USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

"Hırsız vaaaar!.." İŞ'te ittifak!.. İŞ'te Paralel soygun...

Kurulduğu günden beri şaibelerle anılan İş Bankası da Paralel'e soydurulmuş... CHPli Birgül Ayman Güler'in "Evet Cemaat'le ittifak yaptık" demesinin ardından, Paralel İhanet Çetesi ile CHP ittifakına dair her geçen gün yeni yeni bilgiler ortaya saçılırke

20-02-2015 08:23
Google News
Kurulduğu günden beri şaibelerle anılan İş Bankası da Paralel'e soydurulmuş...
CHPli Birgül Ayman Güler'in "Evet Cemaat'le ittifak yaptık" demesinin ardından, Paralel İhanet Çetesi ile CHP ittifakına dair her geçen gün yeni yeni bilgiler ortaya saçılırken, CHP’nin, İş Bankası üzerinden paralel yapıya para aktardığı, bu paranın bir bölümünün 17-25 Aralık darbe girişiminin aktörlerine dağıtıldığı da ortaya çıktı.
Ekran Resmi 2015-02-20 06.05.10
Hükümeti devirmek için kurduğu tezgahlar bir bir ortaya çıkan Paralel örgüt ile CHP ittifakının kirli para trafiği de deşifre oldu.
Paralel örgütün Hükümete darbe girişimine ortak olan CHP’nin, milyonlarca doları hortumlayıp paralel yapı ile kirli işlerine harcadığı ortaya çıktı. Kayıt altına alınan görüşmelerde CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran ile ‘fuatavni’ hesaplarının kullanıcısı Emre Uslu arasındaki mesaj kayıtları karanlık birlikteliği gözler önüne serdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu adına para trafiği yürüten Umut Oran ile Emre Uslu arasında geçen görüşmelerde, İş Bankası’ndan hortumlanan milyonlarca doların önce işletilmesi için paralel yapıya aktarıldığı, ardından da seçim harçlığı olarak İsviçre Bankaları üzerinden CHP’ye geri gönderildiği belirlendi. Kayıtlara göre paralel yapı İsrail ve ABD’den aldığı paraları da seçim harcamaları için CHP’ye gönderdi.
PARALAR DARBE AKTÖRLERİNE1424339754
Bu arada, CHP’nin İş Bankası’ndan çektiği paraların bir kısmının hükümete darbe girişiminde bulunan aktörlere dağıtıldığı da tespit edildi. Ortalığa saçılan kumpas kayıtlarına göre, 17 ve 25 Aralık hükümete darbe girişimini yöneten savcı Zekeriya Öz’e geçirdiği soruşturma karşılığında 250 bin dolar verilmiş. Yine devletin zirvesini dinleyen Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’nın (TİB) tutuklanan eski başkanına ise ağzını sıkı tutması için 1.2 milyon dolar rüşvet aktarılmış. Mesajlarda, paralel yapının kumpas tezgahında Kılıçdaroğlu’nun da yer aldığı anlaşılıyor. Emre Uslu, paraların akıbetini merak eden Kılıçdaroğlu’na ‘Hocadan korkun. Bilgileriniz hocanın bilgisayarcısında’ diye tehdit ediyor.
TDK BAŞKANI ÜZERİNDEN 3 MİLYON DOLAR
Görüşmelerde CHP’nin, İş Bankası’ndan hortumladığı paraları paralel yapıya aktarmasına ilişkin dikkat çekici ayrıntılar var. Kayıtlara göre, para yurtdışındaki hesaplar ya da bazı isimler üzerinden aktarıldı. Yazışmada, CHP’li Oran, Kılıçdaroğlu’nun paraları yurtdışındaki bankalara atılmasını istediğini belirtiyor. Görüşmede ayrıca tam 3 milyon doların Türk Dil Kurumu Başkanının hesabı üzerinden aklandığı anlatılıyor. Bunun nedenini merak eden Uslu’ya Oran’ın “İş Bankası’ndan başka türlü para alamıyoruz’ şeklinde verdiği cevap, yapılan hortumu gözler önüne seriyor. Umut Oran’ın büyük miktarda paranın yurtdışı banka hesaplarına aktarılmasını istemesi üzerine Uslu’nun,  ‘Onu Fethullah Hoca’ya söyleyin. Ben en fazla 10 milyon çekebilirim” şeklindeki cevabı, büyük soygunu ele veriyor.
25 İSRAİL, 25 ABD’DEN
Umut Oran ile Emre Uslu arasındaki görüşme kayıtlarına CHP-Cemaat ittifakının hükümeti seçimlerde alabora etmek için ABD ve İsrail’le işbirliği yaptığı da ortaya çıktı. Kayıtlar, Kılıçdarolu’nun paralel yapının İsrail’den aldığı paraları yurtdışı hesaplarına aktarılmasını istemesi kirli ittifakın uzantılarını ortaya koydu. Uslu’nun ise bu talebe “Aklımızda... Seçim harçlığı olarak 25 İsrail’den 25 de ABD’den vereceğiz” şeklinde cevap verdiği göze çarpıyor.
‘ALÇAKLIK’I İNKAR ETTİ...
Ekran Resmi 2015-02-20 06.07.18 Star Gazetesinde Fuat Avni ile CHP’li Umut Oran arasında geçen mesajlaşmaya dayanılarak yapılan ‘45 CHP’linin kaseti Gülen’in kontrolünde’ haberi üzerine açıklama yapan Paralel örgütün lideri Fethullah Gülen, “Mahrem görüntüleri kaydetmek, şantaj yapmak alçaklıktır” dedi. Ancak Gülen, inkar etse de liderliğini yaptığı paralel örgütün sicili özel hayatı ihlal, dinleme, kayıt ve casuslukla anılıyor. En son, Tahşiye kumpasına maruz kalan Hocalar kendilerinin cinsel içerikli kayıtlarla tehdit edildiğini belirtmişlerdi.Devletin zirvesini dinleyen/izleyen paralel polisler de, casusluk, özel hayatın gizliliğini ihlal, yasadışı dinleme gibi suçlamalardan tutuklanmışlardı.
SİZ HOCA'DAN KORKUN
03.01.2015  SAAT 01.16
UMUT ORAN: Emre ne yaptınız
FUATAVNİ: Bi şey mi yapacaktık
UMUT ORAN: Oğlum İş Bankası’ndan alınan paraları siz işlemiyor muydunuz
FUATAVNİ: Evet ne oldu
UMUT ORAN: Şöyle söyleyeyim, benim başkan paraları yurt dışındaki atsınlar... Orada daha iyi işleniyor diyor
FUATAVNİ: İyi güzel de bunu Fethullah Hoca’ya söyleyeceksiniz. Ben çeksem çeksem 10 milyonunu çekebilirim diğerine yetkim yok.
UMUT ORAN: Hesap kimin üstüne kayıtlı
FUATAVNİ: Benim üstüme
UMUT ORAN: Tamam diyor, 5 milyon dolar işimizi görür, İsviçre’deki banka hesabına yolla
FUATAVNİ: Zekeriya para aldı soruşturma yedim diye 250 bin ona verdim. TİB’den İlhan’ı biliyorsun ona yaptığım masraf 1.2 milyon konuşmasın diye
UMUT ORAN: Eee parayı atmıyor musun ne diyeyim Kemal Bey’e
FUATAVNİ: Atıyorum da aynen şunu söyle bu kadar iş gördürüyor sonra gelip yok paralar nereye gitti diye sormasın
UMUT ORAN: Tamam sen at İsviçre’deki hesaba 5 milyon, o bize bayağı yeter. Olmazsa İş Bankası’ndan sana takviye yaparım, korkma sen.
FUATAVNİ: Ben ne korkcam siz Hoca’dan korkun, hocanın bir bilgisayarcısı var  o internet ortamında gizli bir yerde saklıyor.
UMUT ORAN: Tamam, bir şey mi dedik birlikteyiz işte, iktidar olunca yapcaz dediklerinizi.
CHP-CEMAAT-ABD-İSRAİL KiRLi iTTiFAKI
12.01.2015  SAAT 11.11
FUATAVNİ: Bu attığın banka bilgileri kimin
UMUT ORAN: Türk Dil Kurumu Başkanının, yoksa İş Bankası’nın parasını alamıyoruz
FUATAVNİ: İsmi ne
UMUT ORAN: Mustafa Kaçalin
FUATAVNİ: Ne kadar atılacak
UMUT ORAN: Üç milyon atacaksınız
FUATAVNİ: Tamam ben Kemal’i arayacam o Hoca’yı arayacak
UMUT ORAN: Tamam işte haberi var zaten Hoca’nın
FUATAVNİ: Tamamdır gönderiyoruz birazdan
UMUT ORAN: Tamam başkan diyor ki olmazsa biz yollayacaz, Hocaefendiyle yarın telefon görüşmesi yapmak istiyor.
FUATAVNİ: Onu Kemal Bey’le görüşceniz
UMUT ORAN: Tamam Kemal Bey diyor ki, İsrail’den ödeme aldıysanız bizim yurtdışı hesaplarına atsınlar
FUATAVNİ: Aklımızda, seçim harçlığı vercez
UMUT ORAN: Ne kadar
FUATAVNİ: Biz ABD’den 25, İsrail’den de 25
PARALEL’E GÜVENEREK TEHDİT ETMİŞTİ
Star'ın yayınladığı Fuat Avni ile yazışmalarını inkar eden CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran’ın, Paralel Devlet Yapılanması’yla dirsek teması yeni değil. Gezi Olayları’ında sahne alan Oran, Twitter’dan o dönem Başbakan olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ve AK Parti’yi tehdit etti. Oran,“AKP’lilere bir tavsiye: Erdoğan’ı konuşturmayın. Her konuştuğunda siz batıyorsunuz, Halk çıldırıyor Yakında hiçbiriniz sokağa çıkamayacaksınız” diyerek tehdit etmişti. Oran, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ı hedef tahtasına koymuştu. Umut Oran, 30 Mart seçiminee sayılı günler kala Erdoğan’ın Malezya’ya kaçacağını öne sürerek,“Erdoğan, 30 Mart’ta o koltuğunda oturamayacak. Onun artık diktatörlüğü yıkılmış olacak. Bu hafta yeni gelişmeler olacak. Belki de 30 Mart’ı bile görmeden siyasetten çekilebilir” demişti.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ