12 yaşındaki çocuğuyla intihar etmeye kalkıştı

Bilecik’te bir inşaatın 7’nci katına çıkarak önce kızını, daha sonra kendisini aşağıya atmaya kalkan ve Güneydoğu gazisi olduğunu iddia eden 4 çocuk babası Abdullah K.’yi polisler zor ikna ederek kurtardı.Abdullah K., Bilecik Merkez Atatürk Bulvarı üzerin


Bilecik’te bir inşaatın 7’nci katına çıkarak önce kızını, daha sonra kendisini aş Ağı ya atmaya kalkan ve Güneydoğu gazisi olduğunu iddia Eden 4 çocuk babası Abdullah K.’yi polisler zor ikna ederek kurtardı.
Abdullah K., Bilecik Merkez Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir inşaatın 7’nci katına çıkarak önce kızı olan 12 yaş ındaki M.K.’yi, daha sonra da kendisini inşaatın balkonundan aşağı atmaya kalktı. Bunun üzerine olayı gören vatandaşlar hemen polis ekipleri, itfaiye ve 112 Acil sağ lık ekiplerine bildirdi. olay yerine gelen itfaiye ekipleri olası bir intihara karşı şişme brandayı kurdular. Olay yerine gelen Çocuk Şubesi polisleri Abdullah K.’yi ikna ederek kızıyla birlikte sağlam bir şekilde inşaattan aşağıya indirdi. İkna sırasından Abdullah K.’nin ara sıra çocuğunu kolundan tutarak aşağı doğru çekmesi gözlerden kaçmadı. Bu sırada Küçük çocuğun çığlık atarak ağlaması görüntülendi. Aşağıda kocasını bekleyen Abdullah K.’nin eşi ise, Abdullah K.’nin Güneydoğu’da PKK ile çatı şmaya girdiğini, Yanı ndaki arkadaşının şehit olduğunu ve bunun için kendisinin bunalıma girdiğini söyleyerek, “Eşimde askerden sonra bu hastalık başladı. Daha önce de aç kaldığımız zaman böyle intihar girişimleri yapmış” dedi.

“BU kadar ÇOCUĞUM AÇ AÇIKTA”
Polislerin yardımıyla aşağı indirilen Abdullah K. ise, Gazi olduğunu ve Güneydoğu’da ç Atış maya girdiğini ifade ederek, "Buradakiler Suriye’ye yardım ediyor bana yardım etmiyor. Özürlüyüm ve şeker hastasıyım. Eşim ve çocuğum burada. Bu kadar çocuğum aç açıkta. Çocuğum aç, açlıktan ölü yorum. 3 aydan 3 aya 700 TL maaş alıyorum. 4 tane çocuğum var" dedi.
Polisler tarafından sakinleştirilen Abdullah K. ifadesi alınmak üzere Bilecik Çarşı Polis Amirliği’ne götürüldü.
Öte yandan görevlilerin, kurtarma çalışmaları sırasında Yarım saat trafiğe kapalı olan Bilecik-Bozüyük karayolu Tekrar trafiğe açıldı.
(İHA)
ilgili haberler...
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ