ok gibi girdi. Sanatçılığıyla her zaman gurur duyardım. Bir beyefendi ve özel bir insanla tanıştığım için çok mutluyum. İçi dışı bir insanlarla bu projede birlikte olmaktan büyük keyif aldım. Evet, söyledikleri gibi çok çalışan bir insanım. Ama her evde çok çalışan birisi gerekiyor sanırım. Bu değerli üç insanla, sadece bu projede değil çok daha özel projelerde de birlikte yürümeyi çok isterim. Çırağan'da başlayan La Maison projemiz, dört yıl önce bir başka Ege beldesi Bodrum Yalıkavak'ta gerçekleşti. Orada da eski Bodrum gecelerini yaşatan projeler gerçekleştirdik. Şimdi bir başka Ege beldesindeyiz. Alaçatı'yı çok sevdik. Alaçatı, gerçekten çok özel bir yer. Emre'nin bize getirdiği bu ortaklıktan çok mutluyuz. Çok eski turizmcileriz. Bizlerin de bu yöreye katkıda bulunacağımıza inanıyorum."
Ferzan Kırhan da yaptığı kısa açıklamada, "Tam bir ekip çalışmasıyla, Alaçatı'da güzellikler oluşturmaya çalışıyoruz. İnşallah başarılı olacağız" dedi.

İsa Atagöz
İZMİR

Kaynak: IHA

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ