USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

İsrail, her yere 'adamına göre ajan' gönderiyor!

İsrail, her yere 'adamına göre ajan' gönderiyor!
05-01-2024

İsrail, Adamına göre Ajan gönderiyor 

Şimdi başlığı okuyup kızan ya da “ne bu” diyen olabilir. Müsaadenizle olayı özetleyelim:

ABD Boston polisi, Boston ve Washington DC’de 6 genel eve baskın düzenliyor... Sebep her ne kadar yasadışı kadın ticareti ve fuhuş gibi görünse de olayın rengi başka. Evleri işleten Güney Koreli 3 şahsın olduğu, bunların herhangi bir sabıkasının olmadığı ve ABD vatandaşı oldukları açıklanmış durumda.

Lakin ilginç olan hususun bu evlerin arka planında, Rusya, Çin hatta İsrail’e çalışan istihbarat örgütünün bir kamuflesi olduğu ve bu evlerde çalışan şahıslar yoluyla “Bal tuzağı”na düşürüldüğü ABD istihbaratı tarafından incelenmeye başlamış durumda.

Ve önemli bir iddia da evleri işleten bu üç beyefendinin, olaydan haberleri bile olmaya bilirmiş.

Genelevlerden ikisi Beyaz Saray'a, Kongre'ye, Pentagon'a ve CIA’ya, Lockheed Martin, Boeing ve General Dynamics otomotive yaklaşık 15 dakika uzaklıkta. Diğerleri ise aynı zamanda Harvard ve MIT gibi hükümet ve askeri yetkilileri eğiten, Pentagon ve CIA için raporlar üreten üst düzey üniversitelere yakın. Sadece Massachusetts'te kişinin olayla ilgili soruşturulduğu ve suçlanacağı belirtiliyor.

İddiaların doğrulu ise evlerde ele geçirilen dokümanlardan kaynaklanıyor; zira evlerde gün gün isim kayıtların olduğu defterler ele geçirilmiş durumda.

Kişilerin yabancı istihbarata çalışması konusundaki analizlerde ise: “finansal stresi, açgözlülüğü, evlilik sorunlarını ve işyerinde yeterince takdir edilmeme hissini sömürülebilir güvenlik açıkları olarak görürler. Yabancı bir kişiliği elde etmek isteyen herhangi bir istihbarat teşkilatı için ilk adım, en iyi potansiyel müşterileri belirlemek için bir hedefleme analizi hazırlamaktır. Verilen teşvik, kişilerin ülkelerine ihanet edebilme derecesini ortaya çıkaracaktır.

Bal Küpü’ de böyle çalışıyor: Amaç zincirleme bir reaksiyon yaratmak” denildi.

Dar hedef grubunuzdan insanları çekin, onlara mükemmel hizmet sunun ve aynı çevrelerden arkadaşlarınızı ve meslektaşlarınızı davet etmelerini bekleyin”.

Bu analizden anladığımız, buraların müdavimleri ne var ne yok anlatmış. Muhtemelen ABD istihbaratı ne kadar bilginin nerelere kadar gittiğini şu anda araştırıyor.

Olayı, ABD Başsavcı Vekili Josh Levy, yürütüyor.

Önce adi bir fuhuş olayı yavaş yavaş istihbarat ajanlarının yakalanması olayına dönüşecek gibi.

Bizde de “sakallı-şalvarlı, başörtülü Filistin vatandaşı” olarak yakalanan “istihbarat casusları”nı görünce, yukarıdaki başlık ortaya çıktı.

Her memleketi neye çevirmek istiyorsa, o şekilde görünen ve hareket edenleri gönderiyor İsrail.

Fahrettin ve Halil Kut paşaya rahmet olsun…

.

Tolga Eşref Göktürk, dikGAZETE.com

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12881139/high-end-brothel-busted-Massachusetts-Washington-DC-unmasked-feds-seek-charge-TWENTY-EIGHT-people-buying-sex.html

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12726715/Boston-cops-uncover-high-class-SEX-RING-elected-officials-tech-executives-doctors-lawyers-paid-monthly-fee-access-network-600-hour-brothels-Massachusetts-Virginia.html

https://www.cbsnews.com/boston/news/clients-high-end-sex-ring-bust-massachusetts-question-everything/

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Ali Karani
Ali Karani 4 ay önce
Kalemine kuvvet Üstad.
Serkan YILDIZ
Serkan YILDIZ 4 ay önce
Ellerinize - kaleminize sağlık. Çok güzel bir çalışma olmuş. Günlerdir demek istediklerimi kaleme dökmüşsünüz. Tebrik ediyorum.