USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Olimpiyat’ta rekor geliyor !

Liverpool maçında 63 bini aşkın seyirciyi Olimpiyat Stadı’nda kucaklayan Beşiktaş’ta yarın Club Brugge maçına bilet almış tüm taraftarların karşılaşmaya gelmesi halinde 69 bin 76 siyah-beyazlı taraftar bu kritik maçı izleyecek ve rekor kırılacak.UEFA Avru

Olimpiyat’ta rekor geliyor !
18-03-2015 13:27
Google News

Liverpool maçında 63 bini aşkın seyirciyi Olimpiyat Stadı’nda kucaklayan Beşiktaş’ta yarın Club Brugge maçına bilet almış tüm taraftarların karşılaşmaya gelmesi halinde 69 bin 76 siyah-beyazlı taraftar bu kritik maçı izleyecek ve rekor kırılacak.
UEFA Avrupa Ligi’nde doludizgin yoluna devam eden ve birer birer Avrupa’nın devlerini eleyen Beşiktaş, hem skor hem oyun hem de başarı anlamında rekorlar kırarken, yarın siyah-beyazlı taraftarlardan da bir rekor bekleyecek. Olimpiyat Stadı’nda yarın oynanacak Beşiktaş - Club Brugge maçı için bilet satın alan taraftarların tamamı Olimpiyat Stadı’na gelirse Avrupa’nın seyirci rekoru da egale edilecek.
Ligde şampiyonluğun en büyük adaylarından, UEFA Avrupa Ligi’nde sergilediği müthiş performansla kupanın en yakın ortaklarından; stadından yoksun, göçebe hayat yaşamasına rağmen oynadığı futbolla taraftarından ve otoritelerden tam not alan Beşiktaş için yarın dönüm noktası. UEFA Avrupa Ligi’nde Club Brugge’u yarın Olimpiyat Stadı’nda konuk edecek Bilic ve öğrencileri, sırtını taraftarına yaslamış durumda. Brugge maçı için satışa çıkan 69 bin 076 biletin tamamı tükendi. Satılan bütün koltukların sahiplerinin yarın stada gelmesi durumunda ise Olimpiyat Stadı’ndaki atmosferi bütün Dünya konuşacak. Daha önce 23 Şubat 2012’de oynanan Manchester United - Ajax maçına gelen 67 bin 328 seyirci ile UEFA Avrupa Ligi’nin en yüksek seyircili maçında kırılan rekor da tarihe gömülecek.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ