USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

“Dostlar Divanı” Başkanı Özey’den Osmangazi adayı Dündar’a destek

“Dostlar Divanı” Başkanı Sami Özey, Osmangazi Belediye Başkan adayı Mustafa Dündar’ı ziyaret ederek Başkan Dündar’a yeniden adaylığında desteklerini açıkladı

“Dostlar Divanı” Başkanı Özey’den Osmangazi adayı Dündar’a destek
28-03-2019 09:11
Google News

HABER MERKEZİ

İstanbul merkezli “Meşveret, muhabbet ve düşünce hareketi” olarak değişik zamanlarda çeşitli etkinliklere imza atan ve "Gerçek anlamdaki bir akil insanlar heyeti” diye tanımlanan “Dostlar Divanı” oluşumunun başkanı gazeteci ve yazar Sami Özey, Bursa’nın Osmangazi Belediye Başkanı ve 31 Mart yerel seçimlerindeki adayı Mustafa Dündar’ı ziyaret ederek desteklerini bildirdi.

900 bin nüfusa sahip ve Türkiye’nin dördüncü büyük ilçesi olan Osmangazi’de, üçüncü hizmet dönemi için seçmenlerden oy isteyen Mustafa Dündar, şunları ifade etti: “İki dönemdir yaptığımız hizmetler, önümüzdeki dönem yapacaklarımızın da teminatıdır"

"PANORAMA 1326" TÜRKİYE'NİN HER YERİNDEN ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOR...

Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılan dünyanın tam panoramik en büyük müzesi olma özelliğini taşıyan "Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi"ni Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile birlikte gezen ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı da ziyaret ederek memnuniyetini ve müzenin emsallerinden farkını ifade etmişti.-

AK Parti adayı olarak iki dönem hizmet verdiği Osmangazi’de üçüncü dönem için yeniden aday gösterilen Dündar, özellikle Panorama 1326 Müzesi ile sadece Bursalıların değil, Türkiye’nin her yerinden ziyaretçilerin akınına uğradığını belirtti. Başkan Dündar, “Ceddimiz Osmanlı ile övünüyoruz ve böyle anlamlı bir eseri Bursa’ya ve Bursalılara kazandırdığımız için gururluyuz; onur duyuyoruz” dedi.

31 Mart seçimlerinde ipi yeniden göğüsleyeceği noktasında herhangi bir şüphesi olmadığını dile getiren Mustafa Dündar, “Hakka hizmet olarak anladığımız, halka hizmet, bizim her zaman şiarımızdır. Biz aziz milletimizin her zaman emrinde ve hizmetindeyiz” dedi.

Belediyeciliğin ciddi bir iş olduğuna dikkat çeken gazeteci-yazar Sami Özey de Osmangazi halkının, önceki iki seçimde olduğu gibi oylarını hizmetten yana kullanacağına inandığını belirtti. Özey, Başkan Mustafa Dündar’a başarılar diledi.

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ