USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İzmir'de tribün olayları sonrası özel ambulans şirketleri inceleniyor

İzmir Valisi Köşger, Göztepe-Altay maçında fişek ve yanıcı maddelerin stada bir ambulans şirketinde çalışan 2 şoför tarafından sokulduğunun belirlenmesi sonrası kentteki özel ambulans şirketleri ve çalışanlarının mercek altına alındığını belirtti.

İzmir'de tribün olayları sonrası özel ambulans şirketleri inceleniyor
29-11-2022 15:28
Google News
İzmir

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, AA muhabirine, Göztepe-Altay maçında yaşananların ardından adli soruşturmanın devam ettiğini, sorumluların en ağır şekilde cezalandırılması için çaba gösterdiklerini bildirdi.

Stada fişek ve yanıcı maddelerin sokulmasında ambulans şirketinin ihmal ve kusuru bulunduğunu dile getiren Köşger, İl Sağlık Müdürlüğünün ilgili şirketle ilgili soruşturmasını sürdürdüğünü dile getirdi.

Kent genelinde tüm özel ambulans şirketleri ile çalışanlarının incelendiğine işaret eden Köşger, "Bütün ambulans şirketleri bu çerçevede denetlenecek ve gözden geçirilecek. Ambulans şirketlerinde çalışan personelin bundan sonra güvenlik soruşturması ve gerekli incelemeler yapıldıktan sonra istihdamları sağlanacak. Bu noktada titiz davranılacak." dedi.