USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Kaf kaf kupada turladı

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Tekirdağspor’u konuk eden Karşıyaka, rakibini 3-2 yenerek gruplara kaldı. Kazandıkları ve gruplara kaldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Karşıyaka Teknik Direktörü Kemal Özdeş, “Rakip takımın...

Kaf kaf kupada turladı
02-12-2015 20:25
Google News
Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Tekirdağspor’u konuk eden Karşıyaka, rakibini 3-2 yenerek gruplara kaldı. Kazandıkları ve gruplara kaldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Karşıyaka Teknik Direktörü Kemal Özdeş, “Rakip takımın direnci ve yaptığımız hatalarla 2 gol yedik. İkini yarı daha düzenli oynadık ve deneyimimizle 3-2 bitirdik. Karşıyaka çok büyük bir camia. Böyle büyük organizasyonlarda bulunması gerekiyor. Gruplarda son 16 takımın arasına kalmak için mücadele edeceğiz” dedi.
Önlerinde ligde oynayacakları çok önemli bir Balıkesirspor maçının olduğunu dile getiren Özdeş, “Oradan güzel bir sonuçla dönmek istiyoruz. Göztepe maçından sonra zor bir süreç yaşıyoruz. Moral ve motivasyonu düşen bir takımım var. Bu süreçte taraftarımızdan daha fazla destek bekliyorum. Futbol takımı taraftarındır” diye konuştu.
Karşıyaka ile büyük bir hedefi olduğunu aktaran tecrübeli çalıştırıcı, “Yaşadığımız sorunlar ortamı bulanık hale getiriyor. Artık maç maç bakıp sonucu almamız gerekiyor. Oluşacak yönetimle geleceğimizin aydınlık olacağını düşünüyorum” açıklamasında bulundu.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ