USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan&Hayat

Yaz Aylarının Vazgeçilmezi: Pike Takımı

Yaz Aylarının Vazgeçilmezi: Pike Takımı

Yaz Aylarının Vazgeçilmezi: Pike Takımı
15-08-2023 13:05
Google News

Yaz mevsiminde serin bir deniz melteminden ya da bahar akşamlarının üşüten soğuğundan korunmak için pike mükemmel bir seçenektir. Tek olabildiği gibi pike takımı da olan modeller serin gecelerde imdadınıza yetişir. Birbirinden farklı renk seçeneklerine sahip, üstün kumaş kalitesi ile kullanıcıları sarıp sarmalayan Yataş Bedding pike takımı çeşitleri, farklı dokulara sahip olması ile birlikte konforlu bir uyku uyku deneyimi yaşamanızı sağlar. Çift kişilik pike takımı arayanlardan ya da istedikleri ürünü bir türlü bulamayıp umutsuzluğa düşenlerdenseniz, Yataş Bedding koleksiyonu ile istediğiniz renk ve modele ulaşabilirsiniz.

Farklı Tarzlara, Birbirinden Farklı Pike Modelleri

Pike takımı modelleri, birbirinden farklı renk ve tasarımları ile yatak odanızda bir bahar serinliği yaşamanızı sağlar. İşlevsel olduğu kadar; sıcaklığın hissedildiği günlerde, terletmeden uyku konforunuzu arttırır. Ayrıca sadece yatak odalarında değil; televizyon seyrederken veya yaz aylarında balkonda otururken; serinliği hissedip örtünmek istediğinizde de elinizin altında bulunur.

Pike takımı çeşitleri renge, boyuta ve üretiminde kullanılan materyale göre farklılık gösterir. Tek kişilik pike takımı da bu seçeneklerden biridir. Tek kişilik yataklar, salon kanepeleri ya da balkondaki salıncak için birebirdir. Saçaklı olan ya da saçak olmayan modellerdeki ren çeşitliliğine şaşırabilirsiniz... Pamuk polyester karışımı ya da saf pamuk tercih edebilirsiniz. Günlük kullanım için tasarlanan modeller uzun ömürlü olduğu gibi renklerinde herhangi bir solma göremezsiniz. Bu şekilde isterseniz yazın balkonda isterseniz baharda yatak odanızda kullanabilirsiniz. Pamuklu pike takımı, nefes alan dokusu ile, hızlı ter emen ve terletmeyen özellikleri ile hem sıcak hem de çok serin olmayan havalarda uyku konforunu rahatlıkla sağlar.

Dayanıklı modelleri yatak örtüsü olarak kullanmak isterseniz size bu konuda da yardımcı olabilir. Böylelikle hem bir yaz örtüsüne kavuşabilir hem de yatak örtüsü seçeneği olarak yaşam alanlarınıza renk katabilirsiniz. Çift taraflı kullanılabilme imkanı sunan ve evcil dostunuza da dayanabilecek kadar kaliteli dokuma seçenekleri yatak odanızı Yataş Bedding ile baştan tasarlayabilirsiniz. Çeyizlik pike takımı için de geniş renk skalasından yararlanabilirsiniz.

Renklere Göre Pike Tercihi Yapmak

Yatak odalarının en çok kullanılan tekstil ürünlerinden biri olan, pike takımı farklı renk ve desenlerle sahiptir. Renk ve desen çeşitliliğinin giderek artması ile birlikte yatak odanızda istediğiniz tarzı yakalayabilirsiniz. Eğer sade ve dingin havaya hareket katmak isterseniz canlı, renkli ve hareketli modelleri denemelisiniz. Özellikle mercan, pudra, saks ya da hardal gibi pastel ve açık renklerle harika yatak odaları elde etmeniz mümkün. Yaz esintilerini sevenlerdenseniz turkuaz, mavi ya da açık mavi sizin için doğru bir seçim olabilir. Ne de olsa pike demek bahar ve yaz demek... Çok hareketli renklere sahip olmayan bir yatak odanız varsa üzeri geometrik desenli pudra, ya da çiçek desenli bir pembe deneyebilirsiniz. Belki de tam benim rengim diyebileceğiniz balık pulunu andıran desenlere sahip bir turkuazı deneyimlemelisiniz. 'Yine de sade olsun' diyenlerdenseniz adaçayı pike takımını tam size göre... Beyaza çok yakın bir renge sahip modeldeki yaprakların tasarımı sizi şaşırtabilir... Belki de pudra rengini denemelisiniz. Işığın dağılmasını sağlayan açık renk odanızı daha aydınlık gösterebilir.

Siyahın asilliğini yatak odanıza taşımak isterseniz siyah ya da haki tam size göre bir seçenek olabilir. Son yılların favori renklerinden biri olan gri renk de tercih edebilirsiniz. Pastel bir rengi çiçekli ya da desenli bir yatak üstünde kullanıp harika bir iç tasarıma kavuşturmak sizin elinizde...

Ayrıca modern, klasik, avangart bir stil oluşturabilen gri takımlar ile dekorasyonda minimal seçim yapabilirsiniz. Gri gibi krem de değişken ruh halinin sakinleşmesi konusunda harika bir renk seçimi olabilir. Ferah bir hava yaratmak isterseniz krem şıklığını tercih edebilirsiniz. Pike takımı fiyatları araştırması yapmak birbirinden farklı tarzdaki ürünlerden seçmek için Yataş Bedding'e göz atabilirsiniz.

.

.

.

-Tanıtım haber-

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ