USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Türkiye Kupası’nda eşleşmeler belli oldu

17–21 Şubat tarihleri arasında Bursa’da organize edilecek FIAT Türkiye Kupası’nın basın toplantısı İstanbul’da düzenlendi.Grand Wyndham Hotel’de gerçekleştirilen, basın toplantısına Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Hidayet...

Türkiye Kupası’nda eşleşmeler belli oldu
01-02-2016 14:47
Google News
17–21 Şubat tarihleri arasında Bursa’da organize edilecek FIAT Türkiye Kupası’nın basın toplantısı İstanbul’da düzenlendi.
Grand Wyndham Hotel’de gerçekleştirilen, basın toplantısına Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Hidayet Türkoğlu, Basketbol Süper Ligi Direktörü Samer Şenbayrak, Fiat İş Geliştirme Direktörü Altan Aytaç, Türkiye Basketbol Federasyonu ve FIAT yetkilileri, FIAT Türkiye Kupası’nda yer alacak Anadolu Efes, Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank, Banvit, Darüşşafaka Doğuş, Pınar Karşıyaka, Demir İnşaat Büyükçekmece ve Trabzonspor Medical Park takımlarının antrenörleri, yöneticiler ve sporcular katıldı.

TÜRKOĞLU: "KAZASIZ BELASIZ BİR TURNUVA DİLİYORUM"
Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Hidayet Türkoğlu, "Hem basketbol taraftarı hem de oyuncu olarak Türkiye Kupası en sevdiğim basketbol organizasyonlarından biridir. Bu turnuvada ikinci şanslar yoktur. O yüzden gerek kulüp gerekse de oyuncular iyi turnuva geçirebilir. Kısa bir süre önce kaybettiğimiz, spora önemli hizmet eden Mustafa Koç’a Allah’tan rahmet diliyorum. Gerçekten unutulmayacak bir insan. Koç grubunda bulunan FIAT ailesiyle çalışıyor olmamız bizim için önem arz ediyor. Gerek Altan Bey, gerekse de Fiat ailesine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kupada mücadele edecek tüm kulüplerimize başarılar diliyorum. Taraftarlarımızı da Bursa’ya bekliyorum. İnşallah keyifli bir turnuva olur. Gerek Altan bey gerek FIAT ailesine ev sahipliği yapacakları için teşekkür ediyorum. Kazasız belasız bir turnuva diliyorum. Halkımızı turnuvaya bekliyorum. Sporculuk zamanında da tribünlerin dolu olmasının ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Herkese başarılar” dedi.

AYTAÇ: "MÜCADELE DOZU YÜKSEK BİR TURNUVA BİZİ BEKLİYOR"
FIAT İş Birimi Direktörü Altan Aytaç ise, "Çok yakın zamandaki acı kaybımız Mustafa Koç Bey’i huzurlarınızda anıyorum. Kendisi sadece iş dünyasındaki liderliğiyle değil, ülkemizin sosyal ve spor alanında gelişmesi için önemli işlerin altına imza attı. Tofaş yarım asırdır otomotiv sektörünün önce kuruluşlarından. Yaklaşık 40 senedir Türk basketboluna hizmet verip destek sağlıyor. Sadece ligimizde ve Avrupa’daki başarıları değil Türk basketbolunun gelişmesi için altyapıya da katkılar sağlıyor. Türk basketbolu için çok önemli organizasyonlardan biri olan ve 17-21 Şubat tarihlerinde Tofaş Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Kupaya FIAT ile sponsor olduk. Bursa’da ve Tofaş Spor Salonu’nda yapılacak turnuva bizim için ayrıca bir keyif. Otomotivdeki heyecanımızı salonlara taşımaktan keyif alıyoruz. Türk basketbolunun yıldızının parladığı bu dönemde FIAT markasıyla sponsorluk sağladığımız ve destek olduğumuz için gurur duyuyoruz. Bu heyecanı sağlayan Türkiye Basketbol Federasyonu yöneticilerine teşekkür ediyorum. Mücadele dozu yüksek bir turnuva bizi bekliyor, Bursa’da görüşmek üzere" diye konuştu.

ŞENBAYRAK: "DÜNYAYA LİGİMİZİN NE KADAR DEĞERLİ OLDUĞUNU KANITLADIK"
Basketbol Süper Ligi Direktörü Samer Şenbayrak, iki hafta önce Ülker Sports Arena’da Spor Toto All Star 2016 heyecanını yaşadıklarını hatırlatarak, "Furkan Korkmaz’ın smaçlarından Kenny Gabriel’in MVP performansına kadar Türkiye’ye ve dünyaya ligimizin ne kadar değerli bir marka olduğunu ispatladık. All-Star’dan sonra ligimizin en önemli organizasyonlarından biri olan turnuvada bir basketbol ortamına tanıklık edeceğiz. Şimdiden Altan Bey başta olmak üzere tüm FIAT ailesine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Salonda müsabakada yer alan iki takım taraftarları da kulüplerini destekleyebilecekler. Burada öncelikli olarak taraftarlarımızın centilmenlikle desteklemelerini bekliyoruz. Basketbol taraftarlarına da yakışan bu. Tüm maçların televizyondan yayınlanacağını da eklemek istiyorum” açıklamasında bulundu.
Türkiye Kupası’nda yapılan kura çekimi sonrası eşleşmeler şu şekilde oluştu:

17 Şubat Çarşamba
Fenerbahçe - Demir İnşaat Büyükçekmece
Pınar Karşıyaka - Anadolu Efes

18 Şubat Perşembe
Banvit - Galatasaray Odebank
Darüşşafaka Doğuş - Trabzonspor MP
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ