USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Nostaljik tramvayda düğün

14 Şubat Sevgililer Günü’nde İstiklal Caddesi’nde sefer yapan nostaljik tramvayda bir çiftin nikahı kıyıldı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan tarafından 14 Şubat günü saat 14.00’te kıyılan nikah, renkli görüntülere sahne oldu. 14 Şubat Sevgi

Nostaljik tramvayda düğün
14-02-2015 18:33
Google News

14 Şubat Sevgililer Günü’nde İstiklal Caddesi’nde sefer yapan nostaljik tramvayda bir çiftin nikahı kıyıldı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan tarafından 14 Şubat günü saat 14.00’te kıyılan nikah, renkli görüntülere sahne oldu.
14 Şubat Sevgililer Günü’nün en güzel mekanlarından biri olan İstiklal Caddesi, bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Beyoğlu Belediyesi, Sevgililer Günü’ne özel “Beyoğlu Aşk Dolu” sloganıyla 101 yıllık nostaljik tramvayda Nazlı-Emrah çiftinin nikahını kıydı. Nikah öncesi Sevgililer Günü için özel hazırlanan nostaljik tramvay, gelin ve damat eşliğinde Taksim Meydanı’ndan Tünel Meydanı’na hareket etti. Meydanda gelin ve damadı Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan başta olmak üzere çiftin şahitleri ve yüzlerce kişi karanfil ve şarkılarla karşıladı.
Beyoğlu Nikah Dairesi’ne evlilik başvurusu yapan çiftler arasında çekilen kura ile belirlenen çiftin nikahı, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan tarafından kıyıldı. 14 Şubat günü saat 14.00’te nikahları kıyılan çiftin nikah şahitliğini ise İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci yaptı.
Genç çifte mutluluklar dileyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Herkes burada olmak ister diye düşünüyorum. Nostalji çok önemli. Ömrümüzün en önemli anlarından birini kareliyoruz. Nihayetinde insanlar ömürlerinde bir kez evleniyorlar. Eğer doğru bir mekanda ve dekor yerinde ise o evlilik seremonisine ayrı bir anlam katıyor. Gelecekte yeni belediye başkanlık binamızın içerisinde tarihi arabalar içerisinde böyle bir seremoniyi de gelecek sene yapmayı düşünüyoruz” dedi.
Nikahın ardından Sevgililer Günü’ne özel olarak Tünel Meydanı’nda kurulan platformda konser verildi. Çift, “Kar Küresi” eşliğinde dans edip vatandaşlarla doyasıya eğlendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği alanda pamuk şekeri ve karanfil dağıtıldı. Kurulan fotoğraf platformlarında vatandaşlar bol bol fotoğraf çektirdi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ