USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Yıldırım bazı AK Parti milletvekilleriyle görüştü

Başbakan Yıldırım, partisinin Isparta, Hatay, Elazığ, Van, Adıyaman, Kayseri, Denizli ve Amasya milletvekilleriyle bir araya geldi.

Yıldırım bazı AK Parti milletvekilleriyle görüştü
11-10-2016 16:25
Google News
ANKARA (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, Başbakanlık Resmi Konut'ta 2 saat süren toplantıda, Isparta, Hatay, Elazığ, Van, Adıyaman, Kayseri, Denizli ve Amasya milletvekilleriyle bir araya geldi.

Başbakan Yıldırım, geçen hafta gruplar halinde Ankara, Adana, Afyonkarahisar, Aydın, Aksaray, Ardahan, Antalya, Artvin, Çankırı, Çorum, Düzce, Eskişehir, Ağrı, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Kırşehir, Kırıkkale ve Niğde milletvekilleriyle görüşmüştü.

Yıldırım'ın, AK Parti'nin 21-23 Ekim'de Afyonkarahisar'da düzenlenecek 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı öncesi diğer illerin milletvekilleriyle de bir araya gelmesi bekleniyor.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ