USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Yalçıner’den Sadık Albayrak’a “dostum”, Bakan Albayrak ve Turkuvaz’a veryansın!

Gazeteci Yılmaz Yalçıner, Bakan Albayrak’ın istifasında dile getirilen ifade üzerinden Turkuvaz medyaya da eleştiri getirirken “Eski dostum” dediği yazar ve gazeteci Sadık Albayrak’a da “dostum” diyerek seslendi

Yalçıner’den Sadık Albayrak’a “dostum”, Bakan Albayrak ve Turkuvaz’a veryansın!
12-11-2020 10:58
Google News

HABER MERKEZİ

Yılların usta gazetecisi Yılmaz Yalçıner, Turkuvaz medyaya Bakan Albayrak’ın istifası üzerinden eleştiri getirirken Sadık Albayrak’a da “Dostum” diyerek seslendi.

Gazeteci Yalçıner, Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak’ın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı “İstifa mektubu”ndaki “At izi, it izine karıştı..” ifadesini isim vermeden ağır bir ifade ile nitelendirdi ve Turkuvaz Medya ile genel itibariyle bütün medya kesimlerine de ağır eleştiriler getirdi.

Peş peşe yaptığı iki paylaşımın ilkinde, eski bir fotoğraf ile eski bir arkadaşını hatırlatarak; “tevekkülle ve olup biten hayırsızlıkları ibretle seyrediyoruz..” diyen Yalçıner, yapılan binlerce hayırlı işin de hayırla yâd edilmeye değer olduğunu vurguladı. 

Yılmaz Yalçıner’in Sadık Albayrak fotoğrafı ile birlikte, sosyal medya hesabından dile getirdiği ifadeler aynen şu şekilde:

- Cumhurbaşkanı Erdoğan, birkaç hafta önce yaptığı bir konuşmada, “Medyamız en modern alt yapıya sahip ama bizim sesimizi ve nefesimizi yansıtmıyor” demişti.. 

Eee, “Saldır co!” komutuyla eğitilmiş medyadan, başka ne beklenir.. 

Birçoğu, havlamayı ve yazarını havlatmayı marifet sanan..

Gazeteci” geçinir oldu.. 

Hem bu tarafta, hem öte tarafta!

Mesleğe tam 63'ten beri fiilen emek verdim..

163'lerin kahrını çektim..

Sonuç?

Tayyip Bey'in zamanında işime son verildi..

Turkuvaz diye TV'den dergilere ve gazetelere kadar koskoca bir medya gurubu kurulup, birinin eline verildi. 

Babası, yılların gazetecisi iken, babasına iki satır yazı yazma fırsatı tanımadı.. 

Adama durmadan “ödül” verdiler, saygı geceleri düzenlediler.. “Git köşene çekil.. Devir senin gibilerin devri değil!” dediler..

Ardından “At izi, it izine karıştı..” hezeyanı geldi..

Eden bulur, inleyen ölür” denmiştir!

Değil mi, Sadık Albayrak dostum..-

Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak ile Turkuvaz Medya Grubu yöneticisi olduğu bilinen Serhat Albayrak’ın babası Sadık Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da dünürü ve “Ağabey” sıfatı ile hitap ettiği eski dostu olarak biliniyor.

Sakarya Mitingi yürüyüşü..

Yalçıner, aynı hesap üzerindeki ilk paylaşımında ise “Sakarya Mitingi yürüyüşü..” başlığı altındaki fotoğrafla birlikte şunları kaydetti:

“Beyaz elbiseli, benim kader arkadaşım Fatih Akıncıları'ndan Ömer Yorulmaz.. 

İşe bakın; biz hâlâ susarken, birilerinin "At izi, it izine karıştı.." demesini tevekkülle ve olup biten hayırsızlıkları ibretle seyrediyoruz..

Ümidsiz miyiz, hâşa!

Yapılan binlerce hayırlı iş var ki, hepsi hayırla yâd edilmeye değer..”

SADIK ALBAYRAK: Masabaşında sahte ve fitne haberleri üretenlerin hevesleri kursaklarında kalacaktır!

Öte yandan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından istifası kabul edildiği açıklanan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın babası yazar ve gazeteci Sadık Albayrak, “Günlerdir ailesine yönelik iftira ve karalama kampanyaları” yürütüldüğünü belirterek, iddialara cevap verdi.

Sadık Albayrak, Yeni Akit’e verdiği demeçte, "Masabaşında sahte ve fitne haberler üretenlerin hevesleri kursaklarında kalacaktır" dedi.

Sadık Albayrak şunları ifade etti:

“Son günlerde şahsım ve ailem hakkında yayılan yalan yanlış haberler üzerine açıklama yapmak boynumun borcu olmuştur. 60 yıllık yazarlık ve gazetecilik hayatıma tarih ve arşivler şahittir.

Çocuklarımı gayesi ulvi ve cihanşümul bir davanın neferi olarak yetiştirdim. Onlar da ülkelerine ve içinde yaşadıkları cemiyete hadim oldular. Bunun için üstlendikleri vazifeler ancak bir vasıtadır. Ben onlardan razıyım.

Son günlerde ailem ve çocuklarım hakkında en alçak iftira ve karalamalara tevessül edilmektedir. Bu vicdandan, izandan, insaftan yoksun bir vaziyettir.

Bizler dünyevi makam ve mevkilerle değil; duruşumuzla, fikirlerimizle ve memleketimize hizmetle var olma gayesi güden insanlarız.

Bir dava partisi olan AK Parti’nin ve her daim ‘Nur-u Aynım’ dediğim muhterem Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında, ‘ölümüne ölümüne’ duygusuyla, bütün bir aile olarak dim dik durmaktan bir an dahi vazgeçmemiz mümkün değildir.

Emperyal güçlerin ve yerli uzantılarının, başta FETÖ olmak üzere bütün millet düşmanlarının karşısında elimizde ‘Selahaddin’in kılıcı’ alnımız ak, başımız dik dağ gibi durmaya devam edeceğiz. Masa başında sahte fitne haberleri üretenlerin hevesleri kursaklarında kalacaktır.”

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ