USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan&Hayat

Petrol Ofisi Sosyal Lig’de Arkadaşlarınla Özel Lig Oluştur Heyecanı Katla!

Petrol Ofisi Sosyal Lig’de Arkadaşlarınla Özel Lig Oluştur Heyecanı Katla!

Petrol Ofisi Sosyal Lig’de Arkadaşlarınla Özel Lig Oluştur Heyecanı Katla!
10-02-2024 11:13
Google News

Fantezi futbol dünyası her geçen gün bünyesine yeni oyuncular katmaya devam ediyor. Oyuncuları tam anlamıyla futbol dünyasının içerisine alan fantezi futbol oyunlarının sunduğu keyfi sunabilen farklı bir oyun bulmak neredeyse imkansız. Bütün bunların üzerine Petrol Ofisi Sosyal Lig gibi son derece profesyonel bir fantezi futbol oyununun hayatımıza girmesi bütün dengeleri değiştirmiş durunda. Artık futbol tutkunu olmayan kişiler dahi bu heyecanı yaşamak adına Petrol Ofisi Sosyal Lig’deki yerini alıyor.

Petrol Ofisi Sosyal Lig on binlerce oyuncunun yer aldığı ve aralarında kıyasıya mücadelelerin yaşandığı bir lig. Burada oyuncular tek başına yer alabildikleri gibi arkadaşlarıyla beraber de oyuna girebiliyorlar. Tabi ki herkes kendi kadrosunu oluşturup diğer yarışmacılar ile yarışıyor. Ancak oyunun içerisinde özel lig oluşturma seçeneği de bulunmakta. Sunulan bu seçenek ile birlikte grupça oyunu oynamayı düşünen kişiler arkadaşlarıyla birlikte rekabet edebilecekleri bir lig kurabiliyorlar.

Oluşturulan Özel Lig’de Kendi Kadronla Yarış!

Oyun içerisinde yeni bir lig oluşturmaya izin verilmesi son dönemde diğer oyunlarda görmediğimiz bir düzen. Bu konuda oyuncuların özgür bırakılması son derece doğru bir karar. Birçok oyuncu hali hazırda Petrol Ofisi Sosyal Lig’in genel liginde mücadele ederken ekstra olarak kendi katıldıkları liglerde de mücadele veriyorlar. Böylece yaşanan heyecan da ikiye katlanmış oluyor.

Kurulan ligler içerisinde daha farklı kuralların bulunması mümkün olmakta. Buna ek olarak oyuncuların Petrol Ofisi Sosyal Lig genel klasmanında kurdukları kadronun aynısını özel ligde kullanması şartı da bulunmamakta. O lige özel farklı bir kadro kurmak da mümkün. Hatta birçok oyuncu kurulan bu ligler ile birlikte farklı formasyonları ya da futbolcuları kadrosunda deneyerek bir sonraki haftalarda ana kadrosuna alabiliyor.

Futbolcu İstatistiklerine Göre En Yüksek Puanı Alan Sen Ol!

Oyun içerisinde lig tablosu oluşturma seçeneğinin olması çok daha fazla oyuncunun Petrol Ofisi Sosyal Lig’i tercih etmesine sebep olmakta. Hızlı bir şekilde yayılan bu oyun daha önce fantezi futbol dünyasının içerisinde yer almamış olan kişileri de kendisine çekmeyi başarıyor. Bu yüzden de oyunun genel kuralları hakkında bilgi sahibi olmayan kişiler de bolca var. Ancak oyunun kuralları son derce basit olduğundan bu kişiler oyuna ilk giriş aşamasından itibaren oyunu başarıyla oynamaya devam edebiliyor.

Oyunun içerisinde belirli bir puan sistemi mevcut. Bu puan sistemi iyi bir hafta geçiren TFF Süper Lig futbolcularının yüksek puan almasını sağlıyor. Böylece bu futbolculara kadrosunda yer veren oyuncular daha yüksek kadro puanı ile haftayı bitiriyorlar. Haftanın en yüksek puanını alan kişiler de haftayı lider kapayarak sunulan ödülleri almaya hak kazanıyor. Oyun içerisinde Petrol Ofisi Sosyal Lig her hafta PlayStation 5 ve FIFA ödülü ile oyuncuları son derece mutlu etmekte. Buna ek olarak kurulan liglerde de ekstra ödüllerin verilmesi mümkün.

Arkadaşlarınız İle Doyasıya Sosyal Lig Konuşmaya Hazır Olun!

Oyun içerisinde isteyen kişilerin lig oluşturma işlemlerinin yapabiliyor olması şirket içinde ya da bir fabrikada bulunan kişilerin kendi içerisinde rekabet etmesine izin veriyor. Bu aşamada ligleri oluşturan kullanıcılar lige giriş için bir şifre belirleyebiliyor. Haliyle bu şifreyi dışarıdaki kişiler bilmediği için lige dahil olmaları da mümkün olmuyor. Yalnızca belirlenen kişiler lige dahil oluyor ve rekabet bu kişiler arasında yer alıyor.

Ligi kuran kişilerin istediği kişiyi ligden uzaklaştırma yetkisi de var. Böylece lige giriş şifreleri başka bir kişinin eline geçmiş olsa da bu kişileri ligden uzaklaştırmak mümkün olacak. Benzer bir biçimde lig kurallarına uymayan kişileri ligden uzaklaştırma hakkı da bulunuyor.

Tamamen Eşit Şartlardaki Lig Yarışı Başlıyor!

Petrol Ofisi Sosyal Lig sezon içerisindeki rekabette kuralları çok önceden belirlemiş ve oyunculara sunmuş durumda. Herkes tamamen eşit şartlarda mücadelesini vererek daha fazla puan toplamak için savaşıyor. Herkes eşit bütçeler ile oyuna dahil oluyor. Ancak sonraki dönemlerde alınan puanlara göre bütçelerin de yükselmesi mümkün. Ancak yaşanan yükselmeler de oldukça düşük seviyelerde. Haliyle oyuncuların toplam puanları sıfır dahi olsa haftayı kazanma şansları var.

Yeni oluşturulan liglerde de kurallar son derece net bir şekilde belirlenmekte. Lig içerisinde puanlama sistemi oyun tarafından otomatik olarak gerçekleştiriliyor. Böylece oyuncular lig kurduklarında tüm takımların puanlarını kendileri hesaplamak zorunda kalmıyorlar. Kısa sürede puanlar açıklanıyor ve oluşturulan liglerin galipleri açıklanabiliyor.

Haftanın İlk Maçı İle Gelecek Haftayı Şekillendirmeye Başlayın!

Oyun içerisinde istediğiniz her zaman kadronuzda değişiklik yapma hakkına sahipsiniz. Belirli günlerde ya da saatlerde kadronuzda değişiklik yapmanızı yasaklayacak bir kural yok. Ancak yapacağınız değişikliklerin tarihi ve saati değişikliklerin yürürlüğe gireceği haftayı değiştirebiliyor.

TFF Süper Lig’de haftanın ilk maçı başladığı anda artık kadroda bir değişiklik yapılırsa bu değişiklik bir sonraki haftayı etkiliyor. Haftanın ilk maçı olduğu anda kadrolar kilitleniyor ve haftanın puanları o ana kadar kurulmuş olan kadrolarla belirleniyor. Böylece oyuncular ilk maçta gerçekleşen olaylara göre kadrolarında değişiklik yapamıyorlar.

Takım Bütçesine En Uygun Kadro İle Hediyeler Sizleri Bekliyor!

Petrol Ofisi Sosyal Lig oyuncularının sayısının oldukça fazla olmasının sebebi hiç kuşkusuz sunulan hediyelerin büyüklüğünden kaynaklanmakta. Halihazırda muhteşem bir fantezi futbol oyunu olması ve lig tablosu oluşturma gibi imkanların sunulması da etkili. Ancak haftalık ödüllerde PlayStation 5 olması, sezonluk ödüllerde KIA Niro Hibrit otomobil olması oyuncuları cezbeden etmenler arasında.

Düzenlenen özel liglerde de ödüllerin verilmesi mümkün. Çok sayıda kişiyi davet eden ligler daha başlamadan önce ödülleri belirliyor ve kazanan kişilere bu ödüller dağıtılıyor. Büyük şirketlerde ödüllü liglerin düzenlenmesine izin verildiği için de son derece keyifli bir süreç çalışanları bekliyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.dogus.sosyallig&hl=tr

https://apps.apple.com/tr/app/sosyal-lig/id725481540?l=tr

.

.

.

-Tanıtım haber-

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ