USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Moskova'da Rus-Türk İş Forumu düzenlendi -Fuad Safarov, Moskova'dan bildiriyor-

Geçtiğimiz günlerde Moskova'da düzenlenen Rus-Türk İş Forumunda çeşitli konular masaya yatırıldı

Moskova'da Rus-Türk İş Forumu düzenlendi -Fuad Safarov, Moskova'dan bildiriyor-
01-04-2023 07:04
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

29-30 Mart 2023 tarihlerinde Technopolis Moskova Kongre Merkezi'nde, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilanının 100. yıldönümü vesilesiyle SİNERGİA işletme okulu ile İhracatçılar ve İthalatçılar Birliği AEI tarafından Rus-Türk iş Forumu düzenlendi.

Konuyla ilgili açıklama yapan forumun ana organizatörlerinden AK GRUP şirketler grubu Genel Müdürü, AEI Türkiye ile İş Geliştirme Komitesi Başkanı Adil Akavov, etkinlikte masaya yatırılan ana konuları şöyle sıraladı:

"Ortak Rus-Türk projelerinin ve imalat işletmelerinin aktif gelişimi, lojistik ve finansal hesaplamalarda sorunların çözümü, yaptırıma tabi ekipman ve malların muadil Türk mallarıyla ikame edilmesi, ticaret evlerinin açılması ve diğer bu gibi konular ele alındı.

Rus ve Türk girişimciler, devlet kurumlarının temsilcileri ve iş çevreleri ile 2 gün boyunca çok yoğun ve kesintisiz bir iletişim oldu.

Dernekten meslektaşlarımızın konuşmaları tüm oturumlarda büyük ilgi gördü. İnanıyoruz ki forum, katılımcılara pratik faydalar sağlayacak, çalışma bağlantıları kurma, tanınmış ve başarılı iş adamlarından zorlu sorulara yanıtlar alma imkanı tanıyacak."

AEI komitelerinin başkanları "Expert Group" lojistik şirketi Genel Müdürü Yevgeniy Balabayçenko ve "Arneis" Genel Müdürü İgor Burlov'un yer aldığı çevrimiçi "Lojistik Rusya-Türkiye" adlı panel oturumunda çok sayıda soru ve en önemlisi seslendirilen hedefler için çözümler ortaya kondu.

AEI Başkan Yardımcısı, AYUR Mali Mevzuat Komisyonu üyesi, Lex Alliance hukuk firmasının Yönetici Ortağı Artur Leer'in paralel ithalat konulu sunumu da büyük ilgi topladı.

AEI Başkan Yardımcısı ve "Kamerton+" CEO'su İrina Zasedatel, Rusya Federal Gümrük Servisi ve Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanlığı temsilcileriyle Türk mallarının ithalatının gümrükten çekilmesine yönelik oturumun moderatörlüğünü yaptı.

Akavov, "Forumda girişimciler dinleyicilerden konuşmacılara bizzat soru sorma fırsatı buldu ve bu, tüm soruların burada ve şimdi yanıtlanması nedeniyle devlet yetkilileriyle diyaloğun mümkün ve verimli olduğunu bir kez daha vurguluyor. Forum, yeni iş bağlantıları, işbirliği anlaşmaları ve ithalatçıları desteklemeye yönelik tedbirler ve bir dizi malın Türk imalatçılarına ilişkin teknik düzenleme tedbirlerinin yükünü azaltmaya yönelik tedbirler konusunda Rusya Federasyonu Hükümetine bir dizi resmi belge teklifinde bulunulmasıyla sonuçlandı." diyerek forumda yapılanları özetledi.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
JaimeBreno
JaimeBreno 1 yıl önce
I sense so ecstatic that I came across this web-site! Not only has it just lately been remarkably advantaging for all of us in provisions of diving into material on a type of content, however it's recently been an terrific way I believe to link with some other persons just who share related interests. I had found by accident so many people notable methods and steps at this point which have in fact bettered me with my day-to-day being, and it's disappointing that await to share this place along
MichaelBlunc
MichaelBlunc 1 yıl önce
The 9 Best Case Management Software For Law Firms in 2022
AUG 23, 2022

Law firms can sometimes be endlessly chaotic. Lawyers, paralegals, and staff members must organize, analyze, and manage every aspect of multiple cases. They must track and monitor:

Deadlines,
Statutes of limitations,
Filing requirements,
Client records,
Billing,
Expert witnesses,
Evidence,
and much more.

Even a s
Matthewgox
Matthewgox 1 yıl önce
Такой материал, как дерево, отлично вписывается в любой интерьер и стиль. Спортивный комплекс из дерева будет не только хорошо смотреться в существующем интерьере, но и украшать и дополнять его. А вот металлические спортуголки способны выдерживать более серьезные нагрузк
AlbertKak
AlbertKak 1 yıl önce
Заказать прогон
Xrumer и GSA, allsubmitter

Если Вы хотите, чтоб Ваш сайт привлекал как можно больше посетителей,
то нужно, чтоб он был не только полезным и удобным, но и хорошо оптимизированным для поисковиков.
Это потребует немало усилий и затрат, однако если хот
JefferySoike
JefferySoike 1 yıl önce
LOFI pulse have become a popular decision for individuals considering to sit back and wind down, with individuals stating that they make them sleep. The gentle, repeated cycle of these kinds of beats could easily create a beautiful ambiance, pushing a good sense of relaxation which might be helpful to falling asleep. Because of LOFI music regularly includes a much slower tempo and a lesser number of lyrics, generating the psyche to take things slower and float off better. Likewise, LOFI sounds
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ