USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Galatasaray taraftarına ’Kadıköy’ müjdesi

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, ligin 23. haftasında Fenerbahçe ile oynayacakları derbi mücadelesine gideceğini belirterek, “Küfür ederlerse de etsinler, duymayacağım. Galatasaray taraftarını da götürmeye çalışacağım” dedi. Kulübün resmi televizyonun

Galatasaray taraftarına ’Kadıköy’ müjdesi
13-02-2015 17:44
Google News

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, ligin 23. haftasında Fenerbahçe ile oynayacakları derbi mücadelesine gideceğini belirterek, “Küfür ederlerse de etsinler, duymayacağım. Galatasaray taraftarını da götürmeye çalışacağım” dedi.
Kulübün resmi televizyonuna katılan başkan Duygun Yarsuvat, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. E-bilet uygulaması ile ilgili sorulan soruyu değerlendiren başkan Yarsuvat, “E-bilet amacına uygun değil. Kişinin özel hayatına tecavüzdür. Resminiz, adınız, soyadınız bulunuyor. Tüm kimliğiniz burada yayınlanıyor. Kişisel verilen korunmasına karşı bir şey. Bizde henüz kişisel verilerin korunmasına dair bir karar yok. Bu bilgilerin konulması insan haklarına aykırıdır. Bunun sonucu olarak bütün statlarda seyirci azaldı. Buraya 52 bin kişilik bir stat yapıldı ama maalesef yolları yok. Gelmek de gitmek de dert” diye konuştu.

“HERKES BİZLE DALGA GEÇİYORDU”
İtalyan teknik adam Cesare Prandelli’nin gönderilme sürecine ilişkin de açıklamalarda bulunan Yarsuvat, “Prandelli’yi başarısız olduğu için yolladık. Biz yönetime geldiğimiz zaman dalga geçiyorlardı bizle, 4 çeker diyorlardı. Prandelli de ‘Şampiyonlar Ligi’ değersiz gibi cümleler kuruyordu. Bunlar Galatasaray değerlerine yakışmaz. Prandelli’nin Galatasaray’a saygı duymadığını gördüm” şeklinde konuştu.

“ERGİN ATAMAN’IN ARKASINDAYIZ”
Galatasaray’ın basketbol takımının başantrenörü Ergin Ataman’ın öfkesine hakim olamayıp, genç oyuncusu Göktürk Ural’ı soyunma odasında tokatlaması ile ilgili yaşanan olayları da değerlendiren başkan Yarsuvat, “Bu süreci perşembe günü öğrendik, gelişmelere baktık. Basketboldan sorumlu arkadaşımız Cem Topsakal bize durumu aktardı. Bu olay herkesin içerisinde değil, soyunma odasında olmuş. Soyunma odalarında da insanlar birbirlerine girerler. Bu olayın ortaya çıkması bizi rahatsız etti. 19 yaşındaki basketbolcu çocuğun babası bu olayı gazetede yayınlatmış, arkasından da federasyona gitmiş. Şikayet etmeseydi, bir şeyler yapardık. Ergin Ataman sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da en önemli hocalarından biri. Ergin Ataman bir hata yapmış olabilir ancak ben ve yönetim kurulumuz Ergin hocamızın arkasındayız. Kim ne derse desin. Leeds maçında Fatih Terim ile Emre Belözoğlu arasında da benzer olaylar yaşanmıştı. Ergin’den daha ziyade kendisi büyük sorumlulukları olan bir isim. Kol kırılır yen içinde kalır değil de, Ergin bunu başka bir şekilde halledebilir” dedi.

“SNEIJDER’İN SATILMASINI GALATASARAY’I SEVMEYENLER YAZIYOR”
Sneijder’in satılmasını Galatasaray’ı sevmeyen gazetecilerin yazdığını dile getiren Yarsuvat, şöyle devam etti:
“Galatasaray aleyhinde çalışan bir gazeteci ordusu var. Sneijder’in gidebilmesi için bizim onun ücretini ödemememiz gerekiyor, böyle de bir durum yok. Sneijder’in arzusu Türkiye’de kalmak, gitseydi zaten geçen sene giderdi. Chelsea’ye giderdi, Mourinho ile beraber. Sneijder’i seyrediyoruz, çok güçlü bir oyuncu ve Galatasaray’a da bir çok maçı almıştır. Bruma da çok değerli bir oyuncu. Bruma’yı da yollamayız.”

“ŞAMPİYONLUK ŞANSIMIZ YÜZDE 34”
Ligde şampiyonluk yarışı içerisinde bulunan 3 kulübün olduğunu ifade eden Yarsuvat, “Gönlüm 4. yıldızı takmak yolunda. Akılcı davranmak, konuşmak lazım. Bizim yüzde 34 şampiyonluk şansımız var, diğerlerinin de yüzde 33. Son ana kadar şampiyonluk yarışının devam edeceğini düşünüyorum” dedi.

“OCAK AYINDA TRANSFER YAPILMASI YANLIŞ”
Devre arasında transfer yapılmasının yanlış olduğunu savunan başkan Yarsuvat, “Ocak ayından yapılan transferlerde diğer takımlar verim alamadığı oyuncularını elden çıkartmak ister. Geriye gidelim, bir önceki dönem yapılan 9 ara transfere gidelim. Kaç tanesi oynuyor? Ocak ayında bir transferin yapılması yanlış, adaptasyon için zaman yok. Takımın oyuncuları, yapılan her transferden rahatsız olabilir, bazılarının performansı düşebilir” ifadelerini kullandı.

“BU STADA GELMEK DE DERT, GİTMEK DE DERT”
"Bu stada gelmek de dert, gitmek de dert" diyen Yarsuvat, sözlerine şöyle devam etti:
“Metro yapıldı, üçüncü hatta dahil edilmek isteniyor. Bu hattı da ulaştırma bakanlığı yapıyormuş. Bakanın bu metroyu bir an önce bitirilmesi gerektiği yönünde talimat verdi ancak alt kademelerde bunu yavaşlatan bazı şeyler var. Aslanlı yolun üstüne bir viyadük koyacaklar ve bunların biri de tam ortasına gelecek, bu da taraftarlarımızın maça gelmesini daha da zorlaştıracak. Sezon bittikten sonra yapılmalı ve eğer bu yapılmazsa Galatasaray taraftarına kasten yapıldığını düşüneceğiz” şeklinde konuştu.

“GALATASARAY TARAFTARINI KADIKÖY’E GÖTÜRMEYE ÇALIŞACAĞIM”
Ligin 23. haftasında Kadıköy’de oynanacak Fenerbahçe derbisine kendisinin de gideceğini dile getiren başkan Yarsuvat, sözlerini şöyle tamamladı:
“Taraftar deplasmanda maç izlemeli. Biz düşman değiliz ki. Fenerbahçe Stadı’na gideceğim. Küfür ederlerse de etsinler, duymayacağım. Galatasaray taraftarını da götürmeye çalışacağım. Taraftarlarımızın Kadıköy’de takımımızı desteklemesi için girişimlerimiz olacak. Beşiktaş taraftarı da bize gelsin, yukarıda kocaman yerimiz var. Ağırlarız."
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ