USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Siyaset Panoraması -Neler görüyoruz-

Siyaset Panoraması -Neler görüyoruz-
17-04-2023

-Sosyal medyaya damga vuran ‘Yedili Masa'nın adaylık krizini anlatan animasyon filmi…

Öyle şeyler görüyoruz ki; mangalda kül bırakmayan ‘Kemalistler’in, Atatürk’ün kurduğu cumhuriyete düşmanlık edenlerle kol kola olduğunu ve bundan da rahatsız olmadığını görüyoruz.

Öyle şeyler görüyoruz ki; Adalet eski Bakanı’nın parti listesinden aday gösterilmesini hazmedemeyip Kemalistlereit”, devlete “katil” diyenlerle ittifak kurulmasını hazmedenleri görüyoruz.

Öyle şeyler görüyoruz ki; Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni bölmek için terör örgütü kuran ve terör faaliyetleri yürüten bölücübaşı Öcalan’ın heykelini dikme hayali kuranların, sözde vatansever ve milliyetçiler tarafından savunulduğunu görüyoruz. 

Öyle şeyler görüyoruz ki; ‘Yedili Masa’nın desteğini alan terör yandaşlarının Öcalan denen bebek katili hakkında 14 Mayıs’tan sonra özgürlük vaadi verdiklerini görüyoruz.

Öyle şeyler görüyoruz ki; kendilerini milletvekili, bakan hatta Başbakan yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, kindar bir düşmanlık edip, yıllardır kendi tarihleri karşısında mankurtlaşan insanlarla birlikte hayal kuranları görüyoruz.

Öyle şeyler görüyoruz ki; Başbakan Menderes’in yolundan gittiğini iddia edip Merhum’un katillerinin zihniyetiyle kucaklaşanları görüyoruz.

Öyle şeyler görüyoruz ki; “kumar masası”, “noter masası” dedikleri ‘masa’dan hızla kalkıp, bir gün sonra bir şey olmamış gibi tıpış tıpış dönenleri görüyoruz.

Öyle şeyler görüyoruz ki; dün “Madımak katili” dedikleri adama şimdi “ulu adam” diyenleri görüyoruz.

Öyle şeyler görüyoruz ki; Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı düşmanlıklarından dolayı “Erdoğan gitsin de ne olursa olsun” diyenleri görüyoruz.

Evet öyle şeyler gördük, öyle şeyler görüyoruz ve öyle şeyler göreceğiz ki; biz onların yerine utanmaya ve sıkılmaya devam edeceğiz!

.

Mustafa Aygül, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
selçuk
selçuk 1 yıl önce
siyasetçinin belleği olmaz, bugün yazar yarın unutur. Kimi kimle önce sövüşür sonra öpüşür gördük neyse, konuşturma beni. bakalım sizin bellek ne kadar. Bir görürüz yarın bu partilerin birinde mv belediye bşk. olmuşsunuz. Burası Türkiye, olmaz olmaz.