USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan&Hayat

Kurumlarda İnsan Kaynakları İçin İdeal Çözümler

Kurumlarda İnsan Kaynakları İçin İdeal Çözümler

Kurumlarda İnsan Kaynakları İçin İdeal Çözümler
23-03-2023 16:24
Google News

Gelişen teknoloji ile beraber artık günümüzde pek çok işlem kağıt kalem kullanmak yerine dijital ortamda gerçekleştiriliyor. Günümüzde artık farklı alanlardaki işletmeler, var olan ihtiyaçlarını gidermek için çeşitli yazılımları inceleyerek aralarından en uygun seçimi yapmayı hedefliyorlar. İnoportal, bünyesnde işletmelere sunulan yazılımlar sayesinde farklı alanlarda var olan ihtiyaçların en iyi şekilde çözülmesini sağlıyor.

Çalışan sayısı kaç olursa olsun fark etmez, işletmelerde gerek çalışanların hakları gerekse alım satım işlemlerinin mutlaka düzenli bir şekilde tutulması gerekir. Bu aşamada meydana gelecek olan en ufak bir hata ile beraber ortaya işletmelerin tahmin ettiklerinden çok daha ciddi sorunlar çıkmaya başlar. Teknolojinin artık farklı alanlarda kullanılmaya başlanması ile beraber artık öncesinde çok büyük dikkat ve zaman gerektiren işlemler hızlı ve profesyonel şekilde yapılabiliyor. Bu aşamada işletmelerin üartık öncesinde çok büyük dikkat ve zaman gerektiren işlemler hızlı ve profesyonel şekilde yapılabiliyor. Bu aşamada işletmelerin üzerinde durması gereken en önemli şey, doğru yazılımları seçerek kullanma aşamasında tüm detaylarına hakim olmak olmalıdır.

Masraf Yönetimi Yazılımı

Her işletmenin farklı kalemlerde masrafları ortaya çıkar. Bu masrafların kayıt altında olması, giderlerin çok daha iyi ve düzenli şekilde kontrol edilmesini sağlar. İnoportal tarafından hazırlanılan masraf yönetim yazılımı sayesinde çalışanlar fatura ve fiş gibi gider kalemlerini fotoğraflı şekilde ya da belge tipi, tarih, açıklama, belge numarası gibi detaylar ile kayıt eder. İşletmenin isteğine bağlı olarak masrafların onay/red süreci için bir ya da iki yöneticinin onay vermesi adına sistem hazırlanır. Yazılım üzerinden finans onayının alınması ya da değişiklik yapılması mümkündür. Yazılım kapsamında gider kalemleri kendi içinde isteğe bağlı olarak farklı başlıklara sahip olabilir. Bu sayede istenildiği zaman hangi konuda ne kadar harcama yapıldığı bilgisi çok kolay bir şekilde ortaya çıkartılır.

İzin Yönetim Yazılımı

İzin dönemleri çalışanlar için olduğu kadar işletmeler için de son derece büyük öneme sahiptir. Düzenli izinlerde yapılacak otomatik hatırlatmalar ve grafik izin raporları ile bu sürecin çok daha iyi bir şekilde yönetilmesi sağlanıyor. İnoportal tarafından hazırlanılan izin yönetim yazılımı ile beraber tamamen işletmeye özel izin tipleri tanımlanır. Çalışanlar izin için kendileri sistem üzerinden talep oluşturabilir. Arzu edenler ise insan kaynakları ya da yönetici üzerinden de taleplerini oluşturabilir. İzinler, saatlik olabileceği gibi günlük ya da haftalık olarak da talep edilebilir. Yazılım üzerinden gönderilecek izin talebi yöneticiye iletildikten sonra onay ya da red bilgisi mail ile çalışana gönderilir. Aynı zamanda izin yönetim yazılımı üzerinden çalışanın senelik çalışma süresine göre senelik hak edişi kontrol edilerek tamamen kişiye özel olarak eklemeler de yapılabilir.

Bordro Yazılımı

İnoportal bünyesinde yer alan bordro yazılımı hizmeti ise İş Kanunu ile çalışma mevzuatlarına bağlı kalacak şekilde 4857 sayılı İş Kanuna göre bordrolama hizmetini işletmelere sunmaktadır. İşletmeler bu yazılım ile beraber çalışanların aylık bordolarının hazırlanması başta olmak üzere ödenekler, sigorta, kesintiler, net ücret hesaplamalarını yapabilir ve bordroya ilişkin raporları hazırlayabilir. Hazırlanacak olan bordroların sonrasından oluşturulacak maliyet raporları karşılıklı şekilde kontrol edildikten sonra ödenmesi gereken net ücretler anlaşmalı bankaya disketli şekilde iletilerek ödeme talimatı verilebilir. İş-Kur ve SGK belgelerinin hazırlanarak kurumlara bildirilmesi, tahakkukların alınması, bildirgelerin hazırlanması ve çalışanlara ait sigorta işe giriş – çıkış bildirgelerinin düzenlenerek kuruma bildirilmesi de yine bu yazılım ile mümkündür.

İnoportal bünyesindeki uzmanların işletmeler için hazırladığı farklı yazılımlar arasından seçimini yapmak isteyen işletmeler, İnoportal üzerinden aradıklarını en iyi şekilde bulabilirler.

-Tanıtım haber-

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ