USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

ABD'de mahkeme Apple'ın akıllı saatlerine ilişkin satış yasağını geçici olarak durdurdu

ABD'de Federal Temyiz Mahkemesi, sağlık teknolojisi şirketi Masimo ile yaşanan patent anlaşmazlığı nedeniyle Apple'ın en yeni akıllı saat modellerinin ABD'deki satışının yasaklanmasına yönelik kararı geçici olarak durdurdu.

ABD'de mahkeme Apple'ın akıllı saatlerine ilişkin satış yasağını geçici olarak durdurdu
27-12-2023 20:32
Google News
Washington

ABD Uluslararası Ticaret Komisyonunun Masimo'nun şikayeti üzerine Apple'ın akıllı saat modelleri Apple Watch Ultra 2 ve Apple Watch Series 9'un ithalatı ve satışının yasaklanması kararı sonrası Temyiz Mahkemesi, Apple'ın kararın durdurulmasına yönelik talebini değerlendirdi.

Mahkeme, Apple'ın en yeni akıllı saat modellerinin ABD'deki satışının yasaklanmasına yönelik kararı geçici olarak durdurdu.

Biden yönetimi kararı veto etmemişti

ABD Uluslararası Ticaret Komisyonunun ekimde Masimo'nun şikayeti üzerine Apple'a söz konusu akıllı saatlerin ithalatını ve satışını durdurma talimatı vermesi kararı, ABD Başkanı Joe Biden yönetimi tarafından veto edilmemişti.

25 Aralık'a kadar veto etme süresi olan Biden yönetiminin kararı veto etmemesiyle Apple Watch Ultra 2 ve Watch Series 9'un ABD'de satışı yasaklanmıştı.

Apple ise Federal Temyiz Mahkemesine başvurarak karara itiraz etmişti. Kararın durdurulması için talepte bulunan Apple, saatlerin yeniden tasarlanmış versiyonlarının Masimo'nun patentlerini ihlal edip etmediğine 12 Ocak'a kadar karar verecek ABD Gümrük ve Sınır Korumasının değerlendirmesinin beklenmesini istemişti.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 369

The include file 'json/puan_55600_0_3.html' was not found.

GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ