USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Almanya'nın ilk kadın Şansölyesi Angela Merkel, Adolf Hitler'in kızı mı?

Almanya'nın ilk kadın Şansölyesi Angela Merkel, Adolf Hitler'in kızı mı?
03-03-2022

Ukrayna savaşı, Avrupa’nın çocukluk hastalığı ırkçılık tartışmalarını yeniden gündeme taşıdı. Ukrayna’dan yayın yapan Avrupalı muhabirlerin “bunlar da bizim gibi sarışın mavi gözlü” gibisinden sözleri, Nazi ruhunun halen aktif olduğunu göstermez mi? Bu açıdan “Ari ırk tartışmaları doğrultusunda “Hitlerin Çocukları projesinin ayrıntılarından söz etmek yerinde olacaktır. 

Lebensborn  / Yaşam Kaynağı Projesi…

Hitler’inari ırk projesi iki ayaklıydı. İlk olarak Yahudiler, Çingeneler ve engelliler gibi istenmeyen dezavantajlı grupların ‘temizlenmesi’ gerekiyordu. Bu nedenle 2. Dünya Savaşı boyunca yoğun soykırım kampanyaları düzenlendi. Ari ırk projesinin ikinci ayağını ise ‘istenen’ niteliklere sahip bir ırk yaratılması oluşturuyordu. Bu proje ise Lebensborn  olarak kodlanmıştı. TürkçesiYaşam Kaynağı olan proje ile Nazi ırk temizliğine ve sağlık ideolojisine dayanan "ırksal olarak saf ve sağlıklı" olarak sınıflandırılan kişilerin sayısı çoğaltılmaya çalışıldı. 

Programa dahil olan heim/yuva’lar, en başta SS subaylarının eşleri için bir doğum ve çocuk bakım ünitesi işlevi görüyordu. Bunlar, zamanla evlilik dışı ilişkilerden hamile kalan Alman kadınlarının, çocuğun ‘ırksal değerini’ ispatladığı takdirde doğumunun ve bakımının üstlenildiği, çocuğun da rejimin değerlerine göre yetiştirildiği yuvalara dönüştü. Kimi zaman, gencecik Alman kızlar, “Führer’lerine bir çocuk ‘hediye etmek için hamile kalıyor; ardından da bu evlere gidiyorlardı. Bazı örneklerde de evlilik dışı ilişkilerden hamile kalanlar, toplum baskısıyla karşılaşmamak için geliyorlardı.

Lebensborn evlerinde çok sayıda çocuk dünyaya getirildi ve eğitildi. Lebensborn projesi kapsamında seçilmiş kızlar, seçilmiş erkekler ile çiftleştirilerek doğan bebekler, özel eğitime tabi tutuluyordu. 

İlk Lebensborn evi / Heim Hochland, 1936 yılında Münih'te bir köyde kuruldu. 2. Dünya Savaşı ile işgal altındaki diğer Avrupa ülkelerinde de bu evlerden açıldı. İdeolojik olmanın ötesinde askeri ve ekonomik amaçları olan program ile artan kürtaj ve doğum oranlarının düşmesi ile yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kalan Kuzey Irkı'nın (Nordik-Germen) kurtuluşu ve ıslah edilmesi amaçlanmıştı. Projenin akıl hocası Himmler şöyle der "amacımız Alman kanını korumak olduğuna göre kürtajı engellemek, en önemli görevdir

Almanya'daki Lebensborn'larda doğanların sayısı yaklaşık 10 bin civarında olduğu tahmin ediliyor. 1940'lardan sonra Nazi işgalindeki Norveç'te de 10 bin kadar üstün ırk çocuğu dünyaya geldi. Çünkü Lebensbornları kuran, Hitler'in İçişleri Bakanı, Gestapo Şefi Heinrich Himmler, Norveçliler'in Viking kanına bayılıyordu.

Alman askerlerinin Norveçli kadınlarla birlikte olmasını emrediyordu. Üstün ırkın gayrimeşru çocuklarının doğduğu evlerden Fransa, Belçika, Lüksemburg'da onlarca vardı. Bu proje çocuklardan bazıları ailelerinden kopartılıp bu merkezlerde Almanlaştırıldılar. Tıpkı antik Yunanistan’daki Isparta’da olduğu gibi engelli çocuklar ölüme gönderildi. O günlere ait belgelerin çoğunluğu savaşın son günlerinde yok edildi. 

Ünlü jinekoloğun “Üreme Tezi” Hitler için kullanıldı!..

Avrupa basını, Fuhrer'in mümkün olduğu kadar çok çocuğu olduğunu hep yazdı. Bu projenin yürütücüsü jinekolog Karl Klauberg'ti. Suni tohumlama teorisini aktif olarak inceliyordu. Carl Clauberg dünyanın önde gelen üreme doktorlarından biriydi.

SS şefi Heinrich Himmler , Dr. Carl Clauberg 'e toplama kampının kadın mahkûmları üzerinde çeşitli deneysel yöntemlerle suni dölleme yapması konusunda bir emir verdi. Bu talimatın arka planında Hitlerin spermlerinin ölümsüzleştirilmesi vardı. Clauberg; Auschwitz toplama kampında Yahudi ve Roman kadın denekler üzerinde toplu kısırlaştırma projesi üzerinde çalıştı. Alman ari ırkını korumak için girişilen sterilizasyon tedavisi ile kusurlu görülen ırklar kısırlaştırılıyordu. Dr. Clauberg; anestezi olmadan formaldehit preparatlarını deneklerin rahimlerine enjekte etti.

Jinekolog Carl Klaubergın başında bulunduğu Nazilerin suni dölleme konusundaki gizli çalışmaları, savaş sonrası Alman nüfusunun azalıyor olması nedeni ile yeniden aktive edildi. Bu projenin kapsamını genişletildi. Bu amaçla Müttefiklerin bilgisi ve oluru dâhilinde dünyanın önde gelen üreme doktorlarından, suni tohumlama teorisi üzerinde toplama kamplarında deneyler yapan Carl Clauberg/ Karl Klauberg yeniden görevlendirildi. 

Carl Clauberg, savaş suçlusu olarak Sovyet Mahkemeleri tarafından tutuklanmıştı. Nazilerin suni dölleme konusundaki gizli çalışmaları ve Adolf Hitler'in dondurulmuş spermlerinin canlandırılması karşılığında 7 sene hapis cezasından sonra serbest bırakıldı. Sovyetler Birliği’nden esir tutulduğu kamptan Batı Almanya’ya gönderildi. Hitler’in soyu CIA’da odaklanmış Alman istihbaratının kararı doğrultusunda Suni Döllenme ile sürdürüldü.

Bu nasıl olabilirdi? CIA neden Hitler’in soyunun devamını istesin?

Bu sorunun cevabı Hitler’in istihbarat şefi Reinhard Gehlen’in pozisyonu ile ilgili. Nisan 1945 tarihinde Hitler intihar edince Gehlen de ordu komutanlığından ayrıldı. Mart ayında Gehlen ve casusları, pek çok gizli SSCB belgesinin mikrofilmini çekti ve bunları Avusturya Alpleri'nde çelik bavullara  gizledi.

Gehlen, Mayıs ayında bu bilgileri Amerikan ordusundaki meslektaşlarına teslim etti. 

O dönem Sovyetlerle ilgili fazla bilgiye sahip olmayan Amerikalılar, bu bilgilerden ötürü Gehlen'e minnettar kaldı. Gehlen, sadece istihbarat dosyalarını değil, Alman silah sanayisinin tüm bilgilerinin yanı sıra, Nazi doktorların toplama kamplarında yaptıkları deneylerin sonuçlarını ve raporlarını ve yöntem bilgilerini de CIA’ya teslim etmişti. CIA içinde önemli bir konum ve rol üstlenen Gehlen ve ekibiFührerlerinin aziz hatırasını yaşatmak için bu yola başvurmuşlardı.  

Almanya’nın ilk kadın Şansölyesi Angela Merkel, Hitlerin Kızı mı?

Hitler'in şimdiye kadar bilinen iki çocuğu hakkında yüzlerce haber yapıldı. Bunlardan biri de Almanya'nın ilk kadın Şansölyesi Angela Merkel’in Hitlerin kızı olduğuna dair iddialarla ilgiliydi.

-Angela Merkel’in Adolf Hitler’in kızı olduğu ve fotoğrafta Hitler’in yanında görülen kız çocuğunun Merkel olduğu iddia edilmişti.-

Hatta Merkel ile neredeyse tıpatıp benzeşen kız çocuklarının resimleri yayınlandı. Bu iddiaların ilkinde Hitler’in ölümünden önce bir kız çocuğu ile çekilmiş bir resim, kaynak gösterildi. Ancak resmin çekildiği tarih ile Angela Merkel’in resmi doğu tarihi arasında neredeyse 10 yıldan fazla bir süre farkı vardı. 

İkinci iddiaya göre Hitler, 1944’te Berlin’de kuşatıldığı Führerbunker/Liderin Sığınağı'nda ölmedi. Ölen şahıs, kendisine çok benzeyen uşağı ve aynı zamanda onun dublörüydü. Başka “SS”ler ile Arjantin’e kaçmıştı.1957’de uzun bir hayattan sonra, Hitler, bir trafik kazasında öldü. 

Arjantin’e Eva Braun ve 1942 doğumlu kızları Ann ile birlikte gittiler. Orada Hitler’in üç kızı daha oldu. Onlar “Anavatan’da” yetiştirilmek üzere Almanya’ya getirildi. İsimleri: Angela, Theresa ve Dalia idi. Angela Merkel’in Adolf Hitler’in kızı olduğu iddiası 2016 yılında (Donald Trump’ın kazandığı ABD Başkanlık seçim süreciyle birlikte) sosyal medyada paylaşılmasının ardından yaygınlık kazanmıştı.  

Diğer üçüncü iddia ise Hitler’in baldızı Gretl Braun’un Hitler’in ölümünden sonra spermlerini yüklenmesi şeklinde. 

Ancak burada da bilgi kirliliği söz konusu. Oysa görünür hikaye, daha farklı. Hitler’in baldızı Gretl Braun, Kurt Berlinghoff ile 6 Şubat 1954'te Münih'te evlendi. Çocukları yoktu. Trajik bir şekilde, ilk evliliğinden olan tek çocuğu Eva Fegelein, 28 Haziran 1971'de, nişanlısı bir otomobil kazasında öldükten sonra, spor arabasını sürerken 26 yaşında intihar etti. 

Gretl Fegelein 10 Ekim 1987'de Bavyera Steingaden'de öldü. Ölümünden önce son birkaç yıldır Alzheimer Hastalığından mustaripti.

Hitler’in metresi Eva Braun’un kızkardeşi de Hitler’in metresiydi…

-Üç kız kardeş ortadaki Gretl. Ilse, Gretl ve Eva Braun-

Avrupa Birliği ülkelerinde halk, Almanya eski Şansölyesi Angela Merkel’in, Hitler’in kızı olduğuna dair söylentileri az tartışmadı. 

Bu söylentinin kaynağını, Hitler’in dondurulmuş sperminden, daha sonra suni döllenme ile çocuğunun dünyaya getirildiği iddiası oluşturuyor. Bu bilgilerin hem Rus hem de Kuzey Amerika istihbarat teşkilatlarının arşivlerinde olmasına ne demeli? Ayrıca, Almanya'nın ilk kadın şansölyesi Angela Dorothea Merkel’in annesinin, Hitler’in metresi Eva Braun'un kız kardeşi olduğunu söylüyorlar. Bu söylentinin doğruluk payı yüksek çünkü Eva Braun’un  kız kardeşi Gretl de Führer’in metresiydi. 

Margarete Berta "Gretl" Braun, Eva Braun'un iki kız kardeşinden biriydi. Berghof'ta Adolf Hitler'in yakın çevresindendi. Braun, 3 Haziran 1944'te Hitler'in kadrosunda bir irtibat subayı olan SS-Gruppenführer Hermann Fegelein ile evlendirildi. 

Nazi Almanyası lideri Adolf Hitler'in ve eşi/metresi Eva Braun'un II. Dünya Savaşı'nın son aylarını geçirdiği Berlin'de bulunan yer altı sığınağı Führerbunker'de 30 Nisan 1945'te birlikte intihar etmesinden 9-10 yıl sonra, CIA ve Devlet Klinik Hastanesi, Fuhrer'in seminal sıvısını kullandı ve Eva Braun'un küçük kız kardeşi Margaret (Gretl) Fegeleit'e enjekte etti.  

Angela Merkel, Hitler'in kızıydı çünkü Hitler’in baldızı Gretl Braun’un biyolojik annesi olduğu bilinmekteydi. Nazi liderinin dondurulan sperminin Margaret Fegeleit'in rahmine aktarıldığı söyleniyor. Bu aşının bir sonucu olarak, Nisan 1954'te Angela Merkel doğdu. Hitler'in kızı, Avrupa kamuoyunun bazı temsilcilerinin şu anda inandığı gibi, onu evlat edinen  aileye verildi.

Angela Merkel’in Adolf Hitler’in kızı olamaz” diyenler de az değil.  Onlar açısından bu iddia anakronik bir çelişki içeriyor. Çünkü Angela Merkel 1954 yılında, Hitler’in 1945'te ölümünden dokuz yıl sonra doğdu. Resmî belgelere göre Angela Dorothea Merkel‘in doğum tarihi 17 Temmuz 1954. Merkel’in babası Almanya’nın önemli Protestan teologlarından Horst Krasner. Krasner çifti Angela Merkel'in koruyucu ailesi.

Krasner ve ailesi, Merkel’in doğumundan birkaç hafta sonra önemli sayıda Alman, Batı Almanya’ya doğru kaçarken Hamburg’dan Doğu Berlin’e yerleşmiş. İdealist bir din adamı olan Krasner, Doğu Almanya’daki komünist otoriteleriyle iyi geçinerek önemli pozisyonlarda görev yapmış ve oldukça tanınmış bir figür hâline gelmiş. 

Resmi tarih belgelerine göre Merkel’in annesinin ismi Herlind Kasner. İngilizce ve Latince öğretmeni. Merkel, Berlin yerlisi Lüterci bir papaz olan Horst Kasner ve Danzig doğumlu İngilizce ve Latince öğretmeni Herlind Kasner’in kızı.

Adolf Hitler ise 2. Dünya Savaşı’nı Nazi Almanyasının kaybettiğinin belirgin hâle geldiği 30 Nisan 1945 tarihinde Berlin’de eşi Eva Braun’la birlikte intihar etmişti.

Hitler’in Fransa’da oğlu vardı!..

II. Dünya Savaşı'nın sona ermesinin ardından Nazi lider Hitler'in gizli bir çocuğu olduğu söylentileri yayıldı. Fuhrer'in uşağı, Heinz Linge adında bir adam bile, bir zamanlar Hitler'in bir çocuğunun babası olduğunu iddia ettiğini duyduğunu söyledi. Dünyanın dört bir yanındaki insanlar, bu oğlanın veya kızın babalarının izinden gideceğinden korkuyordu. Bu korkulara rağmen, Hitler’in çocuklarıyla ilgili tüm söylentiler Jean-Marie Loret ortaya çıkıncaya kadar asılsız kabul edildi.

Fransız LePoint dergisi, Adolf Hitler'in Birinci Dünya Savaşı yıllarında ilişki kurduğu Fransız bir kadından bir oğlu olduğunu öne sürdü. Dergi, Hitler’in oğlu Jean-Marie Loretin, 1981’de yayımladığı “Babanın Adı Hitler’di” adlı otobiyografi de kimliğini ortaya koyduğunu belirtti. Ancak Loret, iddiasını kanıtlamayı başaramadı ve dört yıl sonra, 67 yaşında öldü.

Loret, 1918’de dünyaya geldi ve babası hakkındaki gerçeği bilmeden büyütüldü. Annesi, o dönem 19 yaşında bile olmadığı ifade edilen Charlotte Lobjoie, çocuğunu soyadı Loret olan bir aileye evlatlık verdi. Lobjoie, 1950’li yıllarda ortaya çıkarak, ölmeden kısa bir süre önce oğluna gerçekleri anlattı. 

Lobjoie, Loret’e henüz 16 yaşındayken Hitler’le ilişki yaşadığını ve Haziran 1917’de “sarhoş olunan bir gecenin” sonucunda dünyaya geldiğini söyledi. Lobjoie, oğluna, Hitler’in Birinci Dünya Savaşı’nda Fransızlarla Picardy bölgesi yakınındaki Seboncourt kasabasında savaştığını anlattı. 

Hitler, cephedeki görevinin ardından Fransa’yı terk etmek için Lille kentinin batısındaki Fournes-in Weppeye gitti. 

Lobjoie, Hitler’le tanışmasını söyle anlattı: “Alman askerlerini sokağın karşı tarafında gördüğümde, diğer kadınlarla birlikte kuru ot kesiyordum… (Hitler’in) Elinde bir kroki defteri vardı ve bir şeyler çiziyordu. Bu asker tüm kadınların ilgisini çekti ve onun ne çizdiğini merak ettik. Onun yanına gidecek kişi olarak beni seçtiler…

Bu tanışmanın ardından Lobjoie ve Hitler arasında kısa bir ilişki yaşandı ve bir sene sonra Jean-Marie adındaki erkek çocuğu dünyaya geldi. Lobjoie oğluna, “Baban çok fazla ziyarette bulunmazdı... Beni kırlarda yürüyüşe götürmeyi severdi. Doğadan ilham alan baban, benim tam olarak anlamadığım konuşmalar yapardı dedi. 

Lobjoie, Hitler’in Fransızca değil ancak bağıra çağıra Almanca konuştuğunu ve sanki hayali bir kalabalığa sesleniyormuşçasına davrandığını anlattı: “Almanca konuşacak olsam bile onu anlamakta zorlanırdım. (Hitler’in) Anlattığı Prusya, Avusturya ve Baverya hakkındaki hikayeler bana çok uzaktı” dedi. 

Hayatın garip bir cilvesiyle, Loret 1939 yılında Maginot hattında Almanlara karşı savaşan Fransız askerlerinden biriydi. Loret, Maginot’ta yaşanan büyük hezimetin ardından, işgal günlerinde Fransız Direnişi’ne katıldı ve “Clement” kod adını aldı. 

Loret, savaştan yıllar sonra gelen itirafın ardından büyük bir şok geçirdi. Bir zamanlar ülkesini işgal eden ve dünyayı savaşa sürükleyen adamın oğlu olduğuna inanamıyordu. Loret kitabında, “Öğrendiklerimin beni yıpratmaması için, yorulmak bilmeden çalıştım, hiçbir zaman tatil yapmadım. 20 yıl boyunca bir kez bile sinemaya gitmedim” ifadesini kullanmıştı.

Hitler'in bir İngiliz kadından da çocuğu olduğu ve çocuğun bugün hala İngiltere'de yaşadığı iddia edildi. İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre; Hitler, İkinci Dünya Savaşı başlamadan önce İngiliz sosyetesinin önemli simalarından Unity Midford'la aşk yaşadı ve bir çocukları oldu.

Hitler'e deliler gibi aşık olan Bayan Mitford, bir intihar girişiminden sonra çocuğunu alarak İngiltere'de Oxfordshire yerleşti. 

Gazeteci Martin Bright'ın iddiasına göre, Hitler'in çocuğu, teyzesi tarafından büyütüldü. Teyzesi, ölmeden önce bakımını üstlendiği çocuğun Hitler'e ait olduğunu kızına söyledi. Irak'ın devrik lideri Saddam Hüseyin'in de Hitler'in oğlu olduğu iddia edilmişti. İddiaya göre Hitler’in sevgilisi 20 Nisan 1937’de Saddam’ı doğurmuş, Nazi ajanları hastaneyi basıp, bebek Saddam’ı alıp Tikrit’e götürmüştü.

.

Angela Merkel uzun yıllar ülkesine hizmet etti. Almanya'yı Avrupa’da yıldız ülke yaptı. Merkel, ülkesinin ekonomik gücünü siyasi güce dönüştürdü. Hitlerin istihbarat şefi Gehlen demek ki iyi iş çıkarmış! Sahi bu Gehlen MAH / MİT kuruluşunda katkı vermişti değil mi? Türkiye Cumhuriyetinin kurucu lideri Mustafa Kemal Paşa için de benzer şeyler yapılmış olmasın? Atatürk'ün biyolojik soyu devam ediyor olabilir mi?

.

Ömür Çelikdönmez, dikGAZETE.com

Seçilmiş Kaynakça

http://arsiv.salom.com.tr/news/print/15206-HITLERIN-COCUKLARI-Korkunc-mirasin-ortaklari-anlatiyor.aspx

https://www.haberturk.com/polemik/haber/717597-hitlerin-kayip-oglu-bir-fransiz

https://www.hurriyet.com.tr/dunya/inanilmaz-iddia-hitlerin-cocugu-yasiyor-7865039

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/iste-hitlerin-cocuklari-39140485

https://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/nazilerin-cocuklarina-ne-oldu,DnzMhJFpxkqHxrtrvyrOvQ/aqX1BiB_zEKKvhjZTqaJ1g

https://tr.asayamind.com/complicated-truth-about-hitler-s-children

https://www.sabah.com.tr/dunya/hitlerin-cocuguna-dair-yeni-kanit-2143475

https://www.malumatfurus.org/merkel-hitler/

https://www.gazeteduvar.com.tr/merkel-hitlerin-kizi-mi-galeri-1545290?p=3

https://www.dogrulukpayi.com/dogruluk-kontrolu/angela-merkel-adolf-hitler-in-kizi-mi

https://tur.agromassidayu.com/angela-merkel-doch-gitlera-est-li-podtverzhdeniya-tomu-chto-angela-merkel-doch-adolfa-gitlera-news-199744

https://spartacus-educational.com/Gretl_Braun.htm

https://www.myheritage.com/names/margarete_braun

https://www.arte.tv/de/videos/072425-000-A/medizinversuche-in-auschwitz/

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hayat/nazilerin-kacirdigi-cocuklara-ne-oldu-40289121

https://www.bbc.co.uk/programmes/p0104gtv

https://tr.atomiyme.com/angela-merkel-hitlerin-kizi-herhangi-bir-kanit-var-mi-angela-merkel-o-adolf-hitlerin-kizi/       

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
mikser
mikser 2 yıl önce
Türkiye Cumhuriyetinin kurucu lideri Mustafa Kemal Paşa için de benzer şeyler yapılmış olmasın? Atatürk'ün biyolojik soyu devam ediyor olabilir mi? bu konuyuda yazsanız
 teaccüb
teaccüb 2 yıl önce
Allah Allah daha neler duyacağız aklımızla oynamayın