USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Altun: Diyarbakır anneleri, dünyadaki en güçlü sivil direnişlerden birini ortaya koymakta

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, Diyarbakır annelerinin terör örgütü PKK'nın kaçırdığı ve ağına düşürdüğü çocuklarını terör batağından kurtarmak için dünyadaki en güçlü ve en büyük sivil direnişlerden birini ortaya koyduklarını belirtti.

Altun: Diyarbakır anneleri, dünyadaki en güçlü sivil direnişlerden birini ortaya koymakta
28-05-2022 15:45
Google News
Ankara

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Hollanda'nın Lahey kentinde Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca düzenlenen "PKK'nın Çocukları Kaçırmasına Karşı Toplumsal Protesto: PKK Karşısında Diyarbakır Anneleri Paneli"nde katılımcılara video mesaj ile hitap etti.

Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti 1000'inci gününe giriyor

Diyarbakır annelerinin evlatları için başlattıkları nöbetin, 1000'inci gününe ulaştığını hatırlatan Altun, Diyarbakır annelerinin, terör örgütü PKK'nın kaçırdığı ve ağına düşürdüğü çocuklarını terör batağından kurtarmak için dünyadaki en güçlü ve en büyük sivil direnişlerden birini ortaya koyduğuna işaret etti. Altun, "Onlar, terör odaklarının tüm tehdit ve baskılara rağmen 1000 gündür sürdürülen bir cesaretin, teröre meydan okuyan kutlu bir direnişin hikayesini yazıyorlar." dedi.