USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Tam bir profesyonel

Trabzonspor’un Portekizli yıldız oyuncusu Jose Bosingwa, son haftalarda stoper oynamasını sorun etmediğini belirterek, kendisi için en zor pozisyonunun takımın dışında kalmak olduğunu söyledi.Bordo-mavili takımın kaptanı Jose Bosingwa, kulübün medya merke

Tam bir profesyonel
13-03-2015 13:26
Google News

Trabzonspor’un Portekizli yıldız oyuncusu Jose Bosingwa, son haftalarda stoper oynamasını sorun etmediğini belirterek, kendisi için en zor pozisyonunun takımın dışında kalmak olduğunu söyledi.
Bordo-mavili takımın kaptanı Jose Bosingwa, kulübün medya merkezine açıklamalarda bulundu. Mersin İdmanyurdu galibiyetinin takımın moral motivasyonu için çok önemli olduğunu belirten Bosingwa, "Bu maçın farklı bir özelliği de ikinci deplasman galibiyetini almamız oldu. Üstelik farklı bir skorla kazandık. Bu farklı galibiyet takıma ekstra motivasyon oldu. Bu tarz maçlar takımı daha ileriye götürecektir. Ligde de daha yukarıya çıkacağımıza inanıyorum” dedi.
Gaziantepspor ile deplasmanda oynayacaklarını hatırlatan Bosingwa, şöyle devam etti: "Takımımız için çok önemli bir müsabaka. Galip geldiğimiz takdirde hedeflerimiz doğrultusunda çok önemli bir adım atmış oluruz. Bu nedenle maçtaki amacımız güzel sonuçlu bir galibiyet olacak."

"STOPER OYNAMAYI SORUN ETMİYORUM"
Stoper olarak görev yapmanın kendisi için bir sorun teşkil etmediğini dile getiren deneyimli oyuncu, "Benim için en zor pozisyon takımın dışında kalmaktır. Bu nedenle saha içinde hangi mevkide oynadığımın hiçbir önemi yok. Stoper mevkiinde de kendimi gayet iyi hissediyorum. Önemli olan takımıma yardım edebilmek. Şuan bunu iyi yaptığımı düşünüyorum. Netice itibariyle hocam bana nerede görev verirse orada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Benim düşünce yapım bu" diye konuştu.

"TRABZONSPOR KAPTANI OLARAK SAHAYA ÇIKMA BENİM İÇİN ONUR VERİCİ"
Trabzonspor kaptanı olarak sahaya çıkmanın kendisi için onur verici olduğunu vurgulayan Jose Bosingwa, "Trabzonspor çok büyük bir kulüp. Bende böyle büyük bir kulübün kaptanı olduğum için büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Üstelik buradaki ikinci sezonumda bu göreve layık görülmem büyük bir mutluluk. Şuanda takımın ikinci kaptanıyım ve görevimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Böyle bir kulüpte bunu yaşamak benim için ayrı bir tecrübe" yorumunu yaptı.

"ERSUN HOCANIN GELMESİYLE BAZI ŞEYLER YERİNE OTURDU"
Takımın ligin ikinci yarısının lideri olduğunu hatırlatan Bosingwa, "Bundan önceki sezonda ve bundan önceki antrenörümüz zamanında takımda çok fazla değişiklikler oluyordu. Çok fazla yeni oyuncu vardı ve çok fazla sistem geliyordu. Bu değişiklikler fazla olunca doğal olarak sağlam bir yapı oluşmuyordu. Ersun hocanın gelmesiyle bazı şeyler yerine oturdu. En azından oynadığımız oyundan daha fazla zevk alıyoruz. Bunun yanında çok fazla değişen oyuncu yok. Birde sezon başından bu yana belirli bir süre geçti. Bu süre içerisinde oyuncular birbirini tanıdı ve alıştı. Hocanın taktiğine ve sistemine uyum sağladıktan sonra başarı otomatik olarak geliyor. Bu nedenle ikinci yarıda böyle bir çıkış yakaladığımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"HER MAÇI TEK TEK DÜŞÜNÜYORUZ"
Her zaman bir sonraki maça odaklandığını da belirten Bosingwa, "Her maç kendi içinde bir öneme sahip. Bu nedenle maç maç değerlendirmek gerekiyor. Bizim için önümüzdeki 11 maç arasındaki en önemli maç bir sonraki. Bu nedenle sezon sonunda kaçıncı olacağımızı hiç düşünmüyorum. Önemli olan önümüzdeki maçtır. Bu düşünce takım olarak bize katkı sağlayacaktır” diye konuştu.

"TAKIMA OLMA YOLUNDA ÖNEMLİ AŞAMALAR KATEDİYORUZ"
Heyecan ve mutluluğu topun çizgiyi geçmesi sonrası yaşadığını dile getiren Portekizli oyuncu, sözlerini şöyle tamamladı:
"Takımda frikik kullanan çok iyi oyuncular var. Takıma önemli katkılar sağlıyorlar. İnşallah böyle devam eder. Bu konuda Mehmet Ekici’nin performansı çok iyi. Umarım böyle devam eder ve takıma katkı sağlar. Takım olma konusunda önemli aşamalar kaydettiğimizi düşünüyorum. Yaklaşık 1.5 yıldır Trabzon’dayım. Yoğun bir antrenman ve maç trafiğimiz var. Geri kalan zamanımı genelde evde geçiriyorum. Bu sadece Trabzon için geçerli bir durum değil, önceki takımlarımda da böyleydim."
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ