USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençlerimize her türlü desteği vermeye devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerimize her türlü desteği vermeye devam edeceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençlerimize her türlü desteği vermeye devam edeceğiz
12-05-2023 23:14
Google News
İstanbul
.w3-content { max-width: 100%; margin: auto;} .w3-tooltip, .w3-display-container {position: relative;} .w3-black, .w3-hover-black:hover { color: #fff!important; background-color: #000!important;} .w3-display-left { position: absolute; top: 50%; left: 0%; transform: translate(0%,-50%);-ms-transform: translate(-0%,-50%);} .w3-display-right { position: absolute; top: 50%; right: 0%; transform: translate(0%,-50%);-ms-transform: translate(0%,-50%);} .w3-btn, .w3-button {-webkit-touch-callout: none;-webkit-user-select: none; -khtml-user-select: none;-moz-user-select: none; -ms-user-select: none;user-select: none;} .w3-btn, .w3-button {border: none;display: inline-block;outline: 0;padding: 8px 16px;vertical-align: middle;overflow: hidden;text-decoration: none;color: inherit;background-color: inherit;text-align: center;cursor: pointer;white-space: nowrap;}Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nin belediye başkanlığı döneminde yapıldığını belirterek, "Bunun üstünde İstanbul'un o zamanki tek tiyatro salonu vardı. Yanılmıyorsam 150 kişilik bir salondu. Dedim ki 'Biz burayı da yıkacağız. Daha mükemmelini, daha büyüğünü yapacağız.' O zaman sözde sanatçılar başladılar nutuk atmaya. 'Yıkar, yapmaz.' dediler." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Gençlik STK'ları Platformunun (TGSP) İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlediği 3. Türkiye Gençlik Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, gençleri, iş, akademi ve sanat dünyasının temsilcileri ile tüm katılımcıları en kalbi duygularıyla, hasretle, muhabbetle selamladığını söyledi.