USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan&Hayat

Çene Çizginizi Belirginleştirin

Çene Çizginizi Belirginleştirin

Çene Çizginizi Belirginleştirin
24-04-2022 15:05
Google News

 

Yüz bölgesindeki her bir detay, eşsiz güzellik için son derece önemlidir. Her ne kadar daha önceki zamanlarda yüzün alt kısmı ile alakalı yapılan çalışmalar sınırlı olmuşken şimdilerde Dr. Buket Yıldırım ve ekibi jawline dolgusu Ankara işlemleri ile beraber kadın erkek fark etmeden herkese aradığı sonuçları sunmayı başarıyor.

 

İlk olarak Hollywood ünlüleri tarafından ön plana çıkartılmış ola da ilerleyen zaman ile beraber pek çok kişinin en fazla hakkında araştırma yaptığı konulardan bir tanesi haline gelmeyi başaran jawline dolgusu Ankara uygulaması, doğru şekilde yapılması halinde ortaya son derece etkileyici sonuçların çıkmasını sağlıyor. İnsanların yüz kısımlarında yer almakta olan çene çizgisi, yüzün çerçevesinin belirlenmesinde ve yüz şekillendirme konusunda son derece büyük bir öneme sahiptir. Kadınlarda ve erkeklerde çene hattı birbirinden farklıdır. Kadınlarda daha yumuşak ve yuvarlak çene hattı idealken erkeklerde ise belirgin tarzda kare çene hattı etkileyici sonuçların ortaya çıkmasını sağlamaktadır.

Neden Jawline Dolgusu?

 

Başarılı bir şekilde yapılacak olan jawline dolgusu Ankara uygulaması ile beraber yüzün inceltilmesi, çökük görünümdeki çenenin düzeltilmesi, çene hacminin belirginleştirilmesi ve çenenin şekillendirilmesi mümkün hale gelmektedir. Dr. Buket Yıldırım bu aşamada cerrahi olarak herhangi bir operasyona gerek duyulmadan çok daha etkili bir profilin ortaya çıkmasını sağlamaktadır. Gerçekleştirilecek olan jawline dolgusu ile beraber istenilen sonuçların elde edilebilmesi adına mutlaka bu konuda deneyimli isimler ile iletişime geçilmesinin önemi son derece büyüktür.

Estetik bir yüze sahip olmak isteyen insanların, yüzlerindeki her bir detayın üzerinde özenle durmaları gerekmektedir. Çene bölgesi de yine önemli olan bölgelerden biri olarak biliniyor. Yüz ile boyun arasındaki en büyük bağlantı olan çene, uyumlu bir yüz için son derece büyük bir öneme sahip olmaktadır. Aynı burun gibi çenenin ucu da yüzün diğer bölgeleri ile uyumlu ve orantılı bir yapıda olmalıdır. Örneğin çenenin daha geride olması sonucunda burun daha çıkıntılı ve büyük bir görünüme erişmiş olacaktır. Küçük boyutlardaki çene ise yan profilden kötü bir görüntünün ortaya çıkmasına neden olmaktadır. Herhangi bir sorun ortaya çıkmadan çene bölgesinin görünüm anlamında iyileşmesini sağlamak adına ise devreye jawline dolgusu girecektir.

Jawline Dolgusu Nasıl Yapılır?

 

Çenesindeki görüntüden şikayetçi olan ve bunun düzeltilmesi adına bıçak altına yatmak istemeyenler, jawline dolgusu Ankara uygulaması ile beraber bu konuda son derece başarılı sonuçları elde etmiş oluyorlar. Bu dolgu işleminde klasik tarzdaki uygulamanın yerine çene bölgesinin şekillendirilmesini sağlayacak özel dolgu kullanılmaktadır. Dr. Buket Yıldırım tarafından yapılmakta olan bu uygulama ile beraber insanlar herhangi bir cerrahi operasyona ihtiyaç duymadan çene ucu ile burun bölgesinin birbiri ile orantılı olması sağlanır.

Gerçekleştirilecek olan jawline dolgusu Ankara uygulaması öncesinde kişinin yüz yapısı dikkatli bir şekilde incelenmektedir. Daha sonrasında ise kişinin çene konusundaki isteklerinin yerine getirilmesi adına gerekli olan detayların her biri ortaya çıkartılır. Gerekli olan tüm detayların üzerinde durulması ile beraber ise artık jawline dolgusuna başlanacaktır. İşlem için oldukça ince uçlu iğneler tercih edilmektedir. Herhangi bir acı hissi ortaya çıkmıyor olsa da isteyen kişiler için uygulama öncesinde lokal anestezik krem kullanılabilmektedir. Yaklaşık olarak 15 ila 20 dakika sürmekte olan uygulama ile beraber çok kısa bir süre içerisinde istenilen etkiyi görmeyi başlamak mümkün hale gelmektedir. Her geçen gün çok daha fazla insan tarafından talep edilmekte olan jawline dolgusu ile yüze en uygun çene yapısına ulaşmak artık mümkün.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ