USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

AK Parti'den 15 Temmuz mesajları

AK Parti Genel Başkanvekilleri Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş ile genel başkan yardımcıları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla sosyal medya hesaplarından anma mesajları yayımladı.

AK Parti'den 15 Temmuz mesajları
15-07-2022 14:40
Google News
Ankara

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, mesajında, "Milli iradenin üstünde hiçbir güç tanımadık, tanımayız. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 15 Temmuz'da tankların önüne çıkarak bayrak, millet, vatan için mücadele eden, bu uğurda can veren bütün şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum." ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ise 15 Temmuz milli diriliş destanının yıl dönümünde kahraman şehitlere Allah'tan rahmet diledi, gazilere şükranlarını sundu. Kurtulmuş, mesajında "Darbecilere, vesayetçilere, teröristlere geçit vermedik vermeyeceğiz. 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız." ifadelerine yer verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, paylaşımında, 15 Temmuz'un, milletin kanlı bir darbe girişimine ve milli iradeyi gasbetme teşebbüsüne karşı topyekun ve destansı direnişinin yıl dönümü olduğunu aktardı. Türk milletinin, terörist işgal teşebbüsüne direnip hain girişimini bertaraf ettiğine işaret eden Çelik, darbelerden çok çekmiş ve bedeller ödemiş milletin, tarihin en hain terör örgütü FETÖ'ye karşı dimdik durduğunun altını çizdi. Çelik, "Dünya demokrasi tarihi, bu direnişle yeniden yazılmıştır. 15 Temmuz direnişimizin yıl dönümünde Türkiye düşmanı projelerin aracı terör örgütü FETÖ'yü bir kez daha lanetliyoruz." ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı mesajında, şu değerlendirmelere yer verdi:

"15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün yıl dönümünde; darbecileri lanetliyor, darbeyi önlemek için göğsünü siper ederek şehit olan kardeşlerimize Allah'tan gani gani rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz da "15 Temmuz 'Halkın gücünün üstünde bir güç yoktur" diyerek, Türkiye aşkına mücadele eden ve liderine inanan bir milletin kahramanlık hikayesidir." değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise mesajında, şunları kaydetti:

"15 Temmuz'da Allah'ın yardımı, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliği ve milletimizin cesaretiyle darbecilere, vesayetçilere, teröristlere geçit vermedik, vermeyeceğiz. Allah'ın izniyle o karanlık geceyi aydınlatan demokrasi meşalesi hiç sönmeyecek."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin şu mesajları paylaştı:

"Her birinin ismi ve kahramanlıkları şanlı tarihimize, yüreklerimize ve hafızalarımıza asla silinmemek üzere yazılan, vatan uğrunda canları pahasına mücadele eden milletimizin her bir kahraman ferdine şükranlarımızla."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli ise mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Benzeri olmayan bir mücadele ve milli irade ile yazılan bağımsızlık destanının 6. yıl dönümünde 15 Temmuz şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi saygıyla anıyorum. Rabbim milletimizi her türlü ihanet ve fitneden korusun."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise mesajında, "15 Temmuz şehadete yürüyen kahramanlardır, Kurşunlar karşısında eğilmeyen gençlerdir. Liderinin çağrısıyla meydanlara koşan milyonlardır. 15 Temmuz, milletimizin tüm unsurlarıyla yazdığı bir destandır. O gece vazgeçmedik, hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz." görüşlerine yer verdi.

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, 15 Temmuz'da hain darbe girişimini şanlı bir destana dönüştüren şehitleri rahmetle yad etti, gazilere ve Türk milletine şükranlarını sundu.

Şahin, "Tarihin gördüğü en alçak terör örgütlerinden biri olan FETÖ ile ve Fetullahçı anlayışla mücadelemiz sonuna kadar sürecek." değerlendirmesini yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta mesajında, şu ifadelere yer verdi.

"Milletimizin topyekun omuzladığı, inancına, bayrağına ve devletine düşman eli değmesine müsaade etmediği bir mücadeledir. 15 Temmuz, genç yaşlı, kadın erkek demeden mücadele verenlerin destanı, şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir. Bu destan hepimize emanettir."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, şunları kaydetti:

"15 Temmuz hain darbe girişimine karşı milletimizin gösterdiği onurlu duruşla kazanılan demokrasi zaferimizin yıl dönümünde vatanımız, bayrağımız, ezanımız için canlarını siper eden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ve tüm kahramanlarımızı minnetle anıyorum.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan da mesajında, "15 Temmuz, topun, tankın ve silahın değil inancın, cesaretin ve birliğin zaferi, Türkiye aşkına meydanları dolduranların destanıdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla meydanlara inen, ihaneti cesaretle yenen aziz milletimize şükranla." ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ise 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde vatanın bağımsızlığı için şehadete yürüyen şehitleri rahmet, minnet ve şükranla yad etti.

Allah'tan şehitlerin ailelerine sabır, gazilere sağlık ve afiyet dileyen Kandemir, şunları kaydetti:

"15 Temmuz gecesi Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla milletimizin her bir ferdi, eşi görülmemiş bir kahramanlık örneği sergilemiş ve canı pahasına bağımsızlığımızı ve milli irademizi savunmuştur. Milletimiz 15 Temmuz gecesinde basireti, cesareti ve ferasetiyle sadece FETÖ ihanet şebekesinin darbe teşebbüsünü püskürtmekle kalmamış, aynı zamanda ülkemizi teslim almaya yeltenen bir işgal girişimine mani olmuştur."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri de mesajında, "Milletimizin istiklal ve istikbal uğruna 15 Temmuz gecesi verdiği mücadele darbecilerin kirli emellerini bozguna uğratmış ve ülkemizde darbeler dönemini kapatmıştır. Şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, gazilerimize sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ