USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Antalya’da Hint rüzgarı esti

Antalya’da Hindistanlı ünlü Aggarwal ve Ahlawat ailelerinin 5 gün, 5 gece süren ve 400 davetlinin katıldığı düğünü Mardan Palace’de gerçekleşti. Düğüne Hindistan Turizm ve Ekonomi Bakanı Mr. Ram Bilas Sharma ve yabancı basın mensuplarının...

Antalya’da Hint rüzgarı esti
07-12-2015 19:53
Google News
Antalya’da Hindistanlı ünlü Aggarwal ve Ahlawat ailelerinin 5 gün, 5 gece süren ve 400 davetlinin katıldığı düğünü Mardan Palace’de gerçekleşti.
Düğüne Hindistan Turizm ve Ekonomi Bakanı Mr. Ram Bilas Sharma ve yabancı basın mensuplarının da aralarında bulunduğu Mumbai, Delhi, Tayland ve Avrupa’dan yaklaşık 400 davetli katıldı. Gelin Sonali ve Damat Sumeet için 5 gün boyunca özel konseptlerde hazırlanan otelin farklı mekanlarında, yöresel kıyafetler ve sunumlar ile adeta Hint Rüzgarı esti. Otelde bulunan Hint Restaurantı Masala’nın şefleri tarafından düğün programına özel olarak Hint yemekleri ve açık büfeler hazırlandı. Yaklaşık 300 odanın kapatıldığı milyon Euroluk düğünde Hint geleneklerine göre tüm masrafları gelinin ailesi karşıladı.
Hazırlıkları 3 ay öncesinden başlayan düğün organizasyonu, Dubai’den gelen tasarımcılar önderliğinde hazırlanırken, konukların özel bir kitapçık ile takip ettiği düğün programının her anını, 12 profesyonel fotoğrafçı ve beraberindeki çekim ekibi takip etti.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ