USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Rothschild ve Soros’çulardan Irak ve Afganistan katliamcılarına… Trump'ın kabinesinde kim kimdir!

ABD başkanlığını devralmaya hazırlanan Donald Trump'ın kabinesi büyük ölçüde şekillendi. İşte kabinede yeralmasına kesin gözüyle bakılan isimler ve kısaca özgeçmişleri. -VİDEO-

12-01-2017 03:30
Google News

Şimdiye kadar hep malvarlıkları ve zenginlikleri ile haberleştirilen Donald Trump'ın kabinesinde son durum netleşti.

ABD başkanlığını devralmaya hazırlanan Trump'ın kabinesi büyük ölçüde şekillendi. İşte kabinede yeralmasına kesin gözüyle bakılan isimler ve kısaca özgeçmişleri.

Başkan yardımcısı olarak muhafazakar Mike Pence

Dışışleri Bakanı olarak, 300 milyon dolarlık serveti ve "Putin dostu” diye bilinen Exxon Mobile üst yöneticisi Rex Tillerson… 

FELLUCE KATLİAMI DA IRAK’TAKİ TECAVÜZ VAKALARI VE AFGANİSTAN’DAKİ ÇOCUK ÖLÜMLERİ HEP ONLARIN DÖNEMİNDE...

Afganistan ve Irak işgallerinde önemli rol üstlenen döneminde Felluce’de katliamlar gerçekleşen ve Amerikan askerlerinin ülkelerinden binlerce kilometre uzakta kanlı eylemlerine imza atan emekli general James Matis Savunma bakanlığı koltuğuna oturuyor

Irak işgalinde görev yapan bir diğer isİm olarak ise John Kelly de İç Güvenlik Bakanı oluyor. 

İçişleri Bakanlığı da gene bir eski denizci askere emanet: Ryan Zinke.

FEDERAL HAKİMLİK İÇİN UYGUN BULUNMADI SAVUNMA BAKANI OLUYOR...

Irkçı yorum ve eylemleri ile daha önce, Reagan döneminde Federal hakimlik görevine uygun bulunmayan senatör Jefi Sessions bu defa muhteşem bir dönüşle Adalet Bakanlığına aday

Savumna, iç-dış derken gelelim Trump kabinesinin ekonomi ayağına. durum orada da "sicilli adaylar"dan geçilmiyor.

SOROS VE ROTHSCHİLD ORTAKLARI DA EKONOMİDE...

İşte, hazine Bakanı adayı: Steven Mnuchin. “O kim” derseniz; George Soros ile yatırım ortağı, "Goldman Sachs” denilen malum “Şirket”in eski ortağı ve en önemlisi de Amerikan kültür inşaası ve ihracının en önemli merkezi konumundaki Hollywood filmlerinin finansörü.

Ticaret Bakanlığı için adından çok bağlı olduğu Rothschild ailesine uzun yıllar hizmeti ile bilinen bir isim Wilbur Ross. 

Rothschild emekçisi Ross ise 2 Milyar 900 milyon dolarlık serveti ile de dikkat çekiyor.

VE DİĞERLERİ...

Başkan adaylığında kendisine rakip olan Rick Perry de Trump’ın, Enerji Bakanı olarak yanına almak istediği eski Teksas valisi. 

Restoran ve hazır yemek zincirleri üst yöneticisi Andrew Puzder, Çalışma bakanı; Bush’un Çalışma Bakanı ve Çinlilerin yakından takip ettiği “Asya kökenli” Elaine Chao ise Ulaştırma bakanı.

“Obamacare’e” muhalefeti ile bilinen Tom Price, Sağlık Bakanı olarak açıklanan isimler arasında. Kocasıyla birlikte 5 milyar doların üzerindeki toplam mal varlığı ile bilinen Betsy Devos ise Eğitim Bakanı. 

Cumhuriyetçi Parti’de Başkanlık için adaylık yarışına giren ancak aday adaylığı için yarışmakla yetinen Ben Carson ise “Irkçı” olarak nitelendirilen kabinedeki “Her renk” ilkesi için düşünülmüş gibi duran “Siyahi” bir bakan adayı: Konut ve Kentsel Dönüşüm bakanlığı.

Donald Trump'ın listesinde, "Özel Kalem Müdürü” olarak da partisinin 5 yıldır sözcülüğünü yapan Reince Priebus bulunuyor. Ki bu da Başkanlığın en önemli mevkilerinden biri olarak biliniyor. 

"Irkçı ve aşırı sağcı” söylemleri kendi partisindekiler tarafından da tepki çeken Stephen Bannon “Baş Strateji Danışmanı” olarak görev yapacak.

CIA'NIN BAŞINA "SNOWDEN'A İDAM..." DİYEN POMPEO

İran ile nükleer anlaşmaya karşı çıkan "Wikileaks belgecisi” Snowden’in vatan haini olarak idam edilmesini isteyen Mike Pompeo, CIA Direktörlüğü için listede bulunuyor.

Trump’ın, Küçük işletmeler İdaresi’nin başına getireceği isim ise kocası ile birlikte net mal varlığı 1 milyar doların üzerinde olan Linda McMahon.

Hepsi birbirinden seçmece diğer adayların yanında, "Kadın Düşmanı" denilen Trump'ın istediği bir başka göze çarpan isim ise BM Temsilcisi olarak aday gösterilen ve seçim kampanyası döneminde Trump'a ağır eleştiriler yönelten kadın aday Nikki Haley.

dikGAZETE.com
:

BU HABERLE İLGİLİ DİĞER HABERLER ŞURADA:

İşte Donald Trump’ın 20 milyar dolarlık kabinesi

Trump dünyanın en zengin kabinesini kurdu

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ