USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

AK Parti’nin ‘Paralelle mücadele’ davası yok! Erdoğan ile AK Parti tabanının ‘Paralelle mücadele davası’ var!

AK Parti’nin ‘Paralelle mücadele’ davası yok! Erdoğan ile AK Parti tabanının ‘Paralelle mücadele davası’ var!
19-01-2016 04:23
Google News

Siyaset Bilimci ve TV Programcısı Ömer Turan, AK Parti içinde “Paralelle Mücadele” gibi bir dava olmadığını, böyle bir "Dava"ya sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti tabanı tarafından sahip çıkıldığını söyledi.

AK Partili Ömer Turan, Sosyal medya hesabı üzerinden kaydettiği mesajlarında, "İhanet bildirisi"nden gazeteci Hakan Albayrak'a, Başbakan Davutoğlu ile birlikte İngiltere gezisinde bulunan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’a kadar veryansın etti.

Bakan Akdoğan’ın, bir “Paralel İmam” ile aynı masada yemek yemesini de değerlendiren Turan, bu görüntü karşısında Paralel Yapı’ya karşı mücadele verilemeyeceğine işaret etti.

Son 24 saat içersinde attığı “Tweet”lerle önemli oranda “Retweet” de alan Turan’ın bir bir kaydettikleri hiç de yabana atılacak cinsten değil.

İşte, AK Partili, Siyaset Bilimci ve TV Programcısı Ömer Turan’ın Twitter hesabı üzerinden paylaştığı mesajlar.


(Not: Mesajlarda imla açısından bazı “hafif” düzeltmeler yaptık ama orijinallerine de  görüntü olarak yer vermeye çalıştık -dikGAZETE.com-)
:

Erdoğan "Tek başıma kalsam da paralelle mücadele ederim" derken, AK parti vekilleri Paralel’in imam ve liderleriyle açıktan toplantılar yapıyorlar.

Bu ülkede Erdoğan dışında hiç kimse Paralel ile mücadele etmiyor, Erdoğan’dan korkularına "ediyor gibi gözüküyorlar." Çoğu bir şekilde bulaşmış.

TEKRAR AK PARTİ'YE DÖNÜYORLAR!.. 

Paralelciler, şimdi tekrar partiye dönüyorlar. Tüm il ve ilçelerde Paralelciler, tekrar partiye üye olup sızıyorlar. İçeridekiler de destekliyor.

AK Parti'nin Paralel ile mücadele gibi bir davası yok, hatta bundan çok rahatsız. Erdoğan ile AK Parti tabanının paralelle mücadele davası var.

SON DÖNEM İTTİFAKLARI PARALELLE MÜCADELEYE KARŞI!..

Özellikle son dönemde Paralel ile irancı ve kürtçü kanadın ittifak yapmasıyla AK Parti, "Paralelle mücadele"ye tamamen karşı tavır aldı.

Paralelle mücadele eden kişiler, bizzat AK Parti tarafından sindiriliyor, itibarsızlaştırılıyor. Erdoğan’dan korkuyorlar ama bizleri eziyorlar.

PARALEL'İN BİTTİĞİ FALAN YOK! DİM-DİK AYAKTALAR!..

Metropol ya da Anadoludaki AK Parti teşkilatları tamamen susuyor. Paralel’e bir kelime diyen anında tasfiye ediliyor, itibarsızlaştırılıyor.

Paralelin bittiği yönündeki algı, Paralelin bizzat geliştirdiği algı. Paralelin bittiği falan yok, dim dik ayaktalar, hatta daha güçlüler.

PARALELCİLER KENDİLERİNDEN EMİN…

1. Paralelciler kendilerinden o kadar emin ki, döndüklerinde ibret-i alem için cezalandıracakları isimlerin listesini tek tek hazırlamışlar.

2. O listenin ilk onuna beni yazmazsanız, Allah bin belanızı versin. Geride kalıp yalakalarla yaşamaktansa ölmek ne güzel! Hoş geldi sefa geldi.

YENİ İTTİFAKLAR YAPTILAR… GÜÇLERİNİ TEKRAR TOPLADILAR…

1. Erdoğan’ın dik duruşu karşısında afalladılar, o şoku üzerlerinden attılar, uyuyan hücrelerini devreye soktular, yeni ittifaklar yaptılar.

2. Kısacası güçlerini tekrar topladılar. Karşı hamle, yani “altın vuruş” için gün sayıyorlar. Kaçan ve gizlenenler de “yakında geleceğiz” diyorlar.

3. Paralelin son hamlesi Nevruz’a doğru PKK'nın da içinde bulunduğu bir kombinezonla olabilir. Ama en büyük desteği AK Parti içinden alacaklar.

81 VİLAYETTEN 1’İNDE BİLE…


81 vilayetten birinde bile “Burada Paralel’e darbe vuruldu” denildiğini duymadım. 81 vilayetin 81'i de “Paralel korunuyor” diye haykırıyor.


Kripto paralelcilerin Fetullah’ın elini öperken yeni resimleri çıksa, onada bir bahane bulunur, kripto degil de bunu haber yapan tasfiye edilir.

ERDOĞAN NİYE…

Paralel konusunda bana “Abartıyorsun” diyen arkadaşlar:

Erdoğan niye devamlı ‘Tek başıma kalsam da Paralelle mücadele edeceğim' diyor. Niye?

Erdoğan, “Tek başıma kalsam da…” derken, aslında “Tek başımayım ama yine de mücadele edeceğim” demek istiyor. İçerideki kriptolara mesaj veriyor.

Erdoğan, Paralelle mücadelede partide yalnız olabilir ama tüm parti tabanı, millet ve hatta tüm ümmet bu kutlu mücadelede onun yanında.

İHANET BİLDİRİSİNİ KİM YAZDI!..

Bu bildiriyi PKK yada onun gençlik yapılanması YDG-H yazsaydı, bu kadar sert, ajitatif ve tek taraflı olamazdı. 


“Bu bildiriye ad koy” deseler “İhanet bildirisi” derdim. Her bir satırı ülkeye, millete ağır hakaret ve iftiralar İçeriyor.

“TERÖR PROPAGANDASI YAPMAK SUÇTUR” DEMEYİN!..

Bu bildiri, suç unsuru içermiyor, buna imza atanlar da suç işlemiyorsa o zaman “terör propogandası yapmak” suçtur demeyin!

Resmen ve alenen açıkça terör propogandası yapan bildiriye sahip çıkmanın yeni şekli: “İçeriğine karşıyım ama soruşturma açılması çok yanlış.

ERDOĞAN’A HAKARET EDİLİNCE!..

Ben birini eleştirince bana fitneci diye saldıranlar, Erdoğana hakaret edilince “Sert, kabul edilemez ama çok sert, karşı çıkmamak lazım” diyor!

GAZETECİ HAKAN ALBAYRAK’A…

Hakan Albayrak: Bildiri bizzat Erdoğan’ın gayretiyle gündemde kalıyor yoksa çoktan çöp tenekesini boylayabilirdi. 


Hakan Albayrak, bildiriye imza atan akademisyenlere yönelik takip ve soruşturmaları çok sert bir şekilde eleştirmiş. 

MAHÇUPYAN DA…

Bugün bizim mahallenin Erdoğan’ı eleştirme günü galiba. Mahcupyan da yazısında 'kavga arayan birileri' gibi çok ağır göndermelerde bulunmuş.

YENİ TREND BU ANLAŞILAN…

Erdoğan’ı eleştiren, onu yerden yere vuran mahallenin kalemleri, her nedense AK Parti yönetimini öve öve bitiremiyor. Yeni trend bu anlaşılan.

“ALBAYRAK’IN HOBİSİ NE!..”

“Hakan Albayrak’ın en büyük hobisi ne!..” derseniz, “Reis dediği Erdoğan’ı eleştirmek, onu yerden yere vurmak derim.” Eleştirdiği tek kişi de o zaten.

Hakan Albayrak Davutoğlu’nu eleştirenlerin yazılarının sansürlediğini kendisi söylemişti. Ama her fırsatta Erdoğan’ı hem de çok sert eleştiriyor.

ERDOĞAN’I ELEŞTİRMEK!..


Gül, Davutoğlu, Arınç, Atalay, Hüseyin Çelik, Yalçın Akdoğan, Mahir Ünal'ı eleştirmek fitne-fesat, ihanet!.. Erdoğan!ı eleştirmek erdem, hikmet!

LİDER, HAK YOLDA OLDUĞU SÜRECE…

Fitne olmasın diye eleştirilmeyecek bir kişi varsa o da bu kutlu davanın yaşayan tek lideri olan Erdoğan’dır. Gerisi pekala eleştirilebilir.

Lider hak yolda olduğu sürece ona itaat farzdır. Cenab-ı Hak, Kuran-ı Kerim’de, “Allah’a, Resü’lüne ve sizden olan emirlere itaat edin diyor”.

Fitnelerin en büyüğü tam da savaşın kızıştığı noktada, ordu komutanının liderliğini tartışmaya açmak, onu sinsice devirmeye çalışmaktır.

PARALELCİLERLE AYNI MASADA OLMAK’..

Bakan ya da vekilleri Paralelci isimlerle aynı masa ya da aynı karede gören bir bürokrat ya da savcı-hakim paralelcilerle mücadele eder mi?

Siz, Paralelcileri çok önemli isimlerin olduğu masalarda ağırlarsanız onları meşrulaştırırsınız. Hiç kimse de onlarla mücadele edemez artık.

PARALELLE BARIŞMAK İSTEYEN ÖNEMLİ BİRİLERİ…

Çok önemli birileri, Paralelle tekrar barışmak istiyor. Bunun önündeki tek engel, “Tek başıma kalsam da mücadele edeceğim” diyen Erdoğan’dır.

BANA “FİTNECİ” DİYENLER…

1. Üç senedir en az on ana konuda sıra dışı, çarpıcı çok itici iddialarda bulundum. Tweetlerim orada, yanlış çıkanları çıkarın yüzüme çarpın.

2. Bir sene önce öne sürdüğüm iddialar için bana deli, fitneci ajan diyenler şimdi aynı konuda benden daha radikal şeyler söylüyorlar.

3. Gezi’de ve 17 Aralık’ta neredeyse başarmışlardı. Allah’ın yardımı ve Erdoğan’ın dik durmasıyla yenildiler. Birileri hala “Bir şey olmaz” havasında!

İŞTE O TWEET MESAJLARINDAN BAZILARI..

(Tweetlerdeki sıralama, yukarıdaki metindeki gibidir; alttaki görüntülerde sıralama karışıklığı ve ya eksikliği olabilir)






...

***



dikGAZETE.com


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ