USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

FETÖ itirafçısı askeri öğrencilere yaptıkları 'itibar suikastlarını' anlattı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) itirafçısı P.M, sahte maillerden yaptığı ihbarlarla Hava Harp Okulu'na (HHO) girmek isteyen öğrencilerin mülakat aşamasında nasıl elendiğini anlattı.

FETÖ itirafçısı askeri öğrencilere yaptıkları 'itibar suikastlarını' anlattı
14-07-2022 11:29
Google News
İstanbul

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin tüm kılcal damarlarına kadar sızdıktan sonra darbe girişiminde bulunan FETÖ'nün askeri okullardaki yapılanması akıllara durgunluk veriyor.

Mahrem yapılanmada askeri öğrencilerden sorumlu bulunan ve etkin pişmanlıktan faydalanan P.M, itiraflarında terör örgütü üyelerini HHO'ya sokmak için uyguladıkları metodu ayrıntılarıyla anlattı.

P.M, örgütün askeri öğrencilere yönelik yaptığı kodlamaları, FETÖ mensubu olmayanların askeri okullara girmesinin engellenmesi için aday öğrencilere yönelik itibar suikastlarını, HHO'daki mahrem yapılanmayı, örgüt evindeki konuşmaları, telefonla nasıl gizli mesajlaşıp ve şifreli konuştuklarını etkin pişmanlık kapsamında detaylandırdı.

1995 yılından itibaren FETÖ yapılanmasına ait yurt ve evlerde kalmaya başladığını ifade eden P.M, bir süre örgüte bağlı FEM dershanelerinin çeşitli şubelerinde öğretmenlik yaptığını, üniversite döneminden itibaren de kendisine FETÖ tarafından örgütte çeşitli vazifeler verildiğini belirtti.