USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Trump’ın gözaltına alınması ve yargılanması

Trump’ın gözaltına alınması ve yargılanması
06-04-2023

TRUMP’UN GÖZALTINA ALINMASI VE YARGILANMASI

Amerika’da Donald Trump, 8 Kasım 2016'da yapılan seçimleri kazanarak 45. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı oldu.

Trump, 20 Ocak 2017 tarihinde ABD Kongresi’nde yapılan törende yemin ederek görevine başladı. Trump'ın seçilmesinden Obama'dan görevi devralmasına kadar geçen süreçte basında Rusya'nın seçimleri müdahil olarak Trump'a yardım ettiği iddiaları ortaya atıldı. Bu iddialar arasında Rusya'nın elinde Trump'ın seks kaseti olduğu veya seçimlere siber olarak müdahale ettiği yönündeydi.

Rusya tarafı ise iddiaları, ABD-Rusya ilişkilerine zarar verme amaçlı olduğunu belirterek yalanladı. Suçlamalara konu olan fotomodel Stormy Daniels, Donald Trump ile 2006'da ilişki yaşadığını öne sürüyor. Trump ise iddiayı reddediyordu.

Daniels, 2016 yılında farklı medya kuruluşlarını arayarak Trump ile 2006'da yaşadığını iddia ettiği ilişkinin görüntülerini satmayı teklif etti.

-Stormy Daniels

Trump'ın avukatı Michael Cohen, Daniels'in sessiz kalması için ona 130 bin dolar ödedi. Daha sonra savcılık bu paranın, Trump’un kendi kesesinden değil, seçim kampanyasına ayrılan paradan ödendiğini iddia etti ve soruşturma başlattı.

Trump’un avukatı Yahudi asıllı Michael Cohen’i (1) tutukladı.

Savcılığın Trump hakkında hazırladığı iddianamede, 30'dan fazla suçlamada bulunarak dava açtığına dair bilgilerin yer aldığı söylendi.

Trump’un avukatı Yahudi asıllı Michael Cohen, Trump'ın seçim kampanyasına yönelik yürütülen soruşturmada “yalan söyleme” ve “vergi kaçırma” suçlamalarından Aralık 2018'de gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemede 3 yıl hapis cezasında çarptırılarak Mayıs 2019'da cezasını çekmek üzere Otisville'deki Federal Hapishanesine gönderildi. Korona salgını çıkınca 5 ay hapis cezasını müteakip cezayı evinde çekmek (!?) üzere cezaevinden çıkartıldı.

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın eski avukatı Michael Cohen'in, 3 yıllık hapis cezasını tamamladığı belirtildi ve geçen yıl evinde yatarken serbest bırakıldı.

Trump'ın eski avukatı: Başkan ırkçı, dolandırıcı ve düzenbaz, "Birisinin susması için 130 bin dolarlık bir ödeme yapıldı." ifadesini kullandı.

Donald Trump, kirli işleri için hesap verebilir olmalıdır ve gerçekler de bu yöndedir." şeklinde konuştu.

Adam FBI ile anlaşarak çantada torbada ne varsa boşalttı, bülbül gibi öttü. Lağım patlaması hesabı, etrafa pislik saçtı.

Şimdi bunu burada bırakalım, gelelim BİDEN’e; birtakım savcılar, polisler, kamu görevlileri dedi ki; “Biden’in evinde gizli belgeler bulundu, bu belgeler burada ne geziyor?

- Koskoca ABD Başkanının çalışma masasında gizli evrak bulunmaz mı, devletin emanet edildiği bir şahıs, güvenilmez sıradan bir insan mı?

- Bu evrakları, başkanların masasına kim koyuyor, kim kaldırıyor, kim tuzak kuruyor?

- Bu devleti kim yönetiyor?

- Bu devletin perde arkasındaki esas sahibi kim?

- ABD’deki bürokratik yapı kimin kontrolünde? Burası ayrı bir muamma…

Trumpduruşmadan önce beni tutuklayacaklar” dedi; bir takım lobilerin göreve gelen başkanları emir eri gibi gördüklerini ifşa etti.

Duruşmadan çıktıktan sonra Soros ve onun kontrolündeki solcu vakıfların kendisinin aleyhinde çalıştığını söyledi.

Düşününüz; Soros, ABD’de solcu, AB ve diğer dünyada, diktatörlüklere karşı savaşan liberal, demokrat ve sağcı rolünde “barış güvercini” bir Yahudi.

Soros’u yöneten daha üst seviyede Yahudi sermayesi, kuruluş, araştırma merkezleri var. Bunlar işin içinde.

Buradan şu çıkıyor: ABD’de Amerikan Yahudi diktatörlüğü egemendir.

Amerika, küresel sermayeyi yöneten İsrail lobisinin totaliter diktatörlüğü altında yönetilmektedir.

Burada insan hakları-makları yoktur, terör ve zulüm yönetimi vardır.

Başkanlar kukla yöneticiler olmaya mahkûmdur. Devlet, halkı temsil eden bir yönetim değildir. Bürokratik oligarşi bizzat küresel sermayeyi yöneten Yahudi lobisine bağlıdır, onlar tarafından işletilmektedir.

Yahudi, her gittiği yerde ezilmiş ve hor görülmüştür, iktidarı ele geçirdiği her yerde korkunç cinayetler işlemiştir. 1908 darbesinden sonra Osmanlı’da da böyle olmuştur. Sovyet Devrimini yapan Yahudilerin eliyle, kimini açlıktan kimini işkenceden geçirerek Sovyet resmi kayıtlarına göre 2,9 milyon ve daha sonra açlık ve kıtlıktan 20 milyondan fazla insanı öldürülmüştür.

ABD’de yerlilerin (Kızılderililerin) herhangi bir hakkı yoktur. Zenciler insan değildir. Bunlar uyuşturucuya ve uyuşturucu ticaretine alıştırılarak marjinal hale getirilerek ezilmektedir.

Dünyaya nizam vermeye çalışan ABD’nin kendisi hastadır, hastalığı Yahudi hâkimiyetinden kaynaklanmaktadır.

Trump, kendine Yahudi bir avukat tutarak en mahrem sırlarını bu zata söyleyerek hata yapmıştır. Deyim yerinde ise kediye ciğeri emanet etmiştir.

Bizde kimi cahiller ABD’de demokrasi varmış, “bakınız başkanlar da yargı önüne çıkartılıyor”muş gibi yalan yanlış analizler yaparak, ahmaklık yarışı yapıyorlar.

Biraz derin döşenebilseler; John F. Kennedy suikastını kim yaptı, kim yönetti, niçin aydınlatılamadı, Başkan Richard Nixon, Watergate skandalı ile istifa ettirildi.

Niçin istifa ettirildi? İstifaya zorlayanlar kimlerdi? Bunları hiçbir zaman düşünmediler.

Bu skandalı ortaya çıkaran Carl Bernstein ve Bob Woodward (2) Washington Post’un gazetecileri kimlerdi?  

Bu tür kirli işler, içinde Yahudi olmadan mümkün müdür?

-Carl Bernstein

Watergate skandalında yer alan Yahudi Carl Bernstein (3) tekrar ortaya çıktı Trump’a ağır suçlamalarda bulundu. (4)

Sonuç:

Yahudi lobisi, Amerika’da başkanlara gözdağı veriyor, suikastlar düzenliyor, görevden el çektiriyor, “gerekirse hapse atarız, itibarınızla oynarız, siz kimsiniz, güç bizde” diyor.

Amerika’nın bu ağır sorunu bütün insanlığı felakete sürüklüyor.

.

Suat Gün, dikGAZETE.com

(1) Michael Dean Cohen, 25 Ağustos 1966'da New York, ABD'nin Long Island şehrinde, Sondra ve Maurice Cohen'in Yahudi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. https://tr.celeb-true.com/michael-cohen-american-lawyer-worked-donald-trump-from--check

(2) Davos Formu başkanlığı yaptı.

(3) https://medyascope.tv/2018/08/30/trump-watergate-skandalini-ortaya-cikaran-gazeteci-bernstein-ile-cnne-satasti-ve-cevabini-aldi/

(4) Washington Post Gazetesinin sahibi, Yahudi Katharine Meyer Graham’ın, çalışanlarından Bob Woodward ve Yahudi Carl Bernstein

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?