USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Rus devi Crocus Group, Kamçatka Bölge Hastanesi'ni inşa edecek -Fuad Safarov bildiriyor-

Azerbaycan asıllı ünlü Rus işadamı Araz Ağalarov yönetimindeki Rus devi şirket Crocus Group’un, Kamçatka Bölge Hastanesi'ni inşa edeceği bildirildi

Rus devi Crocus Group, Kamçatka Bölge Hastanesi'ni inşa edecek -Fuad Safarov bildiriyor-
27-10-2022 18:04
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Azerbaycan asıllı ünlü Rus işadamı Araz Ağalarov'a ait Crocus Group şirketi, Rusya'nın en doğusundaki Kamçatka Bölge Hastanesi'ni inşa edecek.

Rus medyasına göre, Rusya'nın en büyük yatırımcılarından biri olan Crocus Group,  Kamçatka'da bölgesel bir hastane inşaatı için devlet sözleşmesinin tek uygulayıcısı olarak görevlendirildi.

Habere göre, söz konusu inşaatın ilk aşaması için yetkililer yaklaşık 7 milyar ruble tahsis etti.

Ağalarov: Crocus Group, her zaman kendisinden beklenenin fazlasını gerçekleştiriyor

Daha önce "Moskva-Baku" haber ajansına konuşan işadamı, muhabirin, "Neden Crocus Group, devletin müşteri olduğu projelere daha çok ilgi duyuyor? sorusuna şöyle yanıt verdi: "Çünkü Crocus Group'un her zaman kendisinden beklenenden fazlasını yaptığına dair bir görüş var. Ve bu doğru."

Başarılı proje çalışmalarını sıralayan Araz Ağalarov, "Uzak Doğu Üniversitesi'ni, aynı üniversite bünyesinde bir hastaneyi, Kaliningrad'da ve Rostov'da 2018 FIFA Dünya Kupası için iki stadyumu inşa ederken bu inancımızı doğruladık. Üstelik bu son projeler inşaat açısından kolay değildi, bataklıklarda inşaat yaptık. Şimdi bunu Kamçatka'da havalimanı ve Kamçatka hastanesi projeleri ile ortaya koyuyoruz. Ve bunu Vostoçniy Uzay Üssü'ndeki inşaatımızla onaylayacağız. Genel olarak, devlet siparişlerini kendi işlerimizden daha dikkatli şekilde yerine getiriyoruz. Sorumluluk derecesini ve ayrıca önem derecesini anlıyoruz" dedi.

Ağalarov, kurumlarının başarılı çalışmalara imza attığına işaret ederek, "Crocus Group'un her zaman kendisinden beklenenin fazlasını gerçekleştiriyor" dedi.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ