USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Saldırganın annesi, babası ve kız kardeşi gözaltına alındı

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a silahlı saldırı düzenleyen Mevlüt Mert Altıntaş'ın annesi, babası ve kız kardeşi, Aydın'ın Söke ilçesinde gözaltına alındı. - Anadolu Ajansı

Saldırganın annesi, babası ve kız kardeşi gözaltına alındı
20-12-2016 00:52
Google News

AYDIN

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a silahlı saldırı düzenleyen Mevlüt Mert Altıntaş'ın annesi, babası ve kız kardeşi, Aydın'ın Söke ilçesinde gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Büyükelçi Karlov'a Ankara'da katıldığı bir sergide silahlı saldırı düzenleyen Mevlüt Mert Altıntaş'ın ailesinin yaşadığı Söke ilçesindeki evde polis ekipleri arama yapıyor. Saldırganın gözaltına alınan annesi, babası ve kız kardeşi, İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Bu arada, cumhuriyet savcısının da İlçe Emniyet Müdürlüğüne geldiği öğrenildi. Arama yapılan evin etrafında vatandaş yoğunluğu olduğu görüldü.

Muhabir: Ferdi Uzun, Tezcan Ekizler

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ