USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Paris'te terör örgütü PKK destekçilerinin yol açtığı tahribatın izleri silinmedi

Fransa'nın başkenti terör örgütü PKK destekçilerinin yol açtığı tahribat, özellikle bölgedeki dükkanların vitrinlerinde izlerini koruyor.

Paris'te terör örgütü PKK destekçilerinin yol açtığı tahribatın izleri silinmedi
28-12-2022 13:58
Google News
Paris

Paris'in 10. Bölgesi'nde 23 Aralık'ta 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırıyı protesto gerekçesiyle olaydan bir gün sonra Cumhuriyet Meydanı yakınında toplanan terör örgütü PKK destekçileri, şiddet eylemlerine karışmış; çıkan olaylarda 31 Fransız polisi ve 1 gösterici yaralanmış, 11 kişi gözaltına alınmıştı.

Terör örgütü PKK yanlıları Paris'i savaş alanına çevirdiPKK kendisini terör örgütü kabul eden Avrupa’da faaliyetlerini sürdürüyorParis'te terör örgütü PKK destekçilerinin olaylı gösterisi işletmeleri mağdur ettiParis'te terör örgütü PKK'nın şiddet eylemlerine Fransız basınından tepki

Terör örgütü destekçilerinin, Cumhuriyet Meydanı yakınında Temple Bulvarı'nda zarar verdiği dükkanlar ile eczane, restoran ve veterinerde bu izlerin henüz silinmediği, taşları sökülen kaldırımların onarılmadığı görülüyor.

Olaylar sırasında bulvardaki bir fırının kapısının zarar gördüğü, bir esnafın vitrinine "Vitrine yaslanmayın, kırık" şeklinde uyarı yazısı astığı, bir sigorta şirketinin vitrinine ise terör örgütü PKK'nın ve elebaşının isimlerinin yazıldığı dikkati çekiyor.