USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Türk fındığı Güney Amerika'da tanıtıldı

Türk fındığı, Brezilya'daki 39. APAS 2025 Uluslararası Süpermarket Fuarı'nda tanıtıldı.

Türk fındığı Güney Amerika'da tanıtıldı
22-05-2025 11:13
Google News
Giresun

Karadeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamaya göre, Brezilya'nın Sao Paulo kentinde 12-15 Mayıs'ta düzenlenen fuara Karadeniz ile İstanbul Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliklerince katılım sağlandı.

????

Güney Amerika'nın en büyük ve tek sektörel fuarında, Türk fındığının ziyaretçilere tanıtımı yapıldı.

Fındığın insan sağlığına yararları ve farklı sektörlerdeki uygulamalarına ilişkin gıda profesyonellerine bilgilendirme yapılan fuarda, fındığın doğrudan çerez olarak tüketimini yaygınlaştırmak amacıyla ziyaretçilere 20 gramlık ambalajlarda kavrulmuş fındık ve fındıklı şekerleme mamulleri ikram edildi.

Türk fındığı standında ikili görüşmeler yoluyla ithalatçıların talepleri ve iletişim bilgileri alındı, konuya ilişkin soruları yanıtlandı.


Kaynak: AA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ