USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Hamza Hoca açıkladı: G.Saray onu istiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor’un golcüsü Fernandao hakkında sorulan bir soruya, “Fernandao iyi bir oyuncu. Gözlemci ekibimiz var ve transfer çalışmalarını sürdürüyoruz ama bu odaklandığımız bir konu değil” dedi.Spor Toto Süper Li

Hamza Hoca açıkladı: G.Saray onu istiyor
17-03-2015 16:22
Google News

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor’un golcüsü Fernandao hakkında sorulan bir soruya, “Fernandao iyi bir oyuncu. Gözlemci ekibimiz var ve transfer çalışmalarını sürdürüyoruz ama bu odaklandığımız bir konu değil” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan sarı-kırmızılılarda, hazırlıklar sürüyor. Bugün gerçekleştirilen antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, “Sezon sonuna kadar yarış devam edecek. Ligin sonuna yaklaştıkça herkes kendince hedefler koyuyor. Her takımla zor maç olacak. Ligin en sonuncusu olan Balıkesirspor ile yaptığınız maçlar da zor geçiyor” dedi.

“DEĞİŞİKLİK BENİM HATAMDI”
İstanbul Başakşehir ile oynanan karşılaşmanın ardından eleştirildiğinin hatırlatılması üzerine Hamza Hamzaoğlu, “Yasin son 5 dakikada iyi oynamaya başlamıştı. Dzemaili’ye kenarda beklerken ‘Sen ısınmaya devam et’ diyebilirdim. Ben o oyuncumu da düşünerek böyle karar verdim ve değişiklikten vazgeçmedim. Bu benim hatamdı. Kötü niyetli bir şey değil. Kadromuzdaki 27 kişinin de bir şeyler yapmasını istiyorum. Camiadan özür diledim. Herkes coşmuştu statta. O hava bozuldu diye özür diledim. Özür dilemekte bir sakınca görmüyorum. Biz yaptığımız iyi şeylerin de farkındayız. Kaç tane oyuncuyu kazandırdığımızın da farkındayız. Oyuncularımız eleştirileceğine ben eleştirileyim” diye konuştu.

“FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ DERBİSİ İYİ BİR MAÇ OLACAK”
Fenerbahçe’nin Beşiktaş ile oynayacağı derbi mücadelesinin sorulması üzerine Hamzaoğlu, “Bizim bu hafta oynayacağımız çok önemli Kasımpaşa maçı var ve onu düşünüyoruz. Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi de iyi bir maç olacak. Oradan çıkacak sonuçtan ziyade bizim oynayacağımız Kasımpaşa maçı önemli” cevabını verdi.

“MELO YAPMAMASI GEREKEN HAREKETLERE BAŞLAMIŞ”
Hamzaoğlu, son dönemde çok sık sakatlıklarla karşılaştıklarını belirterek, “Bu da daha önce takıma katılma arzusundan kaynaklanıyor. Melo da yapmaması gereken hareketlere başlamış. Oyuncularımızı durdurmaya çalışıyoruz. Hepsinin bir sebebi var. Devre arasında katıldığımız turnuvanın etkisi olabilir. Aşırı yüklenmeden dolayı oluşuyor bu sakatlıklar. Onların da çok fazla isteklerinden dolayı kontrolü kaçırdıklarını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“BURAK’IN DURUMUNA BAKACAĞIZ”
Burak Yılmaz ve Selçuk İnan’ın son durumlarıyla ilgili bilgi veren Hamzaoğlu, “Koruma amaçlı antrenmana çıkarmadık. Hafta sonuna kadar bakacağız. Yarın Selçuk antrenmanda olacak. Burak’ın durumuna da bakacağız. Sabri ve Semih de özel çalışıyor” dedi.

“SAHADAKİ İŞİMİZE BAKACAĞIZ”
’Seçim sürecinden nasıl etkileneceksiniz’ sorusuna da Hamzaoğlu, “Siz söylemeseniz bizim aklımıza gelmeyecek. Seçim Galatasaray Kulübü için çok önemli. Biz sahadaki işimize bakacağız. Biz gereğini en iyi şekilde yapmaya çalışacağız” şeklinde cevap verdi.

“YENİ YÖNETİMLE MASAYA OTURURUZ”
Sözleşme uzatıp, uzatmayacağı ile ilgili sorulan bir soru üzerine ise genç teknik adam, “Sezon sonuna kadar böyle bir şey düşünmüyorum. İnşallah şampiyon oluruz. Ondan sonra yeni gelen yönetimle beraber oturur, konuşuruz. Bizim tamamen odaklandığımız şey Galatasaray’ın layık olduğu yerde ligi bitirmesi. Şampiyonluk şansımız yüksek. Takım olarak iyi mücadele ediyoruz. Fazla hücum oynadığımız için gol pozisyonu da veriyoruz. Önemli olan maçları kazanabilmek. Şansımız en az diğer takımlar kadar var” şeklinde konuştu.

“FERNANDAO İYİ BİR OYUNCU”
Bursaspor’un golcü oyuncusu Fernandao’nun transferde Galatasaray ile isminin geçtiğinin hatırlatılması üzerine Hamzaoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:
“Bana ‘Ligde beğendiğiniz oyuncular var mı?’ diye soru sordular. Ben de Fernandao dedim. Gerçekten iyi bir oyuncu. Gözlemci ekibimiz var ve transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu tamamen odaklandığımız bir konu değil. Elimizdeki oyunculardan mümkün olduğunca maksimum verim almak istiyoruz ve mümkün olduğunca az transferle sezona girmek istiyoruz.”
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ