USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Franco ile Atatürk’ü karşılaştıran zekâ, gelir Kuzey Irak’ta federe devleti tartışır!

Franco ile Atatürk’ü karşılaştıran zekâ, gelir Kuzey Irak’ta federe devleti tartışır!
02-01-2024

-Medine Müdafii Fahreddin Paşa ve askerleri… 

FRANCO İLE ATATÜRK'Ü KARŞILAŞTIRAN ZEKA, GELİR KUZEY IRAK’TA FEDERE DEVLETİ TARTIŞIR

Suudi Arabistan’ın yani Suud’un Atatürk özelinde Türklüğü aşağılama politikalarını herkes bilir. Esas güzel olan şey, yakın zamanda gelişen olaylar ile Türkiye'deki Araplar tarafından beslenen ve Türk düşmanlığı tezini destekleyenlerin bu sayede ortaya çıkması.

İşin aslı merak ettiğim; maazallah Atatürk değildi, Fahreddin Paşa’nın adı yazılsaydı acaba bizim çakma derin devletçiler neler diyecektir.

Namı değer Francisco Franco Bahamonde.

İspanya’da neredeyse 200 bin insanı kamplarda öldürdü. Diktatörlüğü İspanya’da hala halk tarafındın bilinen bir olgudur. Madem Suud hayranları, kendilerine bir figür bulmuş; kendilerine önder seçtikleri hakkında biraz bilgi verelim.

Franco, öyle sanıldığı kadar bir asker değildir. Vasatlığı sebebi ile İspanya’nın Arap sömürge bölgesine gönderilmiştir. Orada da binlerce Arap kadınının tecavüz edilmesine, Afrikalının asılmasından sorumludur. Kendisi 1912 yılında Sultan Abdülhamit’e ve Osmanlı’ya karşı direnen Faslı Müslümanlarla savaştığı için liyakat madalyası alan kişiliktir. Madalyasını, adını dillendiren kişiler umarım şerefle(!) takıyordur.

Enver Paşa, Mustafa Kemal, Süleyman Askeri, Kuşçubaşı Eşref, Halil Bey, Fethi Bey o sıralarda Molla, tüccar ve öğretmen kılıklarında bu isimleri ile FAS’ta mücadele ettiler.

Fas düşünce, Libya’ya geçtiler. Atatürk düşmanlığı zor şey, her faniye nasip olmaz.

Bırakın adını yazmayı bir organizasyonda aşırı solcular dışında bir yerde adı anılsa birilerinin güldüğü yeri sizlerin tasvirine bırakıyoruz...

Ama tarihten ve gerçeklikten uzak ve NAZİ hayranı zekâ, ancak bu kişiliği savunabilir. Zira Franco, Musolini ve Hitler’in has dostudur.

Ha bu arada enteresandır; MASON’dur. Belki de Mason olduğu için Arap dünyasında ve dostlarında çok bilinir ve dillendiriliyor.

Ülkeyi yönetenler; Kürtçe eğitim, eyalet sistemi, özerklik, federasyon gibi sözler ederek, Türk milletini iğfal etmektedir.” 1993, Alparslan TÜRKEŞ, İzmir.

Yıl 2009

Şırnak Valisi Ali Yerlikaya, Cizre ve Silopi kaymakamları ile birlikte Habur Sınır Kapısı’na giderek, önlemleri yerinde inceledi. Abdullah Öcalan'ın çağrısı üzerine Kandil dağı ve Mahmur Kampı’ndan gelen 34 kişi, Habur Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yaptı. Güvenlik güçleri tarafından karşılanacak gruplar için, özel yetkili 4 savcı görevlendirildi.

Silahsız gelecekler, Kandil’den 3 grup halinde yola çıkan ve silahsız oldukları kaydedilen 8 örgüt üyesinden 4’ü kadın. Gruplara Bülent Aka, Nurettin İsmail Turgut ve Zehra Tunç’un liderlik yaptığı belirtildi. Aynı şekilde Avrupa’dan gelecek P KK’lı grubunda “Sakine” kod adlı kadın yönetiminde olduğu öne sürüldü.

9 Ocak 2013

Kürdistan Ulusal Kongresi (KNK) Paris temsilcisi Fidan Doğan (kod adı Rojbin) ve Leyla Şaylemez (kod adı Ronahi) ile birlikte Paris, Fransa'da Gare du Nord tren istasyonu yakınlarında bulunan örgüte Kürdistan Enformasyon Bürosu'nda susturuculu silahla başından vurularak öldürüldü (1).

10 Eylül 2015: PKK'nın Tunceli'deki saldırısında 1 polis şehit oldu.

13 Eylül 2015: PKK'nın Şırnak'ta polislere dönük saldırısında 2 polis şehit oldu.

13 Eylül 2015: PKK'nın Diyarbakır'da polislere dönük roketatarlı saldırısında 1 polis şehit oldu.

15 Eylül 2015: Hakkâri-Van kara yolunda polis aracının geçişi sırasında PKK'lılar, yola önceden döşedikleri patlayıcıyı infilak ettirdi, olayda 2 polis şehit oldu…

16 Eylül 2015: Mardin'in Nusaybin ilçesinde zırhlı polis aracına PKK tarafından bombalı saldırı düzenlendi biri komiser 3 polis şehit oldu.

Hendek operasyonları…

Diyarbakır, Mardin, Şırnak, Muş, Batman, Elazığ il merkezi ve ilçelerinde Federatif ve Öz Yönetim bahanesi ile PKK militanlarının ve bazı destekçilerinin şehirlerden temizlenmesi ile sonuçlanmıştır. Operasyonlarda 250 vatan evladı şehit olmuştur. (2)

İngiliz İstihbarat Subayı Noel'in (“Kürt Noel”) 1919'da Kürdistan haritası.

İngilizlerin savaşla alamadıkları bölgeleri, yeni dönem kalemşor askerleri ile elde etme çabalarını görüyoruz ve kendilerine başarılar diliyoruz.

Abilerinin Çanakkale’deki mezarlarını tekrar ziyaret etmelerini ve sonlarını görmeleri tekrar tavsiyemizdir.

Bir enteresan olay ise bu olayın Kuzey Irak’ta zerre kadar karşılığının olmaması. Bölgede Kürtlerin Türkiye’ye bağlanmayı bırakın Türk yönetimine girmek taleplerini duyanı muhtemelen kürtlükten kovarlar.

Bölge hakkında zerre kadar bilgi olmadan bölge hakkında atıp tutmanın sonuçları.

PKK ile mücadele başkadır; Kürdistan bölgesini övmek, bu vesile ile yine üstü kapalı ATATÜRK ve Türk düşmanlığı başka.

FETÖ’nün de en büyük Atatürk ve Misak-ı Milli düşmanı olduğunu, devletten göründüğünü, devletçilik oynadığını hatırlatmak isteriz…

Bölge hakkında gerçek çözüm önerilerini öğrenmek isteyenler için Mithat Işık komutanımızın “A HABER”deki konuşmasını buraya bırakıyoruz. (3)

.

Tolga Eşref Göktürk, dikGAZETE.com

(1) https://www.bbc.com/turkce/haberler/2013/01/130110_paris_assasination_update

(2) https://twitter.com/NaimBaburoglu/status/1629421190551830535

(3)

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?