USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Berlusconi’den Türkiye-Rusya gerginliği yorumu

Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, Türkiye ile Rusya arasında yaşanan gerilim için "trajik bir yanlış anlama" ifadesini kullandı. Gerek Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin’le gerekse Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yakın dost...

Berlusconi’den Türkiye-Rusya gerginliği yorumu
07-12-2015 13:21
Google News
Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, Türkiye ile Rusya arasında yaşanan gerilim için "trajik bir yanlış anlama" ifadesini kullandı.
Gerek Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin’le gerekse Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yakın dost olan Silvio Berlusconi iki ülke arasındaki gerilim hakkında TG5 haber kanalına konuştu. Berlusconi, "Terörün hedefinde olan iki ülke arasında ciddi bir durum, bir kaza söz konusu" şeklinde konuştu.
Berlusconi, IŞİD’e karşı mücadelede kara harekatının şart olduğunun altını çizdi ve "Teröristleri etkisiz hale getirmenin tek yolu Birleşmiş Milletler çatısında ortak bir zemin hazırlamak. Güçlü ve organize bir kara harekatı şart. Bombardımanlar masum sivillerin ölümüne yol açıyor ve tekrardan yaşamayı olanaksız kılan yıkıntı yığınları oluşturuyor" ifadesinde bulundu.
(iha)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ